![]() |
yaa neden riske giriyoruz anlamadım...eziklerde alınabilirse ki zor tabi volkan demirel var...o olmadı sakarya nın kalecisi oscarın da bize tavsiye ettiği martinez var...uzaklarda aramaya gerek yok... |
ne volkani kardesim.. bedava verseler istemem..türkcell süper liginin..hatta amatörler dahil tüm liglerin en uyuzuma giden oyuncusu |
Geburtsdatum:08.04.1986Alter:20Grösse:1,84 Im Team seit:2003Vertrag bis:2008Marktwert:5.000.000 20 yaşında fiyatı 5 m euro |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar kaleci arayışlarına başladık gibi ama şuanda murat şahin diye bir kalecimiz var yedek bırakılmayıp herzaman şans verilseydi belkide türkiyenin en iyi kalecisi olacaktı haksızmıyımm |
umarim sadece senin fikrindir... nasil oluyorda eziklerin yedek kalecisini önerirsin.. |
ne murat şahin ne de ramazan..ikisinde de iş yok..aslında bize yedek kaleci de lazım.. |
aslinda pancu gitmesedi gecerdi simdi kaleye;-) |
Kaleciye 6 milyon dolar verilmez... |
Bu adami almamiz su an imkansizdir.... Martinez falan hikaye, tek macla iyi kaleci olunmuyor, diger maclarda da pek iyi degildi Martinez. Bence ya FB'den Volkan ya da Avrupa'dan baska bir kaleci alinmali, ama ilk olarak Runje'ye zaman vermemiz lazim, cunku daha cok erken karar vermek icin. |
bu kaleciyi taniorum mukemmel bir kaleci ve karakteri fln harika biri yaa:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
madem genç istiyorsunuz alcaksanız cinconlu fevzi ankaralı hakanı alsınlar |
Runje'nin yerine 6 aday CSKA Sofya maçında hatalı goller yiyen Runje, Beşiktaşlı yöneticileri çıldırttı!.. Hırvat file bekçisini devre arasında göndermeyi düşünen Siyah-Beyazlılar'da, Fenerbahçe'de Rüştü'nün arkasında kulübede bekleyemekten sıkılan Volkan bir kez daha gündeme geldi!.. CSKA Sofya maçında ortaya konulan kötü performans, Beşiktaş'ta 'değişim' seslerinin daha gür çıkmasına sebep oluyor. Özellikle kaleci Runje'nin sezon başından beri yaptığı hataları UEFA Kupası'nda da sürdürmesi yöneticilerin sabrını taşırdı. Hırvat kaleci için "Maça kendisini veremiyor. Konsantrasyon sorunu yaşıyor" tespiti yapılırken gerekli uyarıların da kendisine iletildiği öğrenildi. Ancak siyah-beyazlı kurmaylar, Runje'nin formsuzluğunun sürmesi ihtimaline karşı alternatif arayışlarına hız verdi. RUNJE'NİN BİLETİ KESİLİYOR Yönetimin bir bölümünün 'Runje'den hayır gelmez' görüşünde ısrarlı olduğu ve yeni file bekçisi olarak Fenerbahçeli Volkan'ı düşündükleri de siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında. Bilindiği üzere, SABAH bir ay öncesinden Runje'nin biletinin kesileceğini ve başta Volkan olmak üzere birkaç yerli kaleciyle temasa geçeceklerini duyurmuştu. Sarı-lacivertli kulüpte Rüştü'nün yedeği durumundaki Volkan'ın teklif geldiği takdirde olumlu cevap verebileceği sanılıyor. SABAH |
YA RECEP VEYA AYKUTU DA ALABİLİRİZ yönetim gereği yok bence volkana bizim volkan ünlünü ne sucu vardı da gönderildi yaaa gidecekse devre arasında runje gidecekse yabancı bir defans ve yabancı bir kaleci gelebilir başka bişeye gerek yok tur ? |
Kaynak ne kardeş.Bu haberler inandırıcı gelmiyor hep |
bencede 19 yasında bizim için baya tecrübesi runjejlede olmuyo.. |
Alıntı:
|
Pardon farketmedim.. Cinerin gazetesi sonuçta bomba olması muhtemel |
valla bence suanda türk kaleciler arasında en iyisi haftada 4 5 kez görüyorum bu herifi gercekten dewe gibi:) iyi refleksleri var ama inönüde taraftara yaptıgı hareketleri unutmadım hala... |
matinez olur ama en iyi kalcei ligimizin volkan yigidi öldür hakını yemeyelim runje gitsin baska takımlarda dayılık yapsın anca yaptıgı bagırmak cagırmak ondan kaleci felan olmaz.. |
tamamen aynı fikirdeyim... Alıntı:
|
Volkan Demirel tam isabet olur. İnşallah Runje'yi postalayıp onu alabilirsek Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun Buffon'u olur. Fener'de bu şartlarda kalmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Ona haksızlık ve yazık ediyorlar. |
FM de ilerleyen zamanda harika kaleci oluyor ama canlı bir yada iki kez izleyebildim,iyi kaleci olacağı keisn gibi ama 6 milyon biraz fazla sanki.. |
Alıntı:
|
Fenerden bu takıma lına bilecek belkide tek isim.Ama bu adam ben fenerliyim diye inliyordu bir zamanlar ben bu şeyleri kaldıramıyorum işte.Kaleci olarak yetenekleri çok,fiziği çok sağlam ama içime hiç sinmiyor işte.Tabi runjenin gitmesi kesin olursa ve yerli bir kaleci alınacaksa volkandan iyiside olmaz.Ama fenerin de bize vereceğini hiç sanmıyorum volkanı.. |
bizim ramazana benziyor geç.... |
Türk alınıcaksa Aykut en iyisi... yabancı alınıcaksa Guillermo Ochoa http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Memo_Ochoa.jpg İzleyin daha 85 li fiyatı ucuz olabilir... 1 senedir falan piyasada... Meksikalı kendisi...Club America takımında oynuyor... |
tanimkiyorum eger iyisi aliriz :D |
ins. gelmez. yoksa herkes dicek bizdem topluyorsunuz diye. ama iyi kaleci bakalim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
buuu...kesinlikle buu...eziklerden alınması gereken tek adam buu..ya türkiye ligini tanıması çok yetenekli olması milli takım kalecisi olması ayrı bişey birde türk ve kontenjan düşürecek...ve senelerce kaleci sıkıntısı çekmeyiz...kaleye en çok istediğim isim...inşallah alınır... |
Alıntı:
|
madem volkan iyi kaleci neden eziklerde ilk kaleci degil?? zaten millet artiklarmizi topluyorsunuz diyor bide yedek kalecilerini alalim.. üstelik gecen sezonki yenildigimiz macta tip tip hareketler cekmisti it.. ben karsiyim.. |
Kulübümüz’den Açıklama 30.09.2006 15:26 Bugün Milliyet gazetesinde yayımlanan haberde yer alan kalecimiz Vedran Runje ile futbolcularımızdan İbrahim Akın'ın devre arasında gönderileceği ve yeni kaleci arayışlarına başlandığı iddiaları tamamen asılsızdır. |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |