![]() |
bencede alinmamali...gökhan bahsedildigi kadar iyi bir oyuncu degil bence |
kayseri maclarından sora hic istemem bu adamın gelmesini zaten nerde canımızı yakan biri var bize ters olan bi oyuncu var gidip alıolar yok youlalar a.tandoganlar bunuda alırlar. |
Ihtiyaç Varmi..? |
yaaaaa bu haber dogruysa yazikkkkkkkkkkkkkk o dangalagin yerine mehmet topuz alinsin 2,5 milyonun üstüne biraz daha para koy git adam gibi topcu al ayrica ibrahim akinada gicik oluyorum besiktasi satti serfsiz kendi cikari icin |
ben inanmiyom ve inanmak istemiyom |
İstemiyorum Gökan Ünalı BJK li futbolculara yaptıgı hareketlerden sonra... |
alsınlar veysel gitti tabi yerini dolduracak adam lazım. yedek klübesinde boş koltuk var. |
eger tigana bu adamı alırsa gercekten tiganaya butun guvenim biticek futbalu bilen izleyen butun insanlar bu adamın burda beşiktaşta kaybolup gidicegini gormuyorlarmı veysel sinan kaloglu yolu bunlar en basit ornekler yazık o paraya saglam 4 tane yabancı iii paralar verilsin yerli olarak sol kadana caner orta sahaya kelebersonu yanına mehmet topuz |
bence yönetim almayacak bu gökhan ı o kadar da bu işi bilmiyor olamazlar. bu adamdan bi cacık olmaz. gelmesiyle devre arasında gitmesi bir olur adamada yazık olur. her küçük takımın büyük golcüsü, büyük takımların büyük golcüsü olacak diye bir kural yok. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:32 . |