![]() |
İyi bakalım bizde kapalı üstteyiz karşılaşırız umarım. Bakalım 3.kesimin vurduğu masadan ses gelecek mi ? |
elimizden geleni yapacağız işte :) zaten demirören konusunda protestolar hep bir ağızdan yapılır o konuda yalnız kalmamız imkansız zaten .. geçen maçta olduğu gibi birileri çıkar taraftarı susturmaya çalışırsa işte o zaman bu kez dayak yiyen taraflar değişir . onun dışında yalnız kalabileceğimiz tek nokta takımı desteklemek olucak gibi görünüyor ama ne olursa olsun futbolcularımızın gözündeki umut ışığını bizler söndürmemeliyiz . ispanyada gol krallığına oynamış nihat bile takım arkadaşının attığı gole o kadar sevindiki bu futbolcularımızın ortaya koyduğu yüreği gösteriyor . bizde o yüreği ortaya koymalıyız . ölümüne destek olucağız . eğer birileri oyuncularımızı ıstıklarsa boğazlarımız yırtılana kadar ıslıkları bastırmaya çalışacağız . umarım sizlerde futbolcularımızı ıslıklamaz , destek olursunuz . lütfen lütfen lütfen maç sonuna kadar destek olalım . eğer futbolcularımıza tepki vermemiz gerekirse tepkilerimizi maç sonuna saklayalım . bunu herkesten en içten şekilde rica ediyorum . |
seyirci desteğiyle kasımpaşa maçında 3 atarız 5 atarız şampiyonlukta bizde varız deriz puan farkı azaldı zaten 3-4 maçta kapanıcak derecede . geçen sezonda denizli bekleyin dedi bekledik şampiyon olduk şimdide 15.haftayı işaret ediyorum bekleyelim . adam geçen sezon ne dediyse oldu , bu kadarda kredisi vardır değilmi ? |
demırorenı desteklemeyınde bu arada her taraftan grup cıkıyor Alıntı:
|
her taraftan derken ayıp oluyor sanki .. hacıhüsrevdeki bjk tayfası azımsanıcak düzeyde değildir ve her maçta takımını destekler bunun yanısıra bu grup yeni değil . yıllardır grup olarak maçlara gidiyoruz biz .. ama sesimizi ilk defa bu hafta duyuracağız çünkü bu bir zorunluluk oldu ! DEMİRÖREN İ PROTESTO ETMELI TAKIMA VE DENIZLIYE SAHIP ÇIKIP MORAL VERMELIYIZ ! ben bu grubu demırorencı gıbı algılamaya basladım arkadasın dıger yazılarına bakarak |
Biz Buna " Örgüt " Demeyelimde , " Taraftar Grubu " Diyelim. Olayı Siyasi Boyuta Aktarmak İçin Kurulan Bir Grup'musunuz da "ÖRGÜT" İsmini Koyuyorsunuz ? Siz Böyle Saçma Saçma Gruplar Kurdukça , TARAFTAR'I Böldüğünüzün Farkındamısınız ? Şimdi Amacınız Nedir Diye Sorsam , "BEŞİKTAŞ" Diye Yanıt Verirsin..İNÖNÜ Stadındaki Taraftarın Amacı Nedir ? Başka Birşey mi. Boş İşlerle Uğraşmayın , Karnınızı Doyurun Allahınıza Şükredin. Seninde Dediğin Gibi > " SAYGILARIMLA " Imza : MEHMET ERSÖZ |
Alıntı:
|
Greenpeace gibi birşeymi???? Veya ılımlı taraftar grubumu??? 3. Futbolcular ıslıklanmasın demişsin de; futbolcuları hemen asıp kesmiyoruz, Denizli maçında ıslığı hakkeden futbolcuyu ıslıkladık.. (Burada yanlış anlamışsın) 1 değil, 2 değil, 3 değil.. Beşiktaş formasını giyiyorsa onun hakkını vermeliler... |
Sayın mehmet ersöz , saygılarımla demişsiniz ancak yazınız gayet saygısızca ve kırıcı olmuş . bu grup hacıhüsrevli gençlerin kendi arasında örgütlediği gerek maddi gerek manevi yardımlaşma ile tüm hacıhüsrev beşiktaşlılarının takımımızın maçlarına gidebilmesini sağlamak ekipçe takıma destek vermek için 1 buçuk yıl önce kuruldu . inönüdeki taraftarın amacı nedir diyorsunda biz inönüye değil sami yenemi gidiyoruz ? ayrıca yukarda amacımız nedir sorusuna daha geniş bir cevap verdim . bir mahallenin gençlerinin bir arada maçlara gidip takımına destek vermesi boş işse , sizinde bir forum sitesiyle ilgilenmeniz / kurmanız boş iş . şimdi size amacınız nedir diye sorsam , beşiktaş diye yanıt verirsiniz ... İNÖNÜ stadındaki Taraftarın amacı nedir ? Başka Birşeymi ? Saygılarımla Alihan Talaşçı |
Alıntı:
daha mevkisinde oynadığı ilk 90dakikasında adam sahaya çıkarken ıslıklanıyor . nasıl iş bu ? boş bahaneler sayıyorsun bana sana protesto etme diyen yok hak edeni bizde ediyoruz ama protesto maç sonunda yapılır . ılımlı değiliz cska maçı sonrası olaylarını sonuna kadar savunuyoruz . ama oyun devam ederken ıslıklamak demek rakibi desteklemek demek . anlatabildimmi acaba ? |
Türkiye`de Saat: 20:06 . |