![]() |
Son Transfer Bilgileri ! '-Murat Urucay ᴮᴶᴷ 14 Haziran, 00:13 Haluk Abim İyi Geceler Geçen Gece Konuştuklarımız Yarım Kalmıştı Yabancı Transferinden Bahsediyordun Bu İsimler Kimdir ? Yerli İsim İçin Hangi Bilgi Ulaştı Eline Bende Arkadaşlara Senin Aracılığın İle Doğru Bir Bilgi Vermek İstiyorum . http://profile.ak.fbcdn.net/profile6...64390_4770.jpg Haluk Kesim 14 Haziran, 00:15 :) yabancı olarak henry,robinho yerli sercan yıldırım . Birde Arjantinli onuda biliyorsun zaten bu hafta netleşir olumlu yada olumsuz bir şekilde . iyi geceler kardeşim . Evet Arkadaşlar Sıcağı Sıcağına Sizlere Son Bilgileri Sunmak İstiyorum . Haluk Abi Q7 Açıklanmadan Dün Barbekü Partisinde Q7'nin Bittiğini Öğrendiğini Duyurmuştu Bunlarda Son Bilgiler . O Arjantinliyi Merak Edenler Birazdaha Bekleyin Arkadaşlar Somut Adımlar Atıldığında Zaten İsmini Öğreniceksiniz Vazgeçilirse Yerlilerden İlk İsim Sercan Yıldırım Gelen Bilgiler Arasındadır . Yarın Arjantinli Futbolcuyla İlgili Olumlu Yada Olumsuz Bir Gelişme Olması Bekleniyor Olduğu Anda Sizlere Aktarıcam . |
Kim olabilir acaba yaa :((( aklıma isim gelmiyor... |
Riquelme olabilrmi acaba ?? |
zor ama Gago mu acaba real de diye ilk o geldi aklıma |
Diego Buononatte ismi olduğunu düşünüyorum umarım odur..Olursa her 2 kanatta bizden iyisi olmaz.. |
Arjantinli ise kesin Messi geliyo :) |
messi mi desem :D yok artık.. :D :D riquelme olabilir amaa.. |
buononanette trafik kazası geçirdi kolktuk değnekleri bil çıkmamıstır daha. gagoyu da almayalım.riguelme geleceke eger tabata delgado toptan verlim bursaya gitsin:) |
Carlos Tevez |
kim bu arjantinli yaw |
Türkiye`de Saat: 03:22 . |