![]() |
runjeeeeeeeeeeee runjeeeeeeeeeeeeeeeee |
O sevgili başkanına son sözünü söyledi ben fenerbahçeliyim dedi bayramlaşmada. Başka söze gerek yok adam ezikoğlu ezik... ne işi var Beşiktaş'ta... |
Fenerden alınabilecek tek adam,eğer alırsak kalemiz bikaç yıl emin ellerde olur.Engin de bizden feenre gitmişti,çokda iyi oynamıştı |
bence martinez alınabilirse alınsın cok macını izleme sansım oldu gercekten cok iyi refleksleri iyi bir kaleci..gerci runje de bir kac macta bizi ciddi kurtardı onun da hakkını yememek lazım ama bu saatten sonra daha kendine gelemez gibi zaten genel bakıldıgında da pek guven vermiyor.. bu arada cska nın kalecisi akinfeev de cok cok iyi bir kaleci ama alınması zor.. bu durumda martinez cok iyi bir aday bence |
iyi kaleci bence eziklikten kurtulmak istosa doğru yolu bulmalı.. beşiktaşa gelmelii.. herkes hata yapabilir :D |
iyi de bu tip haberler neden şimdi konuşuluyor, runje kötü kaleci diyorsanız-ki kesinlikle katılmıyorum-, bunlar sezon sonu konuşulur, sezonun çeyreğinde çıkarılan bu tip haberlerin hangi amaca hizmet ettiğini hala anlayamıyor musunuz?.. |
runje kötü kaleci değil ama bu takıma uymadığı kesin |
hildebrand veya martinez devre arsında bu takıma katılmalı |
volkan böyle dedi, Menejeri yalanladi bu iste bi is var ama ::: |
bu işte bir iş var demiştim bence volkan imza attı |
volkan ii bi kaleci ama sıkı bi fenerli diye bliorum beşiktaşa yaramaz yani...(gerçi bu işler paraya bakıo canlı örnek tümör iti) |
üff yeter artık febenin artıklarını toplamayalım,ayy sıkıldm ya çok ii kaleci olduğunu da düşünmüyorm ki öle bile olsa istemiorm fenerin kalecisini,runjenin yerine gelcek başka adam mı yok,umarm haberler dedikleri gibi yalandır.. |
iyi bi kaleci olabilir,hem Türk olduğu için kontenjan açılmış olur,ama ben bu adamı ezikliğinden dolayı sevMiyoruum!! |
martinez genç ve yetenekli iş yapar |
Volkan Iyi Bir Kaleci Ama Fiyatini Arttirmak Için Bjk Yi Kullaniyor Her Zamanki, Gibi |
Alıntı:
|
volkanda besiktas formasini tasiyacak karakter göremiyorum... |
ya bırakın ne kaleci arıoruz runje daha ii olucak bakın yapmaın biras destek olursak cok ii olucak inanalım ona yeterki daha takımın buyuklugunu öğrenemedi biras daha zaman verirsek yararımıza olur.Bari ilk yarının sonuna kadar destek olalım simdi böle seylerin cıkmasının bi manası yok cunku hadi dielim runjeyi simdi gönderdik eee transfer yapamıcaz ocaga kadar kaleyi murata mı bırakıcaz daha fazla kanser olucaz en iyi yolu ocaga kadar sabretmek ozmana kadar zaten hersey belli olur yine böle dewam ederse zaten barınamaz ama arkdaslar özellikle ıslıklamayalım stadda uefa macında biz kapalıdaydık ıslıklar duyulmasın die runje die butun kapalı baırdık ama yinede bazı tribunler ısrarla ıslıklamaya devam etti yapmayalım takıma zarar wermeyelim ocaga kadar sabır sadece cunku buna gercekten cok ihtiyac war baktık olmuyo zaten yonetimde tiganada dayanamaz baskıya oda alır yolunu.... |
ya arkadaşlar runje iyi kaleci ben çok maçını izledim kaleye adam arayana kadar kalecimize sahip çıkalım. uyum sadece bunuda kısaltmak bizim elimizde. sadece olumlu motive etmek lazım. karşı karşıya çok iyi sadece şansız bu aralar. biraz güvenin yeter. yediği gollerde çok hatası yok zaten. |
Alıntı:
SANTİAGO SONUNA KADAR KATILIORUM BOLE KARDESİM İKİ MAC KOTU OYNAYAN ADAMLARI GONDERMEYE ALISTIK NE BOLE YA ISTIKRAR LASIM BENDE DİORUM WALLA Inadina Runje!!!! |
Runje Bizim Kalecimiz, Gidene Kadar Destek Etmek Lazim. Daha Iyi Olacak Ve Hepimizi Utandiracak Bence Runje... Runje Besiktastan Gidene Kadar Forza Runje... |
ha bu arada eger Runje gönderilirse (simdilik istemiyorum ama) onun yerine Volkan veya Martinez iyi olur. |
Valla başlarda sonuna kadar arkasındaydım takıma alışamadı bekleyelim falan diyordum ama şanssızlıktanmıdır ne devam etti hatalı goller yemeye şimdi gitsin de demem kalsında diyemem ocağa kadar bekleyelim toparlarsa kalır zaten yok baktık olmuyor ocakta yeni kaleci aramaya başlarız..... Bu arada MarTİNEZ i izleyenler nerde izlemiş 10 maç falan söylesinler de bizde izleyelim... |
bizim maçta tribünlere yağtığı hareketleri unutmayalım lütfen..!! |
Alıntı:
|
eğer volkan olmaz sa konyaspor lu özden ve gençlerbirliğinden gökhan.ikisinide almalıyız.eldekilerinide göndermeliyiz |
runjenin düzeleceğine inanmıyorum,taraftarla arası açıldı bi kere... runje yine sahaya çıkarken herkes ayağa kalkacak,alkışlayacak belki ama şanssız ve hatalı 1-2 gol yerse,runje için beşiktaş bitebilir |
keşke alabilsek |
Anadoluya Hücum: Martinez Balili ve Servet??? Anadolu’ya hücum http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSiyah-Beyazlı kulüp ara transferde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Murat Aksu’nun Sivas’tan Balili ve Servet, Sakarya’dan da Martinez için nabız yokladığı öğrenildi. 28.10.2006 Martinez hayranlığı Beşiktaş, sezon sonunu beklemeden, transfer için kolları sıvadı. Bu sezon mücadele ettiği 3 cephede birden başarılı olmak isteyen Siyah-Beyazlılar’da Murat Aksu yönetimindeki transfer komitesi, teknik direktör Tigana’nın raporu doğrultusunda gizlice transfer çalışmalarına start verdi. Bu sene Runje’den beklediği verimi alamayan Kara Kartal, Sakaryaspor’da harikalar yaratan Kolombiyalı file bekçisi Martinez için Sakaryalı yöneticilerin kapısını çaldı. Sivassporla görüştü Yeşil-Siyahlı yöneticilerin de Martinez’in, 3 yıllık sözleşmesini ileri sürerek, sezon sonunda takımın ligdeki konumuna göre, bu oyuncunun durumunun netlik kazanacağını söyledikleri ifade edildi. Aksu, Sakaryaspor cephesinden sonra gözlerini Sivasspor’un 2 yıldız oyuncusu Pini Balili ile Servet Çetin’e çevirdi. Murat Aksu’nun geçtiğimiz günlerde Sportif Koordinatör Bülent Uygun’u arayarak bu iki futbolcunun durumunu sorduğu öğrenildi. Servet istediler! Bülent Uygun’un, Aksu’ya, “Balili’nin sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Resmi teklif sunarsanız kolaylık gösterebiliriz” dediği kaydedildi. Sivassporlu yöneticilerin Servet Çetin için de en az 2 milyon Euro bonservis bedeli istedikleri bildirildi. Beşiktaş yönetiminin bu bonservis ücretini çok bulduğu öğrenilirken, başkan Yıldırım Demirören ve Murat Aksu’nun ara transfer döneminde bu kulüplerle bir görüşme daha yapmaya hazırlandığı da sızan bilgiler arasında. Kaynak Fanatik Buyur burdan yak...haber eger dogruysa yönetmimin sacmaligi yine baslamistir hadi martinez neysede balili ve servet kazmasini ne yapacagiz??? |
Abi yine mi transfer o kadar para harcayıp yinemi hüsrana uğraamayalım |
Servet gibi 10 tane stoperimiz var zaten, illa stoper alinacaksa cok tecrubeli, lider, kaliteli bir adam olmali, yoksa bir suru iyi Turk stoper var zaten. Kaleci mevzusuna hic girmeyecegim cunku yeterince konusuldu, ama Balili kesinlikle bizde oynayacak kalitede degil, hele yabanci olarak hic degil. |
Servet ve balili gelmesin Servet ezik ve bjk4ever in dedigi gibi cok oyuncumuz var ben korayi servete tercih ederim sahsen.. Balili de gelmesin israilli istemiyorum takimda... Martinez sadece sezon sonunda gelebilir bence.... |
ben bu habere ianmiyorum, ve inanmalda istemiyorum, ya balili ii bir oyuncudur mutlaka, ama anadolu takimi icin, büyük takima yakistiramiyorum, ayrica servet, ya o dolabi napalim biz takimda, onu alacagina toramani yerinde oynatsin!!!!! |
balon haberlerden bi tane daha görmüş olduk |
ya hadi martinez neysede ne yapalım biz baliliyi ,serveti %100 balon haber |
Yok Artik Cnm Ne İŞİ Var Balİlİyle Servetİn Bİzde Ya |
Balili iyidir. |
Arkadaşlar lütfen bu tip aslı astarı olmayan haberleri kendi sitemize taşımayalım. Hangi aklı selim adam Balili veya Servet'i Beşiktaş'a alır şu saatten sonra? Ya lütfen söyleyin Balili'yi nerede oynatacaksınız? Yahu biz de Ricardinho ve Delgado yedek kaldıktan sonra Balili değil kadroya antreman sahasına bile giremez. Benim ricam kendini gazeteci veya muhabir sanan bu işsiz güçsüz adamların gazete sütunlarına taşıdığı bu düzmece haberleri kendi sitemize koymayalım.. |
eee arkadaşlar zenginiz ya parayı sokacak yer arıyolar..kaşınıo bu herifler bi adam akıllı futbolcu alamadınız gitti...yeter be ne serveti servet patates olmuş artık...napıcaklarsa..takıma kazma topluolar sadece...... |
Bence MARTINEZ gelmeli ama öbürkiler salla ;) 2Milyon Servte hahhaha o paraya 10 tane INAMoTO aliriz :D |
Türkiye`de Saat: 21:04 . |