![]() |
Bursasporu Alkışlarmıyız ??? Herhalde hepimizin bu sezon en keyif alacağı durum ,sezonun son maçında Bursa'yı evinde yenerek kazanılacak bir Şampiyonluk olur. Ancak gerek fikstür gerekse ortaya koyduğumuz istikrarsız futbol bu konuda çok iddialı konuşmaya imkan vermiyor. Diyelim ki son maça çıkmadan önce Bursa Şampiyonluğu garantiledi. Beşiktaş olarak elimize geçen tarihi bir fırsatı değerledirebilirmiyiz. Bir an için Bursa takımıyla ilgili ön yargılarınızdan kurtulun ve aklı selim düşünelim. Sahaya çıkarken oyuncularımız Trabzondan sonra ilk kez Şampiyon olma başarısını göstermiş Anadolu takımını , sıra halinde bekleyip alkışlar mı ? Sansansoyunu düşünebiliyormusunuz ? Bursa'nın şampiyonluğundan daha çok konuşulacağından eminim. Her nekadar içimizdeki duygulara göre çok sivri bir davranış gibi duruyorsada , böyle bu durum oluştuğunda bu fırsatı kaçırmamız gerektiğini düşünüyorum. Hem bize hiç bir faydası dokunmayan husumeti nihayetlendirir hemde bütün futbol camiasında takımımız lehinde dehşet bir 'Publicity' yaratır... |
valla bilemiyorum |
Kesinlikle alkışlamalıyız.Bize yakışan budur. Beşiktaşlı duruşundan bahsediyorsak, Seba'nın çocuklarıyız diyorsak aynen bizim şampiyonluklarımız gibi tertemiz, şaibesiz, alnının teriyle alınacak bir şampiyonluk alkışlanır. Aramızdaki -saçma- husumet bu konunun dışındadır. |
bencede alkışlamalıyız. |
bize yakışır şekilde alkışlayıp ertuğrul hocayı kutlamamız gerekir |
nden olmasınn |
bursa bizim rakimiz değilki şampiyon olmasını hazmedemiyelim. fener yada gs olucağına bursa olsun ben sevinirim. hemde anadoludan bir takımı şampiyon yapanda bir beşiktaşlı olmuş olucak |
mustafa denizlinin felsefesi hücum futbolu idi 1 yerim 2 atarım 2 yerim 3 atarım ama bana maçı kazandıracak skoru yakalarım diyordu.Bir çok maçı bu yüzden pisi pisine mağlup bitirdi.şimdi ise tam tersi tamamen defansif bir futbolu benimsedi 1-0 olsun benim olsun diyor.buda yanlış.bursaspor şampiyon olsun olmasın beşiktaş yönetiminin yapacağı şey biran önce ertuğrul sağlamla önümüzdeki sezon için anlaşmak. |
biz köklü ve kamil bir takım ve taraftarız başarıları takdir eder ayakta alkışlarız |
mutlaka alkislamaliyiz, cünkü ertugrul hoca elindeki kisitli ve türk oyuncu agrlikli kadro ile süperligin en iyi futbol oynayan takimini yaratti ve sampiyonlugu en cok hakeden takim su an istikrari ile bursaspordur...nekadar sevmesekte bursasporu bize yakisan budur...bu arada ertugrul hocanin eger sampiyon olursa kesin ve kesin avrupanin büyük kulüplerinden teklif alacagini düsünüyorum bu forumda ertugrul hocaya kücük takim antrönörü diyenlerde acaba ozaman ne diyecekler...besiktas tarihinde yaptigi en büyük hatalardan birisi ertugrul hocayi takimdan kovmakti uzun vaadeli kalsaydi bizi basaridan basariya kostururdu eminim...ama artik cok gec bu baskan oldugu sürece ertugrul hocanin besiktasa gelecegini sanmiyorum... |
Bursa şampiyonluğa ulaşabilirse elbette saygıyla alkışlanır. Ama ulaşabilirse. Birtek Bursa değil Yıldırım Demirören'ide Bursa'nın şampiyonluğuna katkı yaptığı için tebrik etmek gerek. |
hakederek kazanılmayan bi şampiyonluk alkışa değer değildir. şampiyon olurlarsa ne kadar hakederek olucaklarını kalan haftalardaki maçlarında görücez. kasımpaşa misalı maçlar oynamazlarsa tabiki alkışlanmalılar. son maçta şampiyon olursak onlar aynı olgunluğu gösterir mi şüpheliyim ama. |
Hele bi o zaman gelsin alkışlarız icabında. |
Alıntı:
AMA Kasımpaşa Maçları Gibi Organize Maclar Oynamazlarsa son 8 haftada rakipleriyle başa baş mücadeli maclar oynayıp şampiyon olurlarsada bu başarılarını büyük bir olgunlukla alkışlarım . AMa olurlarsa ..... ........ |
Başarıyı alkışlamak bir olgunluktur..Öyle yada böyle son maçta şampiyonluğu garantilemiş bir takımı aramızda ne yaşanmış olursa olsun alkışlarım.Onların alkışlayıp alkışlamadıkları sadece kendilerini bağlar..Biz farkımızı her şekilde göstermesini biliriz ve göstermeliyizdir.. |
ben alkışlarım...biz şampiyon olursak onlar alkışlamazsa onların bileceği iş... |
biz büyük takimiz bize alkislamamak tebrik etmemek yakismaz..yigidi öldür ama hakkini yeme demisler bu tabiki en kötü ihtimal ama soru bana göre bursaspor alkislayacakmi sampiyonlugumuzu!! |
Bursa yi alkislamayipta fenevi mi gayse yimi alkislayacam. Hakkiyla sampiyon olsunlar tabiki alkislarim |
beni bursa tarftari sallamaz sampiyon olsunlar ayakta alkislarim en cok da saglam hocam icin sevinirim |
Bursaspor'un Şampiyon Olacağını Kim Söyledi ? "Tükürdüğümü Yalamam Arkadaş." |
şampiyonlukta emek vardır,ter vardır,yorgunluk ,acı vardır,gözyaşı vardır...ve bunların hepsi alkışı hakeder... |
anadoLudan şampiyon cıksın diye diye bu haLe düştük . ben aLkişLamam arkadaş .. hem adamın önüne pişirip sunacaksın topLuca hemde aLınteri emek war aLkişi hakettiLer diyceksin yok öyLe . fenerLe bursa bnm için aynıdır hiç bi fark yok araLarında bnm için . |
bursa sporu alkışlamakmı:mad: eyer sağlam başka takımı çalıştırsaydı alkışlamak bir yana gurur duyardım ama söz konusu bursa güldürmeyin allah aşkına... |
ben alkışlarım Ertuğrul hoca ya helal olsun derim aramızdaki saçma husumet umrumda değil . |
İstanbula bizans diyecek kadar alçak bir taraftarı olan bir takımı alkışlamam |
Bursa halkı ve bursa taraftarı hiç 1 şekilde alkışı haketmiyor.. Eğer alkışlanıcak birisi varsa oda sadece ve sadece ertuğrul sağlam olur.. Şampiyonluk kupası bizim, sapıda bursa taraftarının olur ancak ! |
İlk beş takımın futbolcularının toplam değeri : GS : 129 milyon euro FB: 112 milyon euro BJK : 88 milyon euro TS: 59 milyon euro Bursa : 34 milyon euro Bu tamamen bir yöneticilik dersidir ve bence alkışın en büyüğünü haketmektedir. |
Şampiyon olurlarsa falan filan değil olsunlar ondan sonra konuşalım bunları. |
Bursa ve bursa taraftarı gibi (Ertuğrul dışında) faşist düşüncede olan bir takımı her ne olursa olsun asla alkışlamam . |
alkışlamalıyız bence.her istiklal marşında beraber sessizliğe ve saygı duruşuna bürünüyorsak eğer,biribirimizi bu vatan içinde her daim tehlikelerden koruyacağımız dönemlerin oluşacağını bildiğimizden,her gün aynı bayrağın şerefiyle dik yürüyorsak ve bu şampiyonluk bütün bu değerlerin dışında bir de türk futbolunu ileriye taşıyorsa biraz da ertuğrul hocaya ve bilhassa kapitalist futbolun içinde düşük bütçeyle takımlaşmış bir takımın şampiyonluğunu her açıdan alkışlanmaya değer buluyorum..ben alkışlayacağım onlarda sahada alkışlasın yakışan bu olacaktır...iki armadada bulunan bayrağımız uğruna... (imla hataları varsa özür) |
alkislamaliyiz tabiki |
tabiki alkışlamamalıyız.geçen sezon şampiyonlugumuzdan sonra arabalara taş atıp saldıran takımın taraftarını bide utanmadan nasıl alkışlarız?asla alkışlamamalıyız.. |
ya arkadaş bizim derdimiz bursasporla değil taraftarıyla onlar bizi küfürle hakaretle karşılayacaklar bu bir gerçek he bunun üstüne alkışlar mıyız onu bilemedim. |
Ben Bursaspor takımını futbolcularını teknik heyetini alkışlarım taraftarıyla işim olmaz . |
Muallak ta kalınır yani boşlukta.... Bizim şampiyonluklarımızı alkışlayan oldumu?Veya öylesi bir durumda bugüne kadar hiçmi maç yapılmadı?Kim kimi alkışladı konuyu açan arkadaş önce bunu bir söylesin örneğiyle ona göre bakalım sakın bana kimse vay efendim İngiltere'de,İspanya'da olmuştu lakırdısı etmesin burası Türkiye.Tamam ilklerin kulübü olmamız dolayısıyla belkide yine ilk bu davranışı biz yapmalıyız ama iş Bursa olunca biraz düşünmek gerekir.Her Bursa maçı öncesi adamlar Beşiktaş üzerinden pirim yapacak asarız,keseriz deyip Bursa'ya seyirci alınmayacak ondan sonraki İstanbul'daki maçta bütün kamuoyu baskı yapıp Bursa seyircisi alınsın diyecek alınmayınca her sene kötü biz ilan edilecez ama kimse kabahati Bursa'da aramayacak ondan sonra adamlar aklıma gelenleri sayıyım Samet Aybaba,Ertuğrul Sağlam,Pancu,Sinan Kaloğlu,Gökhan Güleç,Eser,Ali Tandoğan,Zapotocny,Tuna Üzümcü vs vs gibi Beşiktaş kökenlilerden geçmişte ve şimdi yararlanacaklar ondan sonra bize caka satıp düşman görecekler bune perhiz bune lahana turşusu onların bize teşekkür etmesi gerekirken bizim onları alkışlamamız abesle iştigaldir,kaldıki Ertuğrul Hoca Beşiktaş'ı bırakmasaydı Bursa şimdi ne konumda olacaktı kendileri düşünüp Beşiktaş'ın değerini bilsinler efendi olsunlar.Ben alkışlamam sizce onlar bizi alkışlarmı? |
2007 Bursa deplasmanı hatırlayın.. Bizi Bursa'da ligin yine son maçında birinci lige tekrar döndükleri sene 3-0 yenmişler,stada asılan iğrenç söylemli pankartlar,90 dk tff tarafından indirtilemedi,yapmadıkları hakaret etmedikleri küfür kalmadı ayrıca maçın bitiş düdüğüyle Bursa'lı futbolcuların üzerinde "HESAP GÖRÜLDÜ"yazılı t-shırt'ler giydiklerini BUrsa'yı alkışlamalıyız diyen arkadaşlarım ne kadar çabuk unuttu,geçmişi unutmadan yaşamak geleceği daha net görmemizi sağlar. |
Aynı durumda biz olsak ve biz şampiyonluğumuzu garantilesek Bursa bizi değil alkışlamak taşa tutar. Bursa takımı şampiyonluğu haketmiyor ve şampiyonda olamayacak olsa bile alkışlanmayacak |
Ne alkislamasi be.. Besiktasin Besiktastan baska dostu yoktur.. |
şaşırmayın arkadaslar kendınıze gelin bursaspor asla alkışlanacak takım diil.levent kızıl denen adamın azizeye beşiktaşı bitireceğim merak etme, sözlerini ne cabuk unuttunuz. ezikler neyse burssada aynıdır.bırakın alkışı daha çook küfredeceğim.. |
Alıntı:
bursaporu alkışlamak demek taraftarınıda alkışlamak demektir |
Türkiye`de Saat: 17:44 . |