![]() |
D.bakıra ait tek bir iyi haber yayınlanmasın. Üstelik Bursa gibi çirkef insanlar siyaseti futbola yansıtıp, 'pkk dışarı' desin. Sonra da d.bakır halkı hiçbir şey olmamış gibi sussun öyle mi ?! ü senin savunmana bakarmısın ya özrün kabahatinden büyük... marş ıslıklanırsa herşey karışır bilader... ben her maçta olduunu sölemedim zaten... ama bi örnek daha veririm!... eskişehir ozamnlar play off için istanbulda 2. ligteler d.bakrıla inönüde oynuyorlar.. eses türübünleri hep bir ağazdan şehitler yüzünden kahrolsun pkk sloganı atıylar diyar tarafından yine ıslık geliyor milli marş sölenirken ıslık gelior... demek istediğim ilk diil olmucakta onlar bunu hazmetmediği sürece ;) linkinide bulup yollıyım sallamyorum ;) |
Alıntı:
Yani senin dediğin gibi kulaktan dolmalar ile konuşmuyorum, merak etme . |
Onca yazdıklarım arasından cımbızla birkaç cümle seçip yorum yapmayın.Yazdıklarımı tamamıyla değerlendirin bi zahmet. |
bende bursada oturuyorum. sallamıyorum ;) merak etme spor programlarını izlediysen zaten çoğu kişi d.bakıra suç bulmuyo zaten... ok kulaktan dolma şeylerle konuşmuyosun kabul o halde... ama hepiniz aynı şeyi düşünmüosnz demekki... bursadaki olayda pkk dışarı dendiğinde nie taşkınlık çıktı ozamn bana açıklasana? |
Madem bursada oturuyorsun kardeşim o halde. Şuan kullanamayacağım bir slogan da atmadı mı sizinkiler D.bakır taraftarına bunu söyle ? |
hangisinden bahsediosun çok slogan attılar... kaldı ki ben maç izlemeye gittim mesaj olarak yolla söyleyemiceksen? |
Özelden link atıyorum. |
KONU KAPATILMIŞTIR !!! BURASI BEŞİKTAŞFORUM.NET BURDA BEŞİKTAŞ KONUŞULUR ! SOSYAL KONULARDA KONUŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR FARKLI FORUMLARDA BU SORUNLARA ÇÖZÜM ARAYABİLİRLER. |
Türkiye`de Saat: 16:54 . |