![]() |
beyler bir oyuncumuz hakkında fikir birliği etmişçesine bu kadar olumsuz konuşmak ve hep birlikte gödermeye çalışmak çok üzücü, daha 7. haftada tigana'yı, kleberson'u, kaleciyi, ibrahim akın'ı ve baki'yi gönderdiniz bile, hiç merak etmeyin bu kafayla ilk yarının sonunda ricardinho ve delgado'yu da hep birlikte göndeririz, çok sabırlıymışsınız, adam olmayız... |
hildebrand veya martinezzz |
1. Buffon 2. Casillas 3. Gomes Hadi yonetim bunlardan birisini bekliyorum:D |
Alıntı:
|
Volkan veya Martinez |
Volkan Demirel gelsinde su runje den kurtulalim... |
pletikosa veya volkan |
Pletikosa'yı alma şansımız varsa 1 dakika bile durmamalıyız bence... |
Bencede Volkan Iyi Olur!! |
volkan gitsin kasımpaşa ya da febe kulubesinde bekçilik yapsın...bize yürekli adam lazım |
Volkani Getirir Se çok Iyi Olur Yabanci Açiğinlada 2 Güzel Futbolcu Aliriz... |
Bence farketmez herhangi biri gelsin hatta o 6 nın en kotusu gelsın runjeden iyidir |
defolsun gitsin artık kaleci bozuntusu. konyanın kalecisi özdene ne dersiniz? ama olmazsa volkan veya martinez neden olmasın. |
bizim yedeklerden neden bahsedilmiyor hiç |
kaleci yabancı olmasın inşallah yerli olur onun yerine yeni yabancı alınır zaten yabancı kaleci ile türk kaleciler arasında pek fark yok |
Volkan Demirel veya Özden. Özdenide çok beğeniyorum hem yerli hem ucuz hemde milli. |
en iyisi serkan boydak tı paf takımdan 1 sene sabredilse 20 yıl boyunca kaleci problemi olmazdı |
ne oldu serkana? nerde su an |
Runje gitsinde kim gelirse gelsin tabi gelende Runje gibi olmasın ben volkan ın gelmesini istiyorum |
volkani vermesler BENCE martinez |
volkan dıyen arkdslar ıcın gercekten uzuluyorum.oncelıkle turkıyede yerlı kalecı yok ve yetısmıyor.volkan denen sahıs ıcın bır vıdeo koyuyorum izleyin diyeceksınız kı bu olay dunyadakı butun kalecılerın basına gelır dıyın sansızlık deyın onu dıyın bunu dıyın...hıc farketmez.volkan denen sahıs hass ve has febelıdır ızmırde kupa macında 2. ezık golunde trıbunlere yaptıgı hareketı unutamıyorum ve artık ben Besıktasımda ezıkten gelme saıbeden gelme topcu ıstemıyorum.bu adam kasılmaktan top oynayamıyor.bu haftakı bursadan yedıgı golu herkes gormustur herhalde bunlar gıbı yedıgı gollerde cabası.ben Besıktasıma yakıstıramıyorm kardesım |
bence asperi getirsinler |
fm oynamıyoruz..... |
paf'larla çalışma zamanımız geçti profesyonlerle çalışmamız lazım |
1.Martinez 2.Ramo |
Elindeki kalecinin değerini bilme .Sonra kaleci ara.Gülünç şeyler oluyor beyler. |
Igor Akinfeev şu an Rusya milli takımının kalesini koruo ayrıca CSKA ile de Uefa kupası şampiyonluğu yaşadı. Ama zaten senelerdir milyon € lar harcayan bi yönetimin daha fazlasını harcama şansının olduğunu sanmıorm. Bu adamın değeri 5 milyon €, yani DELGADO ya verdiğimiz(daha doğrusu Ülker'in verdiği) para ile eşit. Bunun yerine Ramazan'a biraz şans tanınıp özel ilgi gösterilse çok daha iyi olur. Hatta siz fm de gördüünüz bu adam için yeni casillas derken, Real Madrid'in eski teknik direktörü Vicente Del Bosque Ramazan Kurşunlu için reel olarak yeni casillas olabilir demişti... |
tanımıyorum valla ben.... |
eee ya fis çıakrsa ne halt etcez sabredemıyoruz biz fazla casilyas o kaleye geçtiğinde çok eleştiri aldı hatalı goller yedi |
kaleci dedigin tecrübeli olur.30 yasını mutlaka geçmesi gerekir ve de kaliteli olması gerekir .bende bu adamı fm den tanıyorum ama gerçek hayatla fm yi karıştırmayalım.altı üstü bir oyun. |
Türk kaleci her zaman 1. tercihim ama bu adamda ii yani fena değil ama bize gelmesi zor |
Her zaman yerli kaleciyi savunurum ,nşallah bu kaleci iyi olur ve en ksıa zamanda genç yaşta kaleyi devr alır ve uzun yıllar başarılı perfonmans sergileyip yüzümüzü kara çıkarmaz |
Niye aldık niye gönderdik anlamadım gitti:confused::confused::confused::confused::conf used: |
Yazık oldu daha maça çıkmadan göndermek... |
enteresan hiç sans verilmeden gönderiliyor |
Simdi arkadaslar, Adam genc, Schalkedan gelmis, ve Umit milli takimin kalesini koruyor. Bu adam Murat Sahin ve Ramazani kesemedimi? Coook Ilginccc |
kesinlikle özden.bu adam hakkaten milli takımın bir numaralı adayıdır. |
yabancı alınıcaksa Pletikosa alınsn, türk alınıcaksa da özden |
Hala Ozden diyor bazi insanlar, inanamiyorum. Bu herifin Trabzon, Galatasaray ve Besiktas maclarini izlemediniz mi, inanilmaz yetersiz ve kotu bir kalecidir bu. Kanimca Turk olacaksa kesinlikle Volkan olmalidir, yoksa yabanci kaleci daha iyi bir tercih olur. |
Özden berbat bir kaleci.sürekli aşırtma golleri yiyo çalımlarda avlanıyo. Volkan iyi kaleci ama ezik taraftarımıza da hareketler yapmış gerek yok alıcaksak başka bir kaleci alalım. Hakan Arıkan iyi bir kaleci tavsiye ederim bi izleyin. Türklerden cinconun yedek kalecisi Aykut da olabilir. Yabancı alınacaksa Martinez iyi bir seçim olabilir ayrıca yurtdışından tecrübeli isimler de araştırılmalı. Ama şimdilik biraz daha bekliyelim belki Runje de bir gelişme olabilir her ne kadar şimdilik zor görünse de.. |
Türkiye`de Saat: 01:50 . |