![]() |
mutlu yıllar Akdora :) canım arkadaşım, biricik dostum, forumda tanıdığım ilk ve en iyi kartallardan ibram'ım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. iyiki varsın :) http://3.bp.blogspot.com/_Kn0NclPsPx...C4%B0+2053.jpg |
Doğum günün kutlu olsun İbrahim abi:) |
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce İbo:) |
İbrahim, dostum doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.:):birthday: |
Mutlu yıllar Ibrahım abi. |
Doğumgünün kutlu olsun ibrahim abi nice Mutlu senelere Herşey gönlünle olur insallah :) |
nice mutlu senelere ibrahim kardes doğum günün kutlu olsun bi maca daha gelicem istanbula o zaman bi alem yapalım bu güzel gününün hatrına :) |
iyiki varsın ii ki doğdun iyiki benim biricik abimsin seni çok seviyorum abicm nice nice sağlıklı huzurlu mulu aşk dolu seneler geçirmen dileğiyle inş kıymetin anlaşılır;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
pastan biraz küçük olmuş sanki ama olsun hepimize yeter :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aman Allah'ım kardeşimin doğumgünü ve ben kaçırıyordum nerdeyse ha...Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice nice yıllara İbrahim...Her şey gönlünce olsun inşallah ablası...Her sıkıştığımda yanımda olan beni ve oğlumu hiç yalnız bırakmayan canım kardeşim,iyi ki doğdun...:) |
dogumgünün kutlu olsun nice yillara abi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ask olsun abla yaa bız d varız ama neysee :( bu arada nie doğdun kı sne yaa :D:D:D:D |
Yoldaşların bir tanesi iyi ki doğdun, iyi ki varsın.. Mutlu mutlu yıllarda hep beraber olmak dileğiyle, gülüşün hep aydın olsun :) Yaşlandın bu arada :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyikiii doğğddun ibraahimm abimmm (: sen çok iyi bir insansın abicimm inşallah hep yüzün güLeR :) |
Alıntı:
soruma cewap alamadım nıe dogdun sen :D by gıcık :D |
Alıntı:
|
pastamı verde gıdecem hade |
Kardeşim nice mutlu senelere sağlıklı ve mutlu bir şekilde sevdiklerinle girersin inş. Doğum günün kutlu olsun. |
Alıntı:
|
Bütün Foruma yeteR siyaah beyazzz :) abi orda grduğun ezıkleride pastadan sonra dövucez hediye :p http://www.bighaber.com/resim/haber-...09_92394-3.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dgm gunu cocuuu hade kes artık pastayı aa snı mı beklıcez..yada bosver sen kesme pasta felan kkoccaa adam pastamı keser :Dben bırını burdan alım kendım yerım :D |
Alıntı:
|
Dayıcan'ım iyi ki doğdun ,iyi ki varsın. Nice mutlu, huzurlu ,sağlıklı yıllara.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:46 . |