![]() |
yaaa o kadarda kötü deil adam ama biras pişmesi lazım kiralık verilebilir mesela istanbulspora hem istanbulda kalmış olur az çok alışır bu arada bence fiziği bi forvet oyuncusuna göre çok ii ersenden daha ii fiziği var hem şuan ersen i beğenmeyenler adam takır takır gol atıo.... |
Arkadaşlar genç takım kurmak iyidir ama gençlerde gelişmey açık gençler olursa iyidir.Mehmet Batdal,Serdar Kurtuluş,Mehmet Sedef...bunlar bizim topçumuz şu anda da olamaz 10 yıl sonra da olamaz.Çok net söylüyorum.Kim izleyip öneriyorsa bunları Beşiktaş'a futboldan hiç ama hiç anlamıyor!!! |
ben beğendim bu adamı. lucatoniye benziyor futbol stili. hemen değil ileriki yıllarda faydalı olabilir beşiktaşa |
gençlerle olacak iş değil,en azından biraz daha pişsin,ya da alınıp kiraya verilsin,yedek klübesinde çürümesin |
sanmıyorum ama hadi hayırlısı |
yaw iyi topçuda şu bosman olayını araştıran hiçbir yönetici yok mu?sezon sonu sözleşmesi bitecek olan o kadar iyi oyuncular var ki... |
al i.akın mehmet sedef baki bobo serdar al sana gökhan güleç genç ama oynaıkalrı ney????????????? |
elindeki gençleri pişiremiyorsan bari onları çürütme yedek klübesinde |
:) cok ıyı olur bence:) |
Türkiye`de Saat: 13:41 . |