![]() |
tff kaldriyor zaten ingiltere gibi yapacak |
bide sunu da eklyim ben 6 yabanci sinirlanmasi yeter onu kaldirirsa ozaman türk oyunculari yetismez. bjk de cözüm var sadece klebersonla cordoba kalsin diyerleri gitsin 4 yabanci yine alinir |
işte budur bize bunlar lazım |
beyler ben antalyadan yazıyorum.ve bu futbolcuyu cıplak gozle ızledım.ınanın bızde bı ara serdar ozkan vardı ya sımdı kıralık,ondan hıc bı farkı yok.hatta serdar daha ıyı bence.bız alt yapıdakı genclere destek verebılsek,dunya devlerı bızım kapımızı asındırır.ısallah su muhammede ıyı bı egıtım verırler de sergen abısı gıbı olmaz.eger bu cocuk saglam cıkarsa 5 sene sonra dunyanın yenı ronaldınhosu olur. |
Alıntı:
|
Olabilir artık avrupalılarda böle yapıo bir tane gelecek vadeden oyuncu gerisi yıldız bizde klebersonujn yanına bikac adam bir de bunu aldıkmı cok ii olur hadi Tigana güveniyoruz sana... |
hayırlısı olsun bakalım daha maçta oynerken görmedim ama yakında bjkta görecez nasıl olsa:D |
bize yar etmezler... |
transferler doğru yapılmalı... bence beşiktaşımıza gol yollarında en faydalı 'cisse'olur bunun aksinide kimse söyleyemez...ama derseniz ki başka kim olabilir ; o zaman listeme bakın bakalım kaleci: jose moreira : benfica'nın kalecisi adam adeta kedi kazanıo maçları(izleyin ama şu anda sakatlığı war...)defans: cris oda benfica'da oynuyor... ama bi izleyin lütfen...ortaya: bence "riquelme"den başkası olmamalı... ama "zidane"de düşünülebilir çünkü r.madrid onu satmayı düşünebilir...forvet: bence "darren bent" olabilir(charlton) çünkü adam tek başına takımını sırtlıo.ama tabii "cisse"de göz ardı edilemez...benim tek hayalım... |
kesinlikle ortasahaya Riquelme lazım bize ayrıca böyle gençlerin alınabilmesi için yabancı sınırlandırılmasının kaldırılması gerek ve TFF gelecek sezon içinde yabancı sınırlamasını 6 yaptı ! |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |