![]() |
Bursa şampiyonluğa ulaşabilirse elbette saygıyla alkışlanır. Ama ulaşabilirse. Birtek Bursa değil Yıldırım Demirören'ide Bursa'nın şampiyonluğuna katkı yaptığı için tebrik etmek gerek. |
hakederek kazanılmayan bi şampiyonluk alkışa değer değildir. şampiyon olurlarsa ne kadar hakederek olucaklarını kalan haftalardaki maçlarında görücez. kasımpaşa misalı maçlar oynamazlarsa tabiki alkışlanmalılar. son maçta şampiyon olursak onlar aynı olgunluğu gösterir mi şüpheliyim ama. |
Hele bi o zaman gelsin alkışlarız icabında. |
Alıntı:
AMA Kasımpaşa Maçları Gibi Organize Maclar Oynamazlarsa son 8 haftada rakipleriyle başa baş mücadeli maclar oynayıp şampiyon olurlarsada bu başarılarını büyük bir olgunlukla alkışlarım . AMa olurlarsa ..... ........ |
Başarıyı alkışlamak bir olgunluktur..Öyle yada böyle son maçta şampiyonluğu garantilemiş bir takımı aramızda ne yaşanmış olursa olsun alkışlarım.Onların alkışlayıp alkışlamadıkları sadece kendilerini bağlar..Biz farkımızı her şekilde göstermesini biliriz ve göstermeliyizdir.. |
ben alkışlarım...biz şampiyon olursak onlar alkışlamazsa onların bileceği iş... |
biz büyük takimiz bize alkislamamak tebrik etmemek yakismaz..yigidi öldür ama hakkini yeme demisler bu tabiki en kötü ihtimal ama soru bana göre bursaspor alkislayacakmi sampiyonlugumuzu!! |
Bursa yi alkislamayipta fenevi mi gayse yimi alkislayacam. Hakkiyla sampiyon olsunlar tabiki alkislarim |
beni bursa tarftari sallamaz sampiyon olsunlar ayakta alkislarim en cok da saglam hocam icin sevinirim |
Bursaspor'un Şampiyon Olacağını Kim Söyledi ? "Tükürdüğümü Yalamam Arkadaş." |
Türkiye`de Saat: 03:47 . |