![]() |
ismi açıklıyorum Angel Albin... |
bence yani:) |
Albin Uruguaylı güzel kardeşim :) kim olabilir diye düşünüyorum ama aklıma kimse gelmedigine göre , bu isim süpriz bi isim.. |
savioladır ,umarım değildir ama.. |
Esteban Cambiasso diyesim geliyor... İnter li ve orta saha oyuncusu... guti nin ismine alternatif düşünülüyor olabilir :) |
eee başkada isim yokkı |
bulduuuuuuuuummm Diego Milito :D |
Arkadaşlar Sizlere Bir Özür Borcum Ama Özür Borcum Şu Şekilde Yönetim Bu Futbolcuya Teklif Götürmeye Hazırlanıyor Ve Bende Çok Üstüme Gelinmesin Diye Arjantinli Dedim Oradan Araştırın Kafa yorun Diye Ama Oyuncu Arjantinli Değil Bu Oyuncu Bize Gelmek İstiyor Ve Bizde Teklif Götürmek İstiyoruz Somut Adımların Atılmasını Bekliyoruz Gerçek Olan Bu Oyuncunun İlgiltere Premier Liginde Oynadığıdır . İsim En Kısa Sürede Açıklanacaktır . Şimdi İsim Versem Eğer Olumsuz Bir Durum Olursa kolpa Muamelesi Görücem O Yüzden Net Bir Gelişme Olmadan İsim Açıklamayacağıma Dair Söz Verdim . |
kim acaba ya ben uyuyamam sabaha kadar :D ipucu alsak olmuyomu tam yıldızmı yarım yıldız mı ? :D ama ben Cacau yu istiyorum :( |
quaresmadan daha büyük bir yildiz mi? bence saha, payluchenko ya da ballackdir o oyuncu ;) ama insallah robinho gelir deco'da olabilir :D |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |