![]() |
Kartal'a Genç Golcü!.. 26 Ekim 2006 17:49http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...1026174902.gif Sezon başında bir çok yıldızı renklerine bağlayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Tigana'nın geçtiğimiz sezon istediği ancak tecrübesizliği nedeniyle tranfer edilmeyen genç yetenek Mehmet Batdal'ın ara transferde Siyah Beyazlı takıma transfer olacağı öğrenildi.. Beşiktaş'ın Bucaspor'u 5-1 mağlup ettiği karşılaşmada oynadığı futbolla göz dolduran genç golcüyü Teknik Direktör Tigana daha önce izlemiş, ancak "daha olgunlaşması" lazım diyerek transfere onay vermemişti.. Dün oynanan karşılaşma sonrasında Siyah Beyazlı yönetimin 20 yaşındaki genç oyuncunun transferi için Bucaspor ile 900 bin dolar karşılığında anlaştığı iddia edildi.. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER ¤ Maraton | iddaa ¤ » KARTAL'A GENÇ GOLCÜ!.. |
valla mehmet batdal'ı ümit mili takımdan tanıyorum. hatırladıgım kadarıyla milli takımda golleriyle takımı sırtlıyodu. genç olması da büyük avantaj ama beşiktaşıma yakışır mı bilemiyorum. detaylı bilgileri almak lazım evet demek için. |
http://sondakika.milliyet.com.tr/200...m/sonspo23.jpgBEŞİKTAŞ, Fortis Türkiye Kupası’nda yarın deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor’dan genç yıldızı Mehmet Batdal’ı bir kez daha istiyecek. Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında transferi gerçekleşmeyen ‘Geleceğin Hakan Şükür’ü diye görülen Mehmet için Lig B ekibine 500 bin dolar önereceği öğrenildi. Daha önce genç yıldızına 1 milyon dolar değer biçen Buca Yönetimi’nin ise Kartal’dan bu parayı talep edeceği ifade ediliyor. |
Ya bırakın allah aşkına bu ne ya. Mehmet bu takıma gelir yedek bekler 2 sene sonrada gider... 500 bin dolar yalan haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... |
yanlis isler, önune gecen oyuncuyu istiyor tigana, genc gencte nereye kadar yahu? Liselilerin takimi gibi olduk. |
Yalan Olur. |
yeter golcü dedim de mehmet baddalı demedimm alacaksanız son vuruşları iyi olan birini alın |
http://www.bucaspor.net/images/kucuk/mehmetbattal.JPGAdıMehmetSoyadıBATDALDoğum Tarihi24.02.1986Geldiği TakımBUCASPOR ALTYAPIMevkiiForvet |
http://www.bucaspor.net/images/kucuk/topluresim.jpg Valla burdaki duruşu, boy post hakkaten iyi gibi gözüküyor da işlevselliğini bilemiycem. ben sadece tanıtmak için buldugum bilgileri yapıştırıyorum. bu arada ayaktakilerden sol baştan birinci. |
batuhan diye biri var altyapıda ovarken boş transfer |
altyapımızdan adam çıkarmak varken 500 bin dolar vermek biraz saçma olur daha uygun bir fiyata anlaşsınlar gerekirse ilerde satıştan pay teklif etsinler ama 500 bin dolar çok fazla. |
Alıntı:
|
bi arkadaş 500 bin diyince kafam oraya gitmiş ama bu sonuçta fikrimi değiştirmiyor 900 bin vermek iyice kafasızlık ne diyim maçta izledik o kadar para etcek bir adam mı bilemiyorum alt yapımızda da vardır böle adamlar daha geçen gün uzun boylı 16 yaşında bi çocuktan bahsediliyordu. |
bence balon haber... gelse bile besiktasa sanki nobre, bobo, gökhan gülec filan varken oynayabilecek... |
diğer takımlara kaptırmamak lazım aslında ama şu an itibariyle beşiktaşta iş yapmaz,buca ile anlasmak lazım |
Açıkcası altyapıdan daha iyi oyuncular çıkarabiliriz |
bence bu oyuncu için 250.000 $'dan fazla vermek kulübün parasını çar çur etmekten başka birşey olmaz. her ne kadar yetenekli olursa olsun sonuçta 2. lig B kategorisinde oynayan 20 yaşında bir çocuk. hatta alınsa bile alındıktan sonra süper lig ekiplerinden birine (mesela v.manisa veya g.birliği) olabilir kiralanmalı olgunlaştıktan sonra bjk'ye gelmeli. burası BEŞİKTAŞ. burası deneme tahtası haline getirilemez. bu formayı kim hakediyorsa o giymeli. mehmet batdal'ın alınması taraftarıyım yanlış anlaşılmasın ama bu kadar genç oyuncuları pat diye ilk 11'e koymak olmuyor. bjk formasını giymek bu kadar kolay olmamalı. ağırlığını eskisi gibi yine herkes hissetmeli. saygılar |
cok genc de ama iyi DEGIL VALLAH ben ce ALINMASIN |
işe bak yönetimin çöpe atacağı hala parası var anlaşılan. Bu Tigana değilmiydi 2.lig oyuncuları ile başarının zor olacağını söyleyen, o halde şu an takımda bulunan gençleri fazla beğenmediğine göre bu genç oyuncu nereden çıkartıldı. |
Çok para ama inşallah alırız... Çocuk dün iki pas attı klasını gösterdii.. En güzeli Gökhan Güleç i verip Mehmet Batdalı almak olur |
Balon Haber önceden Olabilir Ama Suan Balon |
Yönetim kendine gel ... |
tigana her önüne geleni istiyor,her istedği de yapılmamalı.. |
çoooooookk para vermişler... eğer doğruysa... |
tigana adamların fiziksel özelliklerine çok önem veriyo bu adam onun gözüne battıysa fiziğinin çok önemli payı var |
valla bence en fazla 200 bin civarına alınırsa olur ama fazlası israf olur alacaklarsa da adam once paf takımda oynasın bjk forması bole herkese dagıtılmaz ki.. |
Dün akşam Bucasporlu yönetici bir akrabamız var ona sordum.M.Batdal ile 850 bin euro'ya anlaştık Beşiktaş ile dedi.O benim beğenmediğimi bildiğim için takıldı biraz bana ama şaka bir yana.Beşiktaş 850 bin euro kazıkı yemiştir arkadaşlar.Mehmet Batdal Beşiktaş'ta PAF takımda oynar anca.Ama bunu ne yazık ki geç anlıyor bazıları.Kim önerdiyse Tigana'ya bu adamı futboldan zerre kadar anlamıyordur.İkinci bir Ersen Martin geldi takımımıza.Hayırlı uğurlu olsun.Bir kaç sene oynar.Sonra bir Anadolu takımına kiralık falan verir bizimkiler,sonra da bedavaya gider.Dedi dersiniz sonra!!!:confused: |
Alıntı:
yapma be kesin alınmışmı hemde 850 bin euro'ya :mad: herhalde yönetimin çöpe atacak çoq parası var :mad: |
herkes ayrı telden çalıyor,biri alındı diyor,biri yalanlıyor,bekleyip görücez |
eğer doğru ise ki imza atılmadan kimse bilemez bence bekleyip görmek lazım ayırca ümit milli takımda şakır şakır gol atıyordu bu adam bakacğaız göreceğiz bunu yanında iyi bir yabancı stoper alınırsa iyi olur lig uzun ve adama ihtiyacımız olacak |
fatih terim bu adamı bi ara defansta denemişti |
aslında umut vaadeden bi genç alınabilir. |
geleceğe yatırım yapıyoruz ama bugünü de unutmamak lazım |
Alıntı:
tabiki dim yada pirince giderken evdeki bulgurdanda olmayalım |
Alıntı:
|
ya iyi olur en azından belki ii çıkarr |
bosu bosuna para veriyoruz. KOLPA HABER |
ama alıp yedek klübesinde çürütmemek lazım gençleri,gerekiyorsa kiralanmalı,arda örneğini gördük,ezik örneği de var önümüzde neredeyse ümit milli takımı toplamışlardı,hepsini çürüttüler |
Alıntı:
|
Neden 2. Lig Takımında Battal Gazi ? 1. Lig Takımlarında Oynayıp Biraz Süper Lig Tecrübesi Kazansaydı Bence Daha Güzel Olurdu... |
Türkiye`de Saat: 00:18 . |