![]() |
Runjeje destek veriyorum, Timo gelirse guzel olur ama 1. etapta ben runje diyorum |
bu takıma kaleciden önce hoca lazım hoca, defans lazım hemen suç ya bakinin ya runjenin. ya cordoba zagolu ronaldolu kadroda gol yemiyordu daha sonraki sezonlarda kova resmen. bunun anlamı şu bir takımın önce orta saha ve defansı sağlam olacak her top direk kaleye gelirse kalece ne yapsın. |
forever runje |
yabancı hakkını boşuna kullanılıyo bir tük kaleci yetiştiremediler |
runje yi aldıklarındada demiştim ramazan bile daha ii konya maçında yediyi gol hele bide top sektirmeleri güven vermiyor hildebrandının geleceiğini zannetmiyorum |
defansında şuçu var herşeyi runjeye yüklemeyin bence başarılı olacaktır |
Alıntı:
Iste sorun burda, bir kaleci icin cok mu onemli bu? Dunyanin en iyi kalecilerine bakin, hicbiri Cordoba gibi topu oyuna sokamiyor. Ama bir kaleci icin en onemli sey nedir? Kalede guven vermesi, yan toplara iyi cikmasi ve reflekslerinin guclu olmasi. Cordoba bence 'kalecilik' olarak Runje'den daha kotu, topu belki daha iyi oyuna sokabiliyor ama ben kaleci olarak Runje'yi tercih ederim. |
bence runje jı begenıpte alan tigananında gitmesi lazım runje anadolu takımlarında bıle oynuyamaz |
Alıntı:
|
runje kalede güven vermiyor alınabilirse volkan demirel alınabilir eziklerden ve bu kalecide güzel iyi kaleci olduğunu düşünüyorum...ama volkan alınırsam hem türk yabancı kontenjan azalır... |
bence yabancı hakkı kaleciden kullanılmamalı mesela ankaraspordan hakan ii bi kaleci |
YALAN HABERIN önde gideni |
cordobada ilk zamanlar runje gıbıydı. runje ye zaman tanınması lazım bence. Adam daha yenı ev buldu ailesi daha yenı geldı. Şimdiki performansı daha onemlı |
Biz Kaçırdık Kaleciyi... Kolombiyanın Kalecisi Genc Kaleci Neydi Adı Ya ?? Şuandada Türkiyede Oynuyor.. Oscar Demiş Beni Gönderiyorsunuz Ama Bunu Alın Ben Kefilim.. Ama ALmamışlar...Eee Son Pişmanlık Fayda Etmiyor Arasınlar Şimdi... Ama Bence Yabancı Kaleci Yerine Türkiyeden Sağlam Bir Kaleci Transfer Edilise Daha İyi Olur Ortaya Bir Yabancı Almıs Oluruz.. Mesela Her Ne Kadar Fenerlide Olsa Volkan Kaleci Olarak Süper Bir Transfer OLmus Olur....! |
eğer hakkaten böyle bir hbr varsa çok çok sevinirim çünkü Hildebrand dünyadaki en sevdiğim ve beğendiim kalecilerden biridir,ama runjeye sabır göstermeliyiz... |
yaa hilbedran gerçekten iyi haleci bence...bilmiyorum uyum sorunu çekmezse güven verir bana...runjeden birtürlü güven alamıyorum...sakaryanın kalecisi martinez de falan değildi oscad da önermişti görüyoruz ki cidden de iyi çıktı...ama volkan demirel ısrarım sürüyor birçok arkadaş buna karşı çıksada... |
Bizim aslında iyi bir yedek kaleciye ihtiyacımız var.Ne Murat Şahinde ne de Ramazanda iş yok.. |
ya arkadaşlar birini gönderip birini almak moda oldu sanki beşiktasta durun bekleyin izleyin bakalım daha neler olacak.herkes tutturmuş cordaba diye cordabanın önünde su anki defans olsa cordoba runjeden daha beter olur.runjeninde önünde olsa zago-ronaldo iklisi o da gol yemez.cordoba da ilk geldiginde runjeden beterdi aek dan 5 gol yediginde millet fevzi ondan daha iyiydi diyodu.yani cordoba bu kadar büyütülecek bi kaleci deildi.hani derler ya kör ölür badem gözlü olur diye bu hesap işte ama defansa alsaydık popescu gibi birisi runjeyi tartışmazdık |
Arkadaşlar biraz S_A_B_I_R sabreden dermiş muradına ermiş felsefesi bu kadar basit... |
unuttun bu isi hildebrand stuttgart dan ayrilmayacagini dedi gelmez.......... |
bir an önce kaleci arayışlarına hız verilmeli,yeter artık runje |
valla son CSKA maçı benim Runje ye olan güvenimi iice azalttı artık ne olursa olsun düşüncesindeyim ii kaleci olabilir ama tutmayacak galiba .. |
bence konyanin kalecisini transfer etsek iyi olur hemde türk.. kontenjan bosalir.. |
hildebrand türkiyeye gelmez... bence türkiye liginde de iyi kaleciler var... 1. özden (konyaspor) 2.Hasagic (gaziantepspor) 3.Ivankov (Kayserispor) 4.Petkovic(Sivasspor) 5. Jevric (En son ankarada idi) |
6.Martinez(Sakarya) 7.Hakan Arıkan(Ankaraspor) bunlar da iyi kaleciler.. |
evet martinez bende diyecektim.. cordoba iki olur valla |
Alıntı:
|
vala bu kaleci hakkında pek bi bilgim yok ama hayırlı olsun. inş. çok iyi olur. |
hayırlı olsun inşallah.bence runjenin yerine koyalım kaleyeee.daha iyi durur.en azından kalede birinin olduğunun farkına varırız:))))))) |
bizim kale boş değil bomboş. |
öenmli olan o gençleri calıştırmak ve havalandırmamak okan koç ve ibrahim akın cok iyi örnek ikiside havalanmasaydı hem sol hem sağ kanat su an uçardı ama olmadı |
ya ya gerçekten şansız ya da onu en iyi kaleci secenler kör niye bizde böyle oynuyor anlamıyorum yaaaaaaaaaaaa |
BJK'nin kalecisi bu adam olmalı işte http://www.transfermarkt.de/bilder/s...570_2005_2.jpg Igor AKINFEEV Bulunduğu Takım: Cska Moskow Mevkii:Kaleci Yaş:19 Milliyet:Rusya Oyuncunun tanıtımı; Igor Akinfeev'i Fifa Manager uzun dönemli oynamış arkadaşlar bilirler. 19 yaşında olamasına rağmen çok başarılı bir kaleci. Şimdiden Rusya milli takımın kaleciliğini eline almış olan genç file bekçisinin ileride büyük takımlara gideceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yaşı yüzünden de önyargılı davranmak hatalı çünkü Iker Casillas'da Real Madrid'in kalesini o yaşlarda korumaya başlamıştı; şuan ki durumunuda hesaba katarsak yeni bir Casillas doğuyor hatta doğdu diyebiliriz. Akinfeev'in 2 ayağınıda çok iyi kullanması çok büyük bir avantaj. En azından Volkan kardeşimizin yaşadığı ıskalama hatasını aza indirir(şampiyonlar ligi). Uzun lafın kısası Akinfeev gelecek vaad eden bir kaleci. Onu 6 milyona alabilirsiniz. Bu arada laf aramızda Cska çok iyi pazarlık ediyo. |
benden 2 yaş büyük baya genç yani |
valla tüm menajerlik oyunlarında alırım bu kaleciyi,uzun yıllar bana hizmet eder:) ama reel hayatta izlemedim |
keşke alabilsek |
tanımıyorum... |
Ben de tanımıyorum..Eğer iyiyse CSKA Moskova bırakır mı bu adamı? Abramovich'in takımı değilmi bu? Adamların pek paraya ihtiyacı da yoktur.. |
büyük takimin kalecisi belirli bi yasda ve belirli bi tecrübeye sahip olmasi lazim..öle tüg bitmemis sübyanlarla olmaz.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:43 . |