![]() |
Alıntı:
|
------------cordoba------------- koray ibrahim t.cagdas mustafa d ---------- jose klebe------------ i.akin --- ------------ ---a.hassan -----------tumer---------------- cisse------------------ g.gulec simdik gelelim ihtiyaclara bu mevcut kadro ya sadece kluvert veya cisse' defansa ve orta sahaya ve forvete toplam 3 yabanci iyi yabanci olmayacaksa alinmasin. ali gune' ali tandogan uzulmez sergen tayfur bobo jun murat bunlar kesin yllanmali artik kayserden gokhan alisin ' edgar davids orta sahaya (33 yasinda ama ck tecrubeli ve teknik) defansa aklimdan gcen ilk isim bu sene sozlesmesi bitecek olan puyol oda cok tecrubeli. forvete zaten kluivert dedim altanetif olarak cisse ve louis saha olabilir.. |
karabey anlaiyor iste beyler!!! |
slviyan wiltord onu unuttum sag kanada.. |
------------cordoba------------- puyol ibrahim koray t. mustafa d ---------- jose klebe------------ i.akin --- ------------ ---wiltord -----------davids---------------- cisse------------------ g.gulec buda asil 11 im.. |
Alıntı:
|
********cisse******wiltord******* ***********ahassan************ **sergen***josekleberson***rıquelme** **roben***itoraman***koray***mdoğan** ***********cordoba************ biraz afaki oldu ama olsun. |
karabeyolmas ole robben sol acik oyuncusu, riquelme ortada oynuyor, sergen oldu bitti. |
bende roben i sol beke çektim. riqulme yide sağ açık. bence roben bek te iyi oynar ve sürpriz bindirmeleer yapabilir. |
hayatta oynayamas, o defansin ne oldugunu bilmiyorki, burda psvde oynarken ben onunla konustum, o dediki benim defansim acayip zayif, hayatimda oynamak istemem defansta diye ama bilmem tabi |
Türkiye`de Saat: 09:30 . |