![]() |
Necati Ateş Beşiktaş'ta Yabancı kontenjanındaki fazlalık nedeniyle yerli yıldızlara yönelen Beşiktaş, sürpriz bir hamle gerçekleştirdi ve Antalyaspor'un tecrübeli golcüsü Necati Ateş'le el sıkıştı. Bu flaş gelişmeyi kamuoyuna duyuran isim ise takım arkadaşı Ali Zitouni oldu. Antalyaspor'un Tunuslu futbolcusu, yaptığı açıklamada, "Necati'nin Beşiktaş ile her konuda anlaştığını duydum" dedi. Sözleşmesi önümüzdeki ay bitecek olan 30 yaşındaki Necati, bu sezon özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda attığı gollerle adından söz ettirdi. Kupada 6 maçta 5 kez fileleri havalandıran yıldız futbolcu, ligde ise 26 maçta 9 gol attı. fotomac.com.tr / 13.05.2010 23:45 |
batuhanı gönder yerine gese eskisi necatiyi al ne akıllıca bir iş. bu demirören ne zaman akıllanacak yaa |
Ihtiyac yok bizim Nobremiz var:D |
İnanmak istemiyorum. Belli aralıklarla bu adamın adı geçiyor transfer dedikodularında birileri bu adamı kulübe kakalamak belli aralıklarla için temcit pilavı gibi önümüze sürülüp nabız yoklanıyor böyle bir şey düşünüyorlarsa şayet tek kelime ile yazıklar olsun bu adam alınacağına illa yerli deniyorsa sevmesemde Mehmet Yıldız tercihi daha doğru olur.Bu nedir yahu taraftar FB-GS çıkması istemiyoruz dedikçe yönetim dolaylı yollardan bir dönem o formayı giymiş çıkarmış birinin peşine düşüyorsa yazıklar olsun.A2 den forvet takviyesi bile daha mantıklı olur. |
adam galatasarayda oynadığı için bende pek sıcak bakmıyorum ama golcü adam yani bizede böyle biri gerekmiyor mu:) |
herkez gelsin ama bu adam gelmesin.. |
Necati,belli bir futbol kalitesi olan ve forvet arkası oynamayı en az Alex kadar bilen,evlendikten sonra da belli bir yaşam düzeni kuran iyi bir futbolcu..Uluslararası tecrübesi de var..Az sakatlanan çok çalışan bir futbolcu..10 numara pozisyonunuda rahatlıkla oynayabiliyor..uzaktan yakından iki ayağı ile de şut ve gol atabiliyor..Bonservisi de elinde..bence çok yararlı olur..Bu GS li ya da FB li takıntısını bırakalım bence ..iyi futbolcu nerden gelirse gelsin alınmalı ve faydalanılmalı.. |
Ne futbolcular var ne takıntısı ne alakası var Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün Necati formatında yeryüzünde topçu kalmadı öylemi?Söyleyecek tek kelime bulamıyorum bari oldu olacak Kasımpaşa'dan Cenk'ide alalım oda yüz gol atanlar kulübüne dahil enterasan goller atıyor biraz daha düşünelim bence nerde 30 lu yaşlarda yerli topçu varsa transfer listesine alalım mesela Ümit Karan onuda alalım vs vs...Karetta Ağbey derdim takıntı değil sıkıntım daha aç,doymamış,başarıyı bizde yaşayacak,hırslı topçular aramak yerine hep aksine doymuş,görmüş,geçirmiş adamların adı geçiyor. |
Haber gerçekmi. |
Kolpa :) |
niye olay yapıyorsunuz anlamıyorum. bonservisi elinde. oynarsa kalır oynayamazsa gider.çok büyük bir yükümlülüğü yok.onu alsınlar nobreyi versinler. en az 1 mil. eu daha ucuza oynar nobreden. dahada fazla gol atar. |
Nobre giderse alınsın. Maası fazla dert olmaz. İyi bir yedek forvet olur. Ama Nobre varken gereksiz oLur. |
nobre gidecek zaten necati iyidir ve ilk defa bedel ödemeden futbolcu alıyoruz çok iyi yaptı yönetim bence .. nobreden iyidir .. |
bi golcu alacaksak turgay bahadiri almaliyiz |
karışık duygular içindeyim. 1. Necati yerine Mustafa Pektemek gibi daha genç oyuncular peşine düşülse iyi olmaz mıydı? 2. Necatinin adı bizimle çıkmadan önce fenere gitseydi burada istemeyenler (ben de dahil) bedavaya 17 gol atmış adam rakibe kaptırıldı diye isyan etmeyecekler miydi? 3. Bobo, Nihat, Holosko, Nobre'nin olduğu bir ortamda hoca Necatiye yer açar mı, açarsa hangi garip mevkiide açar? (sol kanada koyar bence) 4. Necati bu yılki formunu devam ettirebilir mi? 5. Beşiktaş forvetleri seneye de bu yılki gibi verimsiz mi olacaklar? 6. Antalyasporun hızlı ve teknik oyuncularla (Ali Zitouni, Tita, Kerim Zengin...) yaptığı kanat akınlarını biz Yusuf Şimşekle (hız yok), Ekrem Dağla (teknik yok) yapabilecek miyiz? Neyse, transfer haberini ilk duyduğumda "yok artık" demiş olsam da, Necatinin bonservissiz, uygun bir maaşla gelmesinden çok rahatsız olmam. Hatta, Nobrenin yollanmasına katkıda bulunacaksa mutlu bile olurum. Ancak hoca alıp yer açmak uğruna Nihat-Necati-Bobo-Holosko gibi isimleri kanatlarda oynatacaksa elimizde patlayacak başka bir transfer olur. |
Necati Beşiktaş'ta! ''Yöneticiler Açıkladı'' Beşiktaş, Antalya formasıyla başarılı bir sezon geçiren golcü oyuncunun işini bitirdi. Sezon biter bitmez taraflar imza için masaya oturacak, Necati resmen Kartal olacak. http://resim.haber1903.com/Manset/Gnecati_atescopy.jpg Antalyaspor’un Türkiye Kupası’ndaki başarısında önemli rol oynayan Necati Ateş, Beşiktaş formasını giymek için gün sayıyor... Transferi ocak ayında gündeme gelen, ancak kulübünün soğuk bakması nedeniyle Antalya’da kalan Necati, bu kez Kartal’a çok yakın. İsmini vermek istemeyen iki Beşiktaş`lı yönetici, `` Necati ile her konuda anlaştık.Sezon biter bitmez Necat`i Beşiktaş`ta olacak`` diyerek bu haberin doğruluğunu haber1903`e teyit etti. -HABER1903- |
Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza , çok yararlı olacağı kanısındayım , bana göre şu andaki mevcut forvetlerimizden çok daha kaliteli bi adam hemde Türk üstüne bi de bonservissiz , yönetimi kutluyorum. |
Serdal Adalı'yı Tebrik Etmek Lazım . Beşiktaşın Haldun Üstüneli Oldu . İç Transferde Gösterdiği Ciddiyeti Dış Transferdede Göstermeye Başladı . Umarım Çok Düşünülüp Ve Yararlı Olacağına İnanılan Futbolculara İmza Attırmaya Devam Ederiz . Necati Bu Sezon 30 Maç Oynadı 17 Gol Attı . Hayırlısı Olsun Nobreden Daha Yararlı Olacağı Kesin Bonservisi Olmamasıda Ayrı Bir İyi Olay . |
Güzel bir Transfer Haberi Oldu bu. Hoşgeldin KARTAL. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eşiktaş, Antalya formasıyla başarılı bir sezon geçiren golcü oyuncunun işini bitirdi. Sezon biter bitmez taraflar imza için masaya oturacak, Necati resmen Kartal olacak. Antalyaspor’un Türkiye Kupası’ndaki başarısında önemli rol oynayan Necati Ateş, Beşiktaş formasını giymek için gün sayıyor... Transferi ocak ayında gündeme gelen, ancak kulübünün soğuk bakması nedeniyle Antalya’da kalan Necati, bu kez Kartal’a çok yakın. İsmini vermek istemeyen iki Beşiktaş`lı yönetici, `` Necati ile her konuda anlaştık.Sezon biter bitmez Necat`i Beşiktaş`ta olacak`` diyerek bu haberin doğruluğunu haber1903`e teyit etti. - HABER1903- *Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903© ilk dunya yildizini aldik 2. dunya yildizi julio cesar veya betoda yoldadir sanirim :D hayirli olsun demekten baska care yok basarili olur insallah |
Alıntı:
|
Ama bu yaşta NEcati gibi büyük takımdan aşağı düşmüş bir oyuncuyu heleki elinde bonservisi varken büyük takıma getirmek gibi bir durum dünyanın en kolay işidir. Bunun için bir yöneticiyi tebrik etmenin, onu becerikli yetenekli ilan etmenin bir anlamı yok. NEcati hoplaya zıplaya gelir zaten burda bir maharet yok.. |
Konular Birleştirildi. |
vay bee diğer takım yöneticileri örnek alsınlar transfer böyle yapılır !!... çok lazımdı bi kulübün parası nasıl boşa harcanır ? İşte böyle... |
Necati'nin Avukatı Değilim Ama Bu Kadarda Acımasız Olmayın Nobreye Ve Holoskoya Verilen Şans Necatiye Verilsin Bakalım Bir Eksiğimi Var Bir Fazlasımı Var Bu İki Oyuncudan . O Zaman Konuşalım |
Alıntı:
|
adam 2 gol daha attı dün bence nobreden daha yararlı olur .. ıyı oldu bence |
süper necati bence |
kalsın |
Transfer hayırlı olsun ama elimizdeki forvetlerden çok çok farklı bir oyuncu değil bana göre. |
Alıntı:
|
necati çok iyi transfer olur hemde bonservisi olmadan. ayrıca nobreyi elde tutmak çok mantıksız |
tabi ya 18 lik yaramaz batuhani gönderelim, 30 luk türkiye liginin en efendi oyuncusunu alalim hemde gs nin bile kapi önüne koydugu halde |
Klasik Demirören transferi =) |
Birde şöyle düşünmek lazım. holosko'nun talibi cıkarsa bunu almamız bence iyi olur nobreye verdigimiz gibi 2 milyonda vermek zorunda kalmayız. 1 milyona anlasılır diye düsünüyorum. nihatla beraber oynarlar değişimli olarak. bence de gs fb takıntısını bırakalım ayrıca necati kötü olduğu için değil, fener forması giyip foto çektirdiği için takımdan atıldı. ayrıca 30 yaşına geldi ama kendini tekrar ispat etme derdinde. onun için bence iyi transfer olur |
hayırlı olsun diycem ama:)akıllara zarar |
necati iyi adam tam ihtiyacımız olan adam değil ama takımda olması zarar değil iş yapar. |
Türkiye`de Saat: 07:40 . |