![]() |
Alıntı:
|
Mehmet Topuz ,volkan Demirel,sol Kanat Alinmasi Laim Bide Kleberson Un Yerine Ii Bir ön Libero Appiah Gibi |
He Bİde Serhat Akin |
Alıntı:
|
deplasman kadrosu; -------------------------runje(martinez)--------------------------------- ----ali.tandoğan-----g.zan---i.toraman------------wederson------------ ---------------mavuba-----------koray------------------------ ----------serhat---------delgado----------i.akın-------------- -----------------------nobre-------------------------------- inonudeki maçlar için kadro ------------------runje(martinez)------------------------------- ------ ali.tandoğan-----g.zan-----koray-------wederson---------- -------------------------mavuba---------------------------- -------serhat----------delgado---------i.akın-------------- ----------------nobre-------g.ünal------------------------ |
---------------------Runje------------------------ Toraman-------Zan---------ZAGO---------Üzülmez --------------(Baki) ---------------Serdar------GIUNTI---------------- ---------------(Koray) ----Tandoğan--------Rico---------------İ.Akın---- -----(Burak)---------------------------(Delgado) --------------------Bobo-------------------------- -------------------(Nobre) 1. Defansa Zago gibi tecrübeli bir yabancı stoper 2. Klebersonun yerine Giunti gibi pres yapan, mücadeleci,top tekniği yüksek bi adam alınırsa bu takım şahlanır 2.yarıda |
Alıntı:
|
iyi bir kaleci ve ön libero |
önce mutlak suretle runjeden kurtulmamız gerekiyor,sonra koşan,basan bir ön libero ve belki bir stoper ile harika bir takım oluruz |
Klebersonun ayrilacagini var sayarsak 2 tane bos kontenjaninimz oluyor. Iyi bir onlibero ve iyi bir stoper ile cok sey hal olmus olur, solbeke de iyi bir yerli alabilirsek(Malik Fathi?) iyi takim oluruz, ve belki ekstradan bir kaliteli yerli daha(Gokhan, Topuz) ama bunlarin hepsinin bir transfer doneminde olmasi zor. Bence devre arasinda bir yabanci stoper kiralayalim ve diger transferleri sezon sonu yapsak daha iyi olur, zaten devre arasi kaliteli futbolcu bulmak cok zor. Ayrica Fatih Tekkeyi kiralarsak tam super olacak.:D |
yaw bu kalecıyle gitmez bunu söyeleyeyım bi kerre..sonra bu iş klebersonlada olmas bu kaadr salklça oynanamaz belli ki gitmek istıo ayrıca stopper şart zaten önlibero kesin lazım olan birşey ki burada oynıyacak kişi sürekli koşan pres yapan ve uzun şutları çok ii olan biri olması lazım arkadan rico ve kanatları besleyecek biri olması lazım yoksa yıne önliberoda hayal kırıklıı yaşarıs...isim olrak söyleyebileciğim kaleci martinez olabilir... |
kaleci degisecek , klebi gidecek yerine sagam bir önlibero( nasıl bulacaz bilmiyorum ama) , helguera. ( bunlar yapacagımız 3 yabancı transferi stoper ve önlibero olmazsa olmaz. Bunun dısında ben birde yuzu kaleye donuk oynayabilen son vuruslarda cok etkili ve kolay adam eksilten yani dort dortluk bir santrafora ıhtıyacımız var dıyorum. bobo ve nobreyi seviyorum ancak bence hedeflerımıze ulasmak ıcın yetersızler gorusundeyim. Bu saatten sonra bu tarz bır yabancı forvet zor ama gokhan unal fena olmaz en azından bu seneyi kurtarır nobreylede ıyı uyum yakalarlar dıye dusunuyorum. Son olarakta serhat akın fena olmaz gercı a.tandogan ve burak ta var ama yınede serhat kalıte topcudur. Bıraz abarttım galıba yenı bır takım kurdum resmen ama napıım defans ve onlıbero mevkıınde ve kalede ve forvette sorun yasıyoruz bence |
Bende ayni fikirlere katiliyorum... Devre arasinda bir yabanci stoper ve bi önlibero sart bu takima, tabi Klebersonun ayrilmasini varsayarak. Kaleciyi devre arasi göndermek biraz zor gibi, bence Runje ile sezon sonuna kadar devam edecek yönetim... Sezon sonu alinacak favorim Martinez, ne Volkan ne bir baska yerli kaleci isimize yaramaz diye düsünüyorum... Bu arada stoper olarak iyi bi alternatif buldum.... Inter de oynayan ve Arjantin Milli Takimi ile dünya kupasinda görev yapmis Burdisso takimindan ayrilacagi aciklanmis.... ilk basta kiralik olarak verlicekmis, isteyen kulü ispanyada son siradaki san sebastian... bence bu oyuncuya talip olsak bize gelme ihtimali olabilir, hem uefa`da oynuyoruz hem kadro da ayni dil konusan bir cok oyuncumuz var yabancilik cekmez mesela... en zor bulunacak olan oyuncu ise önlibero, en azindan bizim aradigimiz tarzda... parcalayici,kosan,ikili mücadeleden kacmayan biri olmasi gerek...bu özellikte oyuncu bulmak hem zor hem pahali olur.. mavzba adi geciyordu bi ara, bence cok isabetli bi transfer olur adamin bir cok macini izledim... devre arasinda degil sezon sonu ise düsünülecek bir diger transfer forvet olmalidir... bize bu sisteme ve delgado-ricardinho ikilisine yarayacak baska bi tarz oyuncu lazim... ara paslara kosabilen sprinter bi forvet... sinan engin bi ara ve goool'da pascal feindouno ile görüsmeler yapilmis dedi... bence cuk diye oturur bu takima.. bu arada bütün takimi degistirmisim hic haberim yok :D |
Runjeji ve klebersonu gönderelim yeter. bakide yedek kalınca.. bunların yerine 1 güzel kaleci bide kaşan oyuna güzel top sokan top çalan önlibero ne kadar pahalıda olsaaa lazım 1 kere alalım iyisini alalım.. |
iyi bir forvet ve ön libero iii bir kaleci bu takımı UEFA sampiyonun yapar |
ucmayalim arkadaslar bu takimin uefayi almasi icin devre arasinda en az 30 milyon dolar transfer yapmasi lazim , okadar kolay degil uefa , turkiyede lider olamiyoruz uefada nasil olacaz... abartmayalim ceyrek final ilk hedef olsun onu gecersek gidebildigimiz yere kadar gidelim.. |
iyi bir forvet ve defans |
Alıntı:
ama ne yalan söylim BJK de görmek istediğim ender futbolculardan birisidir...hayalden öteye gidemiceğini biliyorum ama :) |
Alıntı:
|
martinez ve sağlam bir stoper şart |
Defansa : Barzagli-Monsoreau-Delpierre-Edmilson gibi alternatifler olabilir. Ön Libero: Mavuba alternatifsiz benim için. |
iyi bir defans ve iii bir forvet lazım bu iş nıbre ile yurumez tamam nobre cok mucadeleci ,cok calısıyor ama sadece bunlar yetmez arada gol atmasıda lazım |
tymouschuk yada mavuba on liberoya. yeterli bu sene için. eger serhatı ucuza alabiliyorsak alalım işimize baya yarar |
Serhat, ve forvete de Leonardo güzel olur. Leonardo Hollanda'nin NAC takiminda oynuyor. Cok acayip manyak bir futbolcu. Kontratinda 750.000'i getiren alir yaziyor. Talipleri bir kac tanesi ise bu takimlar: Arsenal, Tottenham Hotspur, Ajax, PSV. Ama o zaman bu hafta daha eli cabuk tutmak gerekiyor cünkü talip olan takimlar ona teklif sunmus durumda o da bu hafta bir takimi sececek. Biz teklif sunarsak %100 onlarin teklifinden daha cazip olur ama görmek gerekiyor iste... |
YouTube - Feyenoord - RBC | Leonardo - Gyan | 2-0 Leonardo gol pasini veren oyuncu burda. O zaman daha Feyenoord da oynuyordu, Feyenoord sezon basinda gönderdi ama simdi sac bas yoluyorlar ve cok iyi bir sezon cikariyor Leo... |
Leonardo Tottenham'a transfer oldu.... |
takviye şart,yedek klübemizde maçı alacak oyuncu yok,geniş bir kadromuz yok açıkçası |
Alıntı:
|
Alıntı:
hakıkaten cok klas bı asıst yapmıs dusunulebılır |
taraftarımız runjeye 2 haftadr ne kadar destek çıksalarda mutlaka bi kaleciye ihtiyacımız var ayrıca klübe de maçın kaderini etkileyecek formda oyuncular lazım |
Alıntı:
|
mavuba ve iyi bi stoper ayrıca g.ünal fena olmaz |
mavuba |
Türkiye`de Saat: 03:21 . |