![]() |
martinez gelsin sadece |
şaka gibi yaa,ne balilisi ne serveti,balonun balonu bir haber çıkması dileğiyle... |
balili ne işi var ya canı sıkılan cok transfer yapıyoz dıye bıze transfer haberı yapıyor martınez olursa kolambıya ekolu ıyı olur |
Komik haberler bunlar,Her iyi forvet karşısında kepaze olan bir servet,kapasitesinin maksimumunu verse bile yedekten öteye gidemeyecek bir balili ve 90 dakika tek maçını izlediğimiz martinez,yok artık ya,boyle kafayla bişey olmaz.. |
martinez tmm da servetle balili sadece gülüom rico gibi adam yedek kalıo balilimi oynıcak allahımyaa:D |
martinez servet nysde balili kim ya? |
gzeteyi doldurmk için ypılmısh.. |
Martinezi almaya kalksak en az 2 milyon isteyecek Sakarya orasi belli, Volkan bedava ama gönül ister Martinezi alalim adama hayran kaldim... |
Forza Volkan Demirel Forza Martinez.... |
Alıntı:
FORZA RUNJE biz BESIKTASLIYIZ ve BESIKTASIN tüm oyuncularini desteklemek gerek VOLKAN gibi EZIKBAHCELILERINKISINI filan degil FORZA RUNJE |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nerden aktiv ettim konuyu hemen yine kavga cikmis ne martinezmis ama ha |
Alıntı:
|
walla ayakta alkışladım martinezi maçta |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Inadina Tigana Pankartini bence yönetim actirdi Tribunlerde... Tigana besiktasimiza herzaman simdiye kadar vasat mac oynatti, hazirlik maclarimiz uefa kupasi lig tabiki türkiye kupasi haric ama rakip bucaydi ondan hep zar zor aldi maci besiktas hicbir zaman rahat oynayamadik.... taraftarda cok sabretti ama bardak tasiyor... |
Alıntı:
|
ayrica bu konu martinezin konusu ama her nedense hep sapiyor ya... en iyisi keselim tartismayi arkadaslar... yoksa cooook uzar bu konu... |
Alıntı:
|
SüpeR Kaleci... Cordoba Boşuna Önermedi Onu Bize.. Kesinlikle Transfer Etmeliyiz.... |
martinez de ben de hemfikirim ama volkanı asla istemiyorm,neden hep febenin artıklarını toplayalım?hem volkan çok mu iyi?? |
martinezi eleştirenlere bu akşamki maç kapak olsun bence helal olsun martinez |
yaktın bizi martinez.gerçekten süper kaleci.alsalar harika olur |
ulan diğer pozisyonları geçtimde ibrahim akın ın şutunu nasıl çıkarttı hayret ettim yaaa helal olsun iyi kaleci olduğunu kanıtladı |
Bügün harikalar falan yaratmadı gerçekçi olmaya davet ediyorum 2 metreden adamın üstüne top atarsak refleks olarak bile kurtarır ..ama genelde iyi kaleci mutlaka alınmalı şiddiden prensip anlaşması yapmalıyız yoksa ocağa kadar fiyatı tavan yapabılır |
martinez tek başına aldı maçı,biz her zamanki gibi kötü oynadık,her zamanki gibi son yarım saat aklımız başımıza geldi,ilk yarı sahada kayıptık,martineze top bile gelmedi,sakaryanın kalesinde başka bir kaleci olsa yine bu maç 1-0 biterdi,yine biz bu haftayı da en azından 3 puanla kapattık diye sevinirdik,martinezle bir an önce anlaşılmalı,genç ve çok yetenekli,çıkarılmayacak toplar çıkardı,dünkü maçtan sonra volkandan da vazgeçtim,sadece martinezin alınmasını destekliyorum,ben hayran kaldım adama resmen |
Martinezi istioruz yönetim adam akıllı bi iş yapmak istiosan bitir şu martinez işini...... |
Martinez'mi gol atacak... Anlayana... |
Runje mi top tutucak.... Anlayana..... |
:D ne guzel atışıyosunuz ole :D |
martinez iyi kaleci ama bizim forvetler gol atamayinca gelse ne olur gelmese ne olur... runje iyi kaleci ligte bakin kac gol yemis ve en az gol yiyen takim kimmis... |
Alıntı:
Fotokopi makinesi gibi olmayın... |
Alıntı:
++++++++++ sonuna kadar haklisin... |
Alıntı:
Bak abicim dünkü maç için konuşucam ok delgadoda kötüydü belki boboyda kötüydü belki ama bu saydıklarım kötünün iyisiydi dünkü maçta bence özellikle ibrahim akının uzaktan bi sutu vardı martinez dedikleri insan üstü varlık onuda uçtu etti bişiler yaptı kurtardı ok martinez gol atmıcak belki ama şimdi runjeyle kıyaslıoruz martinezi biraz mantıklı bak dün sakaryada kötüydü sakaryada da gol atan bi adam göremedim ben dün ama gol atmaktan cok yememek önemlidir dün sakarya bunu çok güzel yaptı ....Ben martinez konusunda ısrarlıyım en önemli sorunumuzu çözmüş oluruz onu alırsak... |
Alıntı:
|
Ben size Martinez kötü bir kaleci Runye'de çok iyi bir kaleci demiyorum. Ama eleştiriyi bir kişiye yapmayalım. Hakeden herkese yapalım seviyeli bir şekilde... |
Alıntı:
Sadece erciyes maçımı kaç puan kaybettik ya onun yüzünden defansa bağırarak defansı moralmen çökerten baska bi kaleci daha varmı ben bilmiorum yaa senin görevin kalecilik defanstaki adamı nie kontrol edion tigana bi yandan sen bi yandan adamlar futbolcu yaa robot deil.. bu kadar baskı kurarsan adamlar tabi napıcanı şaşırır..... |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |