![]() |
Katiliyorum Onur, Tigana'nin tek sistem degisikligine gittigi bir mac var o da zaten Erciyes maci. Ama bir sistem degisikligi, yada oyuncu mevkiilerinde kesinlikle degisiklige gidilmeli bence. |
tigana nın yüzünü görmeye dahi tahammül edemiyorum. tigana zeki biri değil.kendini herkesten üstün gören futboldan anlamayan biri. insanları yönetmesini bilmiyor.Bu yüzden takımda yıldız futbolcu yok. Kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olamaz....... |
Mustafa Denizli olursa eğer tek kelime ile YANDIK!!! Bu adam kendi kendince ve çevresi ile şişirilmiş bir balon... Şimdiye kadar hiçbir başarısı yok... Fb ile nasıl şampiyon olduğunu kendi bile bilmiyordur... Aman diyorum bi daha düzelemeyiz... O gelecekse Tigana bile kalsın derim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Su an Mustafa Denizli'den daha iyi bir alternatif yok. Varsa soyle biz de bilelim. |
Alıntı:
-Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynamadı mı G.Saray ile? -G.Saray'ı Lig Şampiyonu yapmadı mı? -F.Bahçe'yi şampiyon yapmadı mı?Ve çok da hakederek yap tı... -Türkiye'yi EURO 2000'de tarihinde ilk kez çeyrek final oynatmadı mı?? Yapma be abi. |
sinan engin dun mustafa denizliyi taraftar kabul etmez etmesi için ustu uste galibiyetler alması gerekiyor falan dedi |
slm gitmesin arkadaşlar.bjk nin en az 1 yılına daha malolur.takımda biraz oynama yaparsa iş yapacak bu takım.bek toraman zan göbekte oynayınca pozisyon bile vermiyo takım.bulacak doğruyu sonun da |
Dikkat ediyorum rico ,delgado araya pas atıyolar ama ne bobo ne gökhan uyanıp araya kaçamıyor bu sefer kotu pas vermiş oluyolar izleyenler orda kim var kime atıyosun diyolar ...rico ve delgodonun oynadığı takımın forveti uyanık olmalı ilhan olsa çok farklı olurdu rıcoda omuzda taşınırdı orta saha oyuncularının başarısı bir nebzede forvete bağlı |
ERTUĞRUL SAĞLAM diorum başka bişey demiorum |
Alıntı:
|
Arkadaslar Suan icin Kimse Gitmesin Ara Dönemi Beklememiz Lazim Suan için Maçlarımız Var Ve Takımımızı Sonsuz Desteklememiz Lazim Biliyorum Hepimiz Bu Kötü Olaylara Üzülüyoruz Ama Ne Olursa Olsun Beşiktaşlı Duruşumuzu Göstermeliyiz Ölümüne Beşiktaş.................... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaw bu adam fazla yabancı futbolcu oynatmaktan hükmen mağlup olmuş bir teknik direktör... Fb de iken futbolcular buna selam bile vermiyormuş alay ediyolarmış öyle bir adam yani... Gram otorite yok Bizim böyle istikrarsız hoca lüksümüz yok.. Mustafa Denizlinin başarısız olma oranı çok yüksek... Bize Lucescu gibi her gittiiği takımda başarıyı yakalamış istikrarlı bir hoca lazım... Mesela Samet Aybaba da gittiği her takımda revizyon yapmıştır ve çokta başarılı olmuştur. Tek sorunu bi takımda tutunamıyor, yöneticilerle arasını iyi tutamıyor... Ama genede Denizliden çok daha iyi bir tercihtir |
Basalım Ersun Yanal'a Parayı O Gelsin.. Gelmiyosa Samet Aybaba'yı Alalım.. Oda Olmadı Ne Yapıp Edip Lucescu'yu Eski Yuvasına Tekrar Getirelim... Düşünsenize Lucescu'nun Tekrar Bizde Oldugunu... Hayali Bile Süper Ya... |
Alıntı:
|
I Love you LUCEEE I love you LUCEEEEEE |
Tekrar söylüyorum Bükreş ve Antalya maçlarını bekleyin.Sonra oradan iyi sonuçla dönersek bu yorumlar değişirse karışmam. |
tigana yarın nereye gidiyor arkadaslar yaa,adamın istediği tazminata bakın,mantıklı olalım |
bence bu adam hicbiryere gitmez cok buyuk isler yapmıs gibi yonetim verdi butun hakları bunun eline nede olsa bilio tazminat yüzünden gönderemiceklerini kedi fareyle oynar gibi bizim takımla oynuo illaki dayanamicak daha fazla istifa edecektir yoksa biz göndermeye kalksak kulupten yardımcılarınınkiyle beraber 5.5 milyon euro cıkacak:mad: |
Alıntı:
1 yardımcısının bileti de benden. ama bir daha inönüye hiç gelmeyecekler, yoksa bilet paramı geri isterim. |
bu soru bilmeyecek kadar zor değil tabiki; Samet Aybaba trabzonu küme düşmekten kurtaran ve bugünkü halini veren adam. bjkye neler vermezki. |
bizi kurtaracak 2 tane kişi war ya lucescu yada sinan engin(sinan enginin antrenörlük belgeside warmış)lucescu gelsin şu takımı 3 kulvarda da şampiyon yapar. |
Arkadaslar, hicbiriniz nefesinizi bosuna tüketmeyin. Tigana kalacak ---> sebeb Tazminat Yönetim degismeyecek ---> Külübün borcu büyük, elini tasinin altina koymayi düsününen bile yok. Sabir edelim arkadaslar. Tiganaya zaman vermek lazim. Eminim sonunda iyi bir netice cikar. Bu sene Sampiyon olamasa bile Feneri yapmayalim yeter. Gelecek seneden itibaren bir ac takviye ile bu takim bu Ligi EZER Avrupada Firtina gibi ESER ;) |
Alıntı:
1.Bende böyle düsünüyorum insallahda öyle olur 2.yeni bir teknik direktör gelse o takima isinana kadar, takim ona isinana kadar sapiyonluk + avrupa + kupada elden gider, her antrönörün kendine göre sistemi vardir, yeni gelen sistemi oturtana kadar is isden gecer... |
mustafa denizli glsn yada iyi bi turk hoca glebilr..luce glsn ama glmez |
tigana gitmez bence yapıştı o gidecekse yerine m.denzili yada ertuğrul sağlamı öneririm ikiside beşiktaşı cok iyi tanıyan hocalar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sorun zaten sistemde, bu sistemde mecbursun Fahri gibi oyuncularla oynamaya, Ibrahim Akin icin yer yok zaten, birakin onu, Ricardinho icin bile yer yok. Ama burada suc Tiganada mi? Tigana bir sol kanat oyuncusu istedi, Ze Roberto ismini verdi yonetime, Mavuba'yi istedi, ama bizimkiler gitti ucuz diye kombine satmak icin Ricardinhoyu aldi, suc kimde? |
Alıntı:
|
ya ne rasim karası ya yok artık eğer mourinho yada capello gelmesse ki gelmezler sizi tatmin etmez hiç bir antröner siz onlarıda 10 hafta sonra gönderirsinizzz |
Kadro nasil tozunu attiracak? Bizim kadromuz GS veya FB'den daha iyi mi? Ayrica bu kadar sakat olunca nasil kaliteli kadro kurup maclari kazanacaksin? |
Alıntı:
|
Bunu gelecek yeni yönetim düşünsün bence |
Alıntı:
Bir defa transfer sampiyonu Besiktas degil, Fenerbahce olmustur bu bir. Ikincisi, GS'nin transfere ihtiyaci yoktu, cunku elinde rekor puanla sampiyon olmus bir kadro vardi ve en azindan bu kadroyu elinde tuttu. Biz maalesef yapilan transferlere bakiyoruz, bir gonderdigimiz oyunculara baksak? Ahmed Hassan, Ailton, Sergen, Tumer, Okan Buruk, simdi bunlar mesela bu takimda oynamaz mi? Delgado ve Ricardinho iyi oyuncular tamam, ama sen bunlardan 100% randiman almak istiyorsan arkalarina kaliteli bir onlibero, onlerine kaliteli forvetler, yanlarina kaliteli kanat adami koyacaksin! Kimse kendini kandirmasin, bunlar Maradona degil, 6 kisiyi calimlayip gol atacak degiller! |
Alıntı:
|
Alıntı:
3 mac birseyler yaptiysa en azindan Alex'in formsuz doneminde takimin yukunu cekip takimina 9 puan kazandirdi. Ahmed Hassan kalsaydi bu takimda banko oynardi, Ailton keza, Okan Buruk ise bu sakatlar donemidne tecrubesiyle her zaman pozitif katki yapardi. Bizim takimda hucum performansi olarak Delgado-Ricardinho-Nobre disinda adam akilli adam yok, bunu anlayalim artik! Ibrahim Akin ve Burka yerlerde surunuyor ve devamliliklari yok, digerleri ise ya kalitesiz ya da cok tecrubesiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o zaman tigananın kafasını değiştirecekler,oynattığı oyuna kurduğu takıma karışacak yönetim,beğenmiyorsa gidebilir mösyö |
Türkiye`de Saat: 08:52 . |