Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
sen önce bi oku şike yapmış yazmışmıyım sonra konuşalım.siz adamın yaptığı ayıpları bir şampiyonluğa değişiyosunuz diyorum demekki şike yapsa 2 şampiyonluğa onuda unutucaksnız diyoruım lafı başka yere çekme.şike yaptığını düşünsem bukadar hafif konuşmam. zaten kıllandığımıda yazarım kimseden çekinmem.sen türkiye kupasını alıp ulusoyun babasına götürürsen elalem konuşur sende bişey diyemezsin.
ben demirörenin bu çocuksu kendini bilmez hareketlerinden beşiktaşı küçük düşürmesinden dolayı karşı çıkıyorum.ayrıca herşeyin zamanı var diyorsunda bu zaman nezaman.işlerin kötü gitmesini beklicez.
bu forum niye var anlamadım
bobodan cisseden daha iyisi lazım diyoruz tepki geliyor.
nobre-bobo kıyaslaması yapıyoruz tepki geliyor.
başakanı eleştiriyoruz tepki geliyor. ne yazalım herşey çok güzel 2 kupayıda aldık başkan mükemmel avrupada esicez gürlicez.barca yı istiyorum falan mı diyelim.klubümde ne eksik görüyosam onu yazım olmasını istiyrum. benim rengim belli demirörenin istifasını istiyorum.ilk önce yakışan başkan lazım klube |
Yahu derdin varsa yiğitsen git derdini başkanın yüzüne söyle burda atıp tutma . Yahu aday çıktı da başkan mı engelledi hayret bişeysiniz zaten kongre zamanı geldi çenenizi kapatın az sabır edin.