![]() |
gelecek yıl cordobanın yedeği kim olmalı? sizce gelecek yıl cordobanın yedeği kim olmalı? |
volkan olsun. |
bence fevzi olsun.onu geri alalım artık |
bence omer catkıc olmalı |
cordobanın yedegini bulmak bence çok zor aklıma olabileceklerden sadece ömer geliyor |
Volkan olmali. |
ramazan olmalı |
bencede volkan olmali... |
Bence murat iyi |
ramazan bir sene gayet iyi oynadı. bence ramazan 1 numara. |
bence de Ramazan olmalı . |
volkan olmalı ramazanla murat postalan malı ! |
Gelecek sene Cordobanın yedeği Kesinlikle Volkan olmalı ayrıca Ramazan'da geri getirilmeli Murat'a malesef klup bulması soylenmeli bu sene ixin yenibir kaleci transferine gerek yok.. Birde Volkan ve Ramazan akıllı olup form tutmalı ve Tigananın gözğne girmeli yoksa Daha genc bir yabancı kaleci birdahaki sene transfer edilirse ikise 2 ve 3 kaleci olarak devam ederler....... |
bence Volkan iyi kalecii o olabilir |
volkan,murat,ramazandan yedek olmaz YARIN DÜNDEN DAHA DA SİYAH BEYAZ OLACAK |
Bence: Cordoba Ozden Volkan |
Evet bencede ramazan |
keşke fevzi sakatlanmasaydı o olsaydı cordobanın yedeği. |
bnce Volkana sans verilmeli ama yedek olarak tabi :)))) |
RAMAZAN veya Fevzi olabilirrr kaleye gecmediği sürece :) |
2. volkan - 3. murat . bence bunlar iyi. gerek yok boşuna para harcamaya. varsa altyapıda çok iyi bir kaleci murat gönderilsin. |
Volkan var güvenelim gençlere abi bir kaç kişi yazmış ama Volkan duruken dedem yaşında ömermi alınır yapmayın ya. Hem yönetime kızıyoruz yaşlı transferi yapıyorlar diye hemde taraftarın sesine bak 50 (tamam abarttım) yaşındaki adamı yedek kaleci istiyor. Etmeyin kara kartallar Volkan var orda muratla ramazanla olmaz bu iş hele Muratın yediği golleri gördük utanmasa Lig TV futbol komedi bölümüne kaoyacaktı. |
Bence yedek kaleci Ramazan olmali. |
Volkan tabiki........ |
Volkan olmalı |
Volkan olsun |
Volkan dan baska adam tanimam Cordobanin yedegi olabilecek! |
Tigana Volkan’ı kovdu Tigana, Cordoba değil de, ben forma giyseydim şu an Beşiktaş farklı durumda olurdu açıklaması nedeniyle kaleci Volkan’ı kadro dışı bıraktı |
ramazan olabilir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Volkan'ın iyi bir kaleci olacağına inancım tam.Ama bunun için oynaması ve tecrübe kazanması gerekir. Cordoba'nın arkasında durarak kendinin geliştirmesi çok zor. 1 sene kiraya verilse ve de gittiği takımda gözlem altında tutulup,performansı ve gelişimi takip edilse daha iyi olur.Fiziği çok iyi.İzlemiş arkadaşlarımız var forumdan, onlar beğendiklerine göre doğrudur muhakkak.Ama tecrübesiz ve 1 yıldır herhangi bir maçta oynamadı.Bence eğer bu çocuktan faydalanılacaksa kiraya verilip tecrübe kazanması sağlanmalıdır. Performansına göre de Kaleyi teslim alıp alamayacağına karar verilebilir. Cordoba'nın yedeğine gelince, O çapta bir türk kaleci görmüyorum şu anda.Yani fark etmez.Kim gelirse gelsin bana kalırsa aynı kalitede olacak.O yüzden bence isim önemli değil.Önemli olan Volkan'ın durumudur bana göre... |
bence BUFFON OLSUN :D |
kesinlikle VOLKAN ÜNLÜ olmalı süper kaleci arkadaşlar yaa |
Cordoba mı demek birinci kaleci Cordoba olsun diyonuz Tamam elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün bakalım acaba Cordobanın hatalarından kaç puan kaybettik şahsi hatalarından tabi laubaliliklerinden birde bunları Türk Kaleci yapsaydı (ki murat bunu bir maçta yaptı ıslıklandı) nasıl düşünürdünüz bence Cordoba gönderilse yerine yerli biri olsa onun kontenjanına bir futbolcu daha alınsa daha güzel olur Ayrıca kaleci hakkını yabancıdan kullanmak taraftarı değilim. saygılar |
|
Alıntı:
|
Ramazan olsun... |
bana gore murat bıdahakı seneye yetersız kalabılır. bu sende ne yaptıgı ortada.. ben de fevzı veya omer catkıc olmalı gıyorum... |
Alıntı:
kım ıstemezkı buffon gıbı bır kalecıyı bjk de gormek.. |
Türkiye`de Saat: 20:07 . |