![]() |
Alıntı:
Tabata'ya verilen para Tabata'nın DEĞERİ DEĞİLDİR.. Bu Tabata'nın suçu değildir YILDIRIM DERTÖRENİN suçudur... BEŞİKTAŞ'ın parasını sağa sola bu kadar vurdumduymazca savurmaya kimsenin hakkı yoktur.. Bu yanlışlıkta Demirören'in iiiicee kredisi tüketmiştir.. 1 değil, 2 değil, 3 değil 5 değil 10 değil.. YETER ARTIK.. Ayrıca psikoloji okudunmu bilmiyorum ama (ıslıklamak bazen futbolcuya "futbolcuya diyorum konu futbol" veya "insana" soğuk duş etkisi yaratabilir, silkeler, kendine getirirtir) Sürekli bir insanıda poh pohlarsan ŞIMARIR!!! Saygılarımla güzel kardeşim... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Benim Yazdıklarımı İyice Okuduğundan Eminmisin ? Burada Insanlara " Boş Boş Konuşmayın " Diyerek Insanlarla Polemik Yaratmaya Çalışacağına , FORUM KURALLARI 'nı Okumanı Tavsiye Ederim Canım Kardeşim. |
taraftar gurubu sayısının artması hiç iyi değil! tek çarşı yeter! diğerlerine hiç gerek yok! |
Hacıhüsrevden maçlara glenler war az çok bi kısmını tanıyorm görüyorm nerenin çocukları oldukları belli. Ama ne grubu ne örgütü ne yumrugu ? karagümrüklüler gelir hacıhüsrevliler gelir esenler gelir.yarn öbür gün bnde 15 20 kişi toplarm gelirim ee ne oldu şimdi birleşmişmi oldk biz bölünmüşmü oldk ? siz gelin maçınıza kapalıyamı giriyosnz açıga mı farketmez. eger yapılması gereken protestoysa protesto edilir takıma desdekse desdek verilir. ama kimseyide yadırgıyamazsnz takıma desdek vermedi protesto etti diye. ben 7 yıldır o adam başımızdayken takıma köpek gibi desdek veriyorm. liverpooldan 8 yedigimiz maçtan snra sivas maçına gidip tekrar desdek veriyorum bn yeteri kadar desdegimi verdim bu yönetime bu takıma Ama hala bi başarı yoksa beşiktaşımın paraları boşa gidiyosa o zmn artk desdek degil protesto zamanıdır bana göre.Bana kimse niye şimdi desdek wrmiyosn takımına diye soramaz çünki bn yeteri kadar desdek vermişim 7 yıldırda hiç bi başarı görememişim. siz gelin kardeşim maçınıza ne yapılıcaksa ztn abilerimiz war onlar doğru olanı söylerler ztn doğru olan yapılması gereken neyse yaparlar. Saygılarımla... |
Alıntı:
|
anlasılan hacı husrev demırorencı |
Alıntı:
|
Bu olayları gördükçe Süleyman başkan'ı saygıyla anmamak elde değil !!! Bu ne kardeşim ya , tek bir ünvan / sıfat altında toplanamıyorumusunuz ? adı da Beşiktaşlılık olsun mesela ... Bugün sen gelirsin 20 kişi protesto olacak dersin, yarın öbürü gelir 30 kişi olmayacak der , öbür gün biri gelir şu dakikada olacak bu dakikada olmayacak .... eee sonuç ? Beşiktaş tribünümü , başka bi yermi burası ? bu nedir ya ? Taraftar böyle bölünür giderse ,Demirören gibiler daha çoook at oynatır bu kuküpte |
Alıntı:
ama hacı hüsrev saygısız yada terbiyesiz değil yada sorumsuz değil . |
Alıntı:
sanki tabata senin takımının futbolcusu değilmiş gibi konuşuyorsun . hatta bi arkadaş ernst çi bi arkadaş finkçi bi arkadaşta serdarcı olsun oh ne güzel takım bölünsün hatta serdar özkan ayrı ernst ayrı tabata ayrı herkes ayrı bi takım olsun teke tek kapışsınlar bjk süper ligi diye olurmu :D |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |