![]() |
bence bizim tek ilacımız cisse bizi baskan sadece bu transferi yaparak bize kendini affetirebilir artık yeter diyoruz cisse yi istiyoruz |
zaten yabancı sınırlandırılması aynı kaldığına göre mecbur düzgün adamlar alacaklar 17 lik zidane mış kurtarmaz valla |
genç ve kalıtelı beşiktaş ı yukseltır |
bana göre gidecek oyuncular çok (çağdaş,youla,ailton,juanfran,jun,okan, ve bir sürü) ama bence ali güneş ve mustafa doğan kalmalı çünkü adamlar yüreğiyle oynuyor... gönderilmesinler bence...bana katılmayan varsa yazsın... |
Tigana'nın futbolcu izleme ekibinin başına getiren Bettoni,iki yıldıza hayran kaldı.Antalya'da yapılan U 17 milli takım maçlarını takibe alan Bettoni'nin,Gençlerbirliğinden Ferhat Kiraz ile Fransa milli takımı'nda geleceğin Zidane olarak görünen Tarap'ı beğendiği öğrenildi! kaynak:fotospor |
transferler doğru yapılmalı... bresciano yu istiyorum beşiktaşımıza... parmada oynuyor...bide sarıyerde oynayan emrah ı izlediniz mi??? sarıyerin 9 haftada attığı 15 gölün 12 si ona ait ve bu çocuk 19 yaşında ...(trabzonspordan bu sene kiralık oynuyor...).podolsky sergen in veliahtı bence... ve tabii ki genç nouma "cisse".... |
vassel gelsin zaten 6 yabancıda kaldı |
Türkiye`de Saat: 17:46 . |