![]() |
iy adamı devre arasında hem takımı bırakmaz.Hemde adam kendi gelmek istemez.Yani transfer yapılacaksa sezon başı yapılmalı.Ama adam gibi yapılmalı. |
Alıntı:
yaw siz carewin nesini begeniyorsunuz anlamadim gitti. Adam attigi gollerin yüzde 70ini penaltidan atti. Bosbos dolaniyordu. hayret bisey. Bence Bobo nobreden iyi. |
hem ben runjenin gidecegini hic sanmiyorum!!!!!!!! |
Ligde ve eğer elenmezsek avrupada başarı için uefada ve şampiyonlar liginde oynanamamaış ii bir stoper |
kaleye defansa takviye bide mehmet topuz btti ..bide mehmet battal olabilir forvet lazim yani şöle çalim atcak.. |
hakan balta, ii bi kaleci, uzun we ii bi stoper ayrıca bobo nun yerine koşan we pres yapan bi forvet alınmalı |
runje ve bobo giderse 3 yabancı hakkımız kalıyor. kaleye volkan, defansa edmilson, sola kanada denilson, forwete de milan baros(ezikler anlaşabiliyosa biz imza attırırız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2) tek forvete dönülüp onun arkasına exstra adam olarak monte edilebilir.. |
volkanın sözleşmesiden haberi olan varsa yazsın?? |
Alıntı:
---------------------------runje--------------------------------- toraman-----------gökhan------------------koray--------------deli -------------------------kleberson------------------------------- burak----------------------------------------------------- i.akın -----------delgado----------------------- rico---------------- ---------------------------nobre-------------------------------- sağa adam alınırsa bu kadrodan kim kesilip burak oynayacak???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
devre arasında runje giderse kaleci gelir bide 6 yabancı hakımıza defans alırız tamam işte |
bnce yabanci kaleci ve ii bir sol açik alinmali bide mehmet topuz |
kaleci değişikliği ve tabiki iyi bir stoper |
bi forvet gokhan unal olabilir , bi yabanci defans baska bir kaleci ve para yeterse klebersonun yanina bir on libero |
Iyi bir ikinci forvet almadan bu is yurumeyecek, Bobo ve Gulec'in hali ortada, her zaman Gokhan Zan gol yukunu cekmez. |
bu takıma kim gelirse gelsin bu tigana gitmediktan sonra bu takımdan bişe olmaz. önce tiganayı gönderip, yeni bir hoca getirmeli. ziya doğanı mesela. şu tiganaya verlen şans ziya abimize verilseydi, bugün beşiktaş 27 puanla liderdi. defol git tigana. önce sen git |
Bu Takima ben gelmek isterdim bakinin yerini kolaylikla dolduracagimdan eminim...:D |
Ziya Dogan da populer oldu kelime editlenmiştiradam? Birazcik sallayacaginiza diger maclara da bakin, GS ve BJK maclarina cok iyi motive oldu oyuncular da kazandilar, yoksa Anadolu takimlariyla maclarda bizden cok daha kotu oynuyorlar, bakin: Konya 1-1, Ankaragucu 2-2, Gencler 3-0. |
Alıntı:
sana Katiliyorum... |
IVAN HELGUERA VE SAKARYASPOR DAN KALECİ Luis Martinez Neco:) |
Kulak verin Şu anda olmazsa olmaz 2 ihtiyacımız var. 1 stoper, 1 sağbek. Sol tarafı İbrahim Akına şans verilirse çözebileceği kanısındayım, M.Unitedda oynarken bir dönem Kleberson orada oynamıştı, yani sol taraf mevcut kadroyla halledilebilir. Tabii birde kaleci sorunu çıktı ortaya. İşin enteresanı sezon başında madem Pletikosa alınabiliyoduysa niya Runje alındı? Bu sorunun cevabını Tigana ve yönetim beraber vermeli, çünkü yönetimde futboldan biraz anlayan birisi olsaydı bunu Tiganaya sorardı. Sağbek için bence Türkiyenin en iyisi olan Mehmet Topuz tek alternatifdir. Kayserispor şu anda hedeflerinin uzağında görünüyor o yüzden bu transfer bir şekilde halledilebilir. Yönetim diyorsaki nasıl yapıcaz? Bari onuda söyleyim, Kayserispora al kardeşim sana Ali Tandoğan ve bir miktar para dersin işi çözersin. Çünkü Tigana oynatamasada A.Tandoğan Türkiyedeki en iyi 3-4 sağ kanat oyuncusundan biridir ve Kayserisporda önde oynayacağı için daha da etkili olacaktır. Stoper olarakda Ekvator milli takımında Espinoza diye bir adam vardı, ta sezon başında söyledik bunu ama dinleyen olmadı, ya bu adamı bulup alacaksın yada stoper alacağın ülkeyi iyi seçeceksin. Çünkü her ülkeden stoper çıkmıyor. BREZİLYA gibi. |
Sagbekte Toraman basarili, onu kulubeye koyma luksumuz yok. Ayrica kim ne derse desin, takimdaki Nobre'nin yanindaki forvet Bobo/Gulec oldugu surece bu takim sampiyon olamaz, ligdeki 1 macta 3 gol bile atamadik neredeyse, her maci kisir skorla aliyoruz, hala defans istiyor insanlar, bazilarinin defans takintisi var maalesef. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu ikisi bize yeter süper olur böyle bişey olursa |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bazi yorumlari okuyunca da insan Kleberson'un ManUtd'da onlibero disinda her mevkide oynadigini dusunuyor.:D |
iyi striker ve defans alınmalı (yabancı) |
kleb şampiyonlar liginde eziklere karşı sol açık oynadı hatta bir golün asistini kleb yapmıştı |
...............................Martinez.......................................... Mehmet Topuz......G.Zan.......Alex(PSV).......Wederson(Ankara) .................................Koray............ ................................ Burak.......Serdar Özkan..........Delgado................İbrahim Akın .................................Nobre............ ............................... yedekler: hakan arıkan(kaleci-ankara),i.üzülmez,toraman,ricardinho,mustafa doğan,ali tandoğan,fahri,serdar kurtuluş,gökhan ünal,gökhan güleç,aydın karabulut. |
Alıntı:
ibrahim toramansız, ricardinhosuz bjk 11'i mi olur birader? saygılar. |
Alıntı:
klebersonun mevkisi defansın önündeki 2 önliberodan biridir. olayı saptırmanın alemi yok. adam o mevkide dünya kupasını kaldırdı, final maçında ronaldodan sonra meçın en iyi adamı seçildi ve man utd.a transfer oldu. ne sol açığı??? |
bence mevcut olan kadro yeterli... |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygılar. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:27 . |