![]() |
BesiktasForum.NET 6.Halı Saha Organizasyonu ! Ezeli Rekabet , EBEDİ Dostluk Sloganıyla Başladığımız ; Ve Forumdaki Aile Ortamını Yeşil Sahalardada Pekiştirmek İçin Düzenlediğimiz Organizasyonumuza Devam Ediyoruz . Yer : İstanbul Londra Camping Halı Sahası . Tarih : 02 Mayıs 2010 Pazar Günü Saat : Açıklanacaktır ! Takım Kaptanları : SahEmre Ve OutKast'a Özel Mesaj Yolu İlede Ulaşabilirsiniz . http://www.londracamping.com/images/futbol_plan.gif http://www.londracamping.com/images/saha6.jpg |
KATILIM LİSTESİ OutKast(C) SoneR Safa MerT SeyiT OnuR SaliH SahEmre (C) TekiN Caner Ahmet Gökhan ?? ?? Bu Liste Güncellenecektir . Takım Kadrosundaki İsimler Eklenecektir . |
Arkadaşlar artık yaz saatine geçtik maçları biraz daha geçe alalım çok sıcakda oynamayalım.Birde karşıdan gelenler için erken saat zor oluyor saat 15:00 gibi yola çıkmak zorunda kalıyoruz.Akşam 19:00 veya 20:00 gibi alınırsa çok iyi olur. Bende belli olan saate göre göre gelip gelemeyeceğimiz bildireceğim, Salih sanada mesaj atarım |
Tamam Geç Saatlere Almaya Çalışırız O Zaman Adaş . |
basım agrıyoorr...:( |
haha:D geçmiş olsn tekin beni unutmayın kadroya |
BoŞ YeR VaRSa GeLeBiLiRiM MuRaT aBi |
Tamam Bu Hafta İçi Kadroları Netleştirelim . Ona Göre Bağlantıları Kurarız Eksik Olmasada Gel Abisi Ben Çıkarım Yerime Oynarsın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kadrolar Büyük Ölçüde Belli Oldu . BesiktasForum.NET Yaza Bomba Gibi Giriyor . Forumun Yıldız Futbolcuları Yeşil Sahaya İniyor . Dev Derbiye Günler Kaldı Bu Heyecana Taraftarlarımıza Bekliyoruz :) |
Arkadaşlar ben bu hafta izin istiyorum. Özel işlerim nedeniyle bu hafta beni pas geçin. Şimdiden 2 takıma da başarılar dilerim |
Gökhan Abim İstersen Maçı Erteleyebiliriz Sıkıntı Olmaz . Daha Saatide Almadık Zaten . |
yok abicim ayarladıysanız oynayın sorun değil ;) |
Abi Ayarlamadık Daha Benim İçin Problem Yok Eğer Derseniz Bir Sonraki Haftaya Erteleyelim Bana Uyar Her Yol Paris |
Erteleyebiliriz maçı benimde haftasonu durumum net değil. Oyuncu çıkıyorsa ertelemeye gerek yok ama bizim takım epey eksik görünüyor bu hafta. |
Tamam O Zaman Maçı İleri Bir Tarihe Erteliyoruz . MAÇ ERTELENDİ ! |
maçın geç saate alınması görüşündeyim. gelebilmem açısından iyi olur. |
Alıntı:
|
Bu hafta olursa malesef bende gelemiycem.. Bir sonraki haftaya erteledik dimi ? |
MAÇ ERTELENDİ ! |
Alıntı:
|
MuRaT aBiYi KıZDıRMaYıN YaKaR FoRuMu xD |
16 mayıs da maç olcakmı |
Alıntı:
|
Emre Abi Yada Gökhan Abi Yapalım Derlerse Yaparız Bana Her Yol Paris |
Alıntı:
|
abim yoksa bende yokum eldivenleri asıyorum:D |
Alıntı:
|
bu tarihe daha var ama eger 22.7-29.7 arasi mac yaparsaniz eger benide listeye yazin bende oynamak isterim :) |
yönetimden açıklama bekliyoruz :P maç var mı maç :D |
GENÇLER Takımı Her Zaman Hazır . Tecrübelilerden Haber Bekliyoruz . |
tecrubelıler her zman hazır rakıp beklıyor....:D:D:D:D |
Tamam O Zaman Sahayı Ayarlayalımmı :) Birşeyler Söyleyin |
Eğer haftaya olacaksa maç ben uygunum. |
ayın 23 üne ben müsait değilim:) |
23 ve 30 banada uyar.. |
23 kesinleşirse düğünü bırakır gelirim:D |
23 ü geldi çattı.. bu saatten sonra maç olmaz sanırım.. 30 u için karar versek ? final dönemim geliyor.. son maçım olabilir.. |
30u için görümeler başlasın. |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |