![]() |
bazilari benim yazimi dogru dürüst okumamis ve anlamamis...ben yazimda acik acik volkani beyeniyorum dedim, ve hayata kötü bir kaleci diye bir sey de diyemem, adam cok ii bir türk kalecisi, ama benim kizdigim sey, bu forumda son haftada fenerin transferleri üzerinde konu acildi, herkez bir volkan askina düstü, ve bence bu bizim takima zarar veriyor..ayrica ocak ayina girelim ozaman konusuruz dedim, cünkü su anda gelen yok gidende yok, ee volkan sezon sonunda gelirse gelir, yani simdi volkani konusarak yanlis yapiyoruz...daha o kadar cok mac varki, o kadar sey olabilirki, simdiden konusmak yanlis, yazimi tekrar okuyun, ve anlayin!!! ve profesyonellik isine bir sey yazdim bile, yani her oyuncu tümer gibi degil , tümer bizle konusmadan fenerle konusup anlasti, volkan ama önce fenerle konusayim ondan sonra bakariz diyor...ayrica nobrede önce fenerle anlasamadi ondan sonra bizle görüstü, iste profesyonelik budur!!fark ortada!!!!!!!!! |
tamammen katılıyorum |
Alıntı:
2 su an kontenjanda bir degil iki yer var...mert in türk vatandasligina gectigini unutma...üstelik senin saydigin mevkiilere yeni topcu alirsak takimi komple degistirmis oluruz buda cözüm degil.. 3 güclenmek eziklerin yedek futbolcularini (nobre dahil) transfer etmek degildir....... 4 orasini yönetim bilir diyorsan burada bonservisi elinde diye falan yazma.. üstelik profesyonellik ayri bizim ligimizde yapilanlar ayri...15 sene önceki büyük takimdan öbürküne gecen futbolcu transferleri nasil yapildigini hepimizde biliyoruz....tümerin yaptigina profesyonellik diyemeyiz..madem profesyonlellik diyorsaniz erkek gibi bizimle masaya oturup fener bana bunu teklif etti siz ne diyorsunuz demesi lazim |
Alıntı:
|
adamlar fatih tekkeyi trabzondan, hasan sasi galatasaraydan, ve tümeri bizden almaya kalkisdilar..sadece tümeri alabildiler, cünkü tümer satilik mal...bizim takimimiz ligede3. sirada ve ben bu takima inaniyorum.......................... doğru demiş helal sana güzel kız aynen devam |
alayına isyan,ölümüne BEŞİKTAŞ!!! |
Hele Bİr Trasfer DÖnemİ Gelsİn De Bakarizz |
vallaa volkan olsun olmasın BEŞİKTAŞın bı kalecı sorunu var. ve bu sorunun cozulmesı ıcın kalecıye ıhtıyacımız var. bır an once guzel bı kalecı alınsın... |
besiktasın cordi'den oncede bi kaleci sorunu vardı..asper vb..cordi gldi o sorun giiti..şimdi o gitti..yine kaleci sorunumz bşladı...runje sezon ortasına dogru gıdeblr..gln iyi bi kleci olsn ytr.. |
Alıntı:
1 Peki Rustu'den sonra kim devralacak milli takimin kalesini? Volkan disinda birisi var mi? 2 Ricardinho, Delgado, Runje, Bobo, Kleberson, saydigim kadariyla bu 5 eder, yani sadece 1 kontenjan acik kaliyor. 3 Ne yani, son haftalar FB'nin yedek kulubesindeki bir Ugur Boral veya Mehmet Yozgatli bize yarar saglamaz mi? Biz oyuncu alirken 'aman bu onlarin yedek kulubesinden, adam olmaz' diye mi bakacagiz? O oyuncu benim takimima uyacaksa, fayda saglayacaksa ben hemen alirim, ki bence Volkan saglayacaktir. Ayrica Nobre'nin FB'de yedek oldugunu nereden cikardin onu da anlamiyorum. 4 Sene sonu kontrati bitiyor, ve yeni kontrat imzalamadigi surece bize gelme sansi vardir. Ayrica medyadan duydugumuz kadariyla Tumer zaten bize konusmaya gelmis, ama onun FB'le konustugunu duyunca Murat Aksu kovmus, burada suclu senin dedigine gore Tumer mi Aksu mu? |
Türkiye`de Saat: 11:36 . |