![]() |
Tigana Yarın Gitsin Ama Yerine Kim Gelecek Tigananın gitmesinde cogumuz hem fikiriz ama yerine kim gelebilir ? Ben lucescu yu dusunuyorum ama nasıl olur gelir mi hiç bir fikrim yok.. |
Tigana defolsun, isterse sezon sonuna kadar mehmet eksi gelsin ama yeterki Tigana gitsin. |
Yerli hocalardan Samet Aybaba veya Rasim Kara dan biri Yabancılardan; Luceyi tek geçerim. |
arkadaslar sizin gitsin ve su gelsin demekle olmuyor bu isler yönetim göndermiyor istediginiz kadar gitsin baska birisi gelsin diyin... |
Bu takım hocasız oynasa ancak bu kadar kötü oynar... |
yonetim gondermesse ocak'ta kendileri gider. Seba'yi kovalayanlarin ... |
Yönetimin aciklamalarini bekleyelim eger Tigananin arkasindaysa Tigana gidecek demektir... Riza ve Del Bosquedeki gibi... |
Kim olursa olsun...ikinci ligden hoca da getirsek en kötü durum bu olurdu...Sezon sonuna kadar türk bir hoca ile yollara devam da edebiliriz....ama diğer sezon için bize kaliteli oyuncular , büyük oyuncular getirecek bir hocai le de anlaşabiliriz...örneğin delbosquedeki vitrin hangi hocada vardı?? böyle adı şanı olan bir isim olabilir.... |
önce gitsin bii |
gitsinde kim gelirse gelsin. ama bu adamın gideceğinden şüpheliyim. |
ayrıca her gidenin yeri dolar...kimsenin yeri dolmaz diye birşey yok...kimse bulunmaz hint kumaşı değil... |
Tigana Istifa etsin ucak bileti benden tabiki tek gidis hemen alim nereye isterse ama dönmeyecek.. yanindaki arkadaslarinada siz düsünürsünüz artik dimi... |
yarin bakalım yonetim bu kadar olaydan sonra bir acıklama yapacak mı ? yoksa hiç bir sey olmamıs gibi mi davranacak ? eger ole olursa imza kampanyası baslatalım tepkimizin buyuk oldugunu anlasınlar artık. bize iyi top oynatacak bir hoca lazım bole bir adam değil |
Alıntı:
|
eğer luce gelecekse gitsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAMETTTTTTTTTTTTT AYBABAAAAAAAAAAAA GELSİNNNNNNNNNNN NEDE OLSAAAAAAA BİZDENNNNNNNNNN BİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya hep gelen gideni aratır derler ama bundan kötüsü olmaz heralde..luce gelse harika olur ama bu sezon gelmez ki o.. |
arkadaşlar lucenın olduğu zamanıda bılıyoruz herkes luceyi eleştiriyodu yok göze guzel gelen top oynatmıyor ,yok avrupada başarılı olamaz ,yok cok defans yapıyor ,yok köylü sonuçta kaçırdık adamı |
Şu dakikadan sonra yabancı hoca istemiorum türk ligini tanıyan bilen biri gelsinde kim gelirse gelsin hiç önemli diil kim olduğu..... |
Alıntı:
|
rıza demeyin arkadaşlar aldığı futbolculardan hangisi kaldı takımda hele kürşatı neden aldı çözemedim o rüyalarıma giriyor |
bu yönetim bakiyi almış rıza kürşatı getirse ne olmuşki unutmayın bide koray gibi bi adamı bize kanzadırdı |
samet aybaba-sinan engin ikilisi |
Alıntı:
|
abi en iyisi luce türklerdende samet aybaba olabilir |
sezon ortasina kadar mehmet eksi olur o zamana kadar hoca bulunur neden samet aybaba olmasin bence tiganadan kat kat ustun |
Alıntı:
|
ya beyler sizce bu takımın bir hocaya bile ihtiyacı yok tigana teknik direktörse bende Mourinho yum |
Raşit çetiner.. Ümit milli takımda çok güzel işler başardı ve bursayıda 1. lige çıkarttı.. bemce çok iyi bir hoca.. |
nooolur tiganayı kovun şu takımdan nooolur. adamda akıl yok. şov yapmaya başladı artık. bence kasti yapıyor. sağ bek ön libero-sol açık sağ açık-oyun kurucu sol açık-ön liberoda sağ açık oynuyor. şaka gibi. oyun kuracak adam yok. offff derdmiz büyük |
ya zaten bundan kötüsü olmazsa daha ne bıdı bıdı yapıyorsunuz bu takımın sabra ihtiyacı var yazık etmeyin |
Eger Tigana ayrilacaksa bu takimi basina gecmesi gereken Besiktasli, bilgili, tecrubeli, kariyerli tek bir adam var, o da Mustafa Denizli. |
Alıntı:
|
Neyi yanlis yapmisti ki Fener'de? |
Bence Tigana için D.Bükreş ve Antalya maçının 11'leri beklenmeli.Hala sistem değişikliği yapmazsa ve belirli oyunculardan vazgeçmezse artık ben de ümidimi kaybedicem Tigana'dan.Ama şu an bunu tartışmak gereksiz.Ama olası bir kötü durumda düşünülecek iki alternatif var bence. 1)Mustafa Denizli 2)Samet Aybaba Eğer Tigana giderse ve yeni bir yabancı antrenör gelirse uçuruma sürükleniriz.Çünkü gelen yabancı yine takımı tanıyana kadar bir çok puan kaybederiz ve bu sezon da biter.Ama yerli bir antrenör gelirse(ki Denizli ve Aybaba'nın bu işi yapabileceğine inanıyorum.Bjk'yi de yeterince tanıyorlar)daha iyiye gidebiliriz.Ama dediğim gibi Bükreş ve Antalya maçlarını beklemek gerek. |
Türkiye`de Saat: 06:32 . |