![]() |
Gördün mü Bobo'yu? Geldiği günlerde, "Bunu nereden buldular" diye eleştirilen Bobo, A.Gücü maçındaki performansıyla alkış aldı. Gökhan Güleç ile uyumu Tigana'nın yüzünü güldürürken, kulüpte, "Gelecek sezon da kalırsa kimse şaşırmasın. Alıştıkça çok daha iyi olacak" yorumu yapılıyor. |
Bobo yu ilk gelişinde beğenmeyenlerdenim ama son 4-5 maçtır gerçekten güzel adam geçiyor asistleride var kafada atıyor yerine göre yaşı da genç bence kesinlikle kartalımızda kalması gereken biri en azından elde tutulması lazım alınıp bir yıllığına kirayada verilir ama kalmalı bence saygılar Arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz bu kunuda bobo hakkında paylaşırsanız seviniriz. |
ben bu adam için ilk geldiğinde "kısa vadede verim beklemek hayalcilik olur ama uzun vade için düşünülürse takımda kalmasında fayda var" demiştim haklımı çıkıyorum neee. |
Uzun wadede cok işler yapar bu adam yanına bi de kanoute yada wiltord gibi biri eklenirse mükemmel olur |
Bobo Büyüledi! BEŞİKTAŞ'a ilk geldiği günlerde uyum sorunu yaşayan ve bu nedenle kendisine kuşkuyla bakılan Brezilyalı futbolcu Bobo'nun her geçen gün yıldızı parlıyor. Ankaragücü maçında Bobo'nun futbolu Tigana'nın yüzünü güldürdü. kaynak : takvim |
1 veya 2 sezon sonra çok daha iyi olacaktır iyi bir kamp dönemi ve iyi antremanlarla gelecek sezon iyi bir santrafor haline gelebilir ! Tİgana kalmasını isteyecektir ! |
bencede kalmali arkadaslar ilk geldiginde cok kisis diyordu bu ayakta bile duramiyor diye ama ben herzaman bekledim cünkü adam tatilden geldi , sonra daha cok genc uyum sorunu yasiyordu ama simdi her gecen hafta daha iyi oluyor bence , yaw bikere brezilya ümit milli takimi formasi giymis adam bos olurmu hic ..... |
bu kadar transfer sölentileri içinde seneye BOBO bizde kalırmı derseniz bence kalmaz. |
Bence bence yabancı kontenjanlı olacaksa bobo gibi adam için kontenjan harcanmaz.Daha iyisi ve daha tecrübelisi alınmalı.Beşiktaş Rehabiltasyon merkezi değil.Ne bileyim Paf takımı değil herhangi bir klübün.Her sene şampiyonluğa koşan bir takım Bjk.O yüzden böyle alıp oynatıp kazanalım falan olmaz.O ancak anadolu klübünde olur Türkiyede.Bence Bjk'nin bu tip adamlarla hedefe varmasının zor olduğunu düşünüyorum.Bence Teşekkür edip gönderilmeli.Bobo konusunda benim düşüncem Futbolu iyi bilen fakat ağır bir oyuncu.Hem ağır düşünüyor hem de ağır uyguluyor.Bence kalmalalı. |
insallah kalir, ben boboyu cok begeniyorum... hareketli ve aldigi paslari iyi kullanan bir oyuncu |
Ne yapacagiz ya o kazmayi ?? bence gitsin zaten kiralik gelmi$ gidecek herhalde |
evet bencede iyi bir futbolcu.ama yinede sezon sonu giderse sasirmayin... |
bobo Alıntı:
|
Bence dostum benim demek istedğim adamın topla hızlı koşması yada topu bir yerden öbür yere çok çabuk götürmesi değil.Bence o konuda da yavaş fakat tartışmak gereksiz.Üç kişiyi çalımladığı takım ankaragücü'nün değerli defansı.Yürüyerek gezsen üç kişiyi zaten çalımlarsın. Fakat demek istediğim çabuk düşünüp çabuk uygulamaya geçirmesi konusunda.Bence Bobo Futbolu iyi biliyor fakat çabuk oynayamıyor.MeselaTopu alıyor Çabuk çıkartmıyor ayağından.Bu benim gözlemim bence üst düzey takımlarla maç yaparken yeterli olmayacağını düşünüyorum. Daha iyisi var ve beşiktaş onlardan birini alabilir. |
bence kalmalı.bjk nezaman böyle gençlere yönelse başarılı oluyor. |
Bobo Kalsin http://i.karakartal.com/images/haber...obo06_0404.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın "Bobo kalsın" Beşiktaş'ta gözler kiralık oynayan iki futbolcudan Bobo ile Tomas Jun'un kaderleri Tigana'nın vereceği karara çevrilirken, iki futbolcunun sezon sonu için durumları da şekillenmeye başladı. Bobo'nun son haftalardaki çıkışı ile Tigana'nın gözüne girdiği, Jun'un ise bu konuda geride kaldığı öğrenildi. 3 milyon dolar Tigana'nın futbol direktörü Erdil Arpacı'ya "Şimdiden Bobo'nun bonservisi için çalışmalara başlayın. Uygun şartlarda bonservisini alın" dediği öğrenildi. Beşiktaş'ın, Corinthians'taki bonservis bedeli 3 milyon dolar olan Bobo için Brezilya ekibiyle görüşmelere başladığı belirtildi. 244 dakikada 1 gol Beşiktaş'ın kiralık golcüsü Bobo, bu sezon 8 lig maçında forma giydi. Toplam 488 dakika sahada kalan Brezilyalı oyuncu sadece 2 gol atabildi. Bu süre içinde rakip kaleye 7'si isabetli 12 şut çeken Bobo; 38 top kazandı, 111 top kaybetti. Kaynak: Pasfotomaç |
Bonservisini Alsinlar Kiraya Versinler |
bence BoBo kalsin ama jun kesinlikle gitmeli |
kalsın isterim ama yabancı sınırı değişmezse gider mecburen |
BoBo gidici tigana onu elde tutmaz. |
Bence BoBo Besiktasimiza yararli olur biraz sabir edilse.. Bir an önce alinmasi gerek, görun bakin ilerde BoBo Eziklere ne yapiyor... |
eğer yabancı kont. kalkarsa kalsın ama kalkmazsa bide onun pişmesini mi beklicez seneye böyle oynayamıcak gökhan güleç bile yedekde kalır bobo mu oynıcak |
Bobo Bence Bobo şu anda hem Tigananın hemde yönetimin kafasını allak bullak etti. Çünkü her geçen gün daha iyi oynamaya başladı. Ankaragücü maçında soldan bir top alıp gitti, sanki Carew gibi. Ayrıca yaptığı assist inanılmazdı. Ama şu anda yabancı kontejanında çok zor durumdayız. Yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Eğer geçen senelerde olduğu gibi artı 1 çıkarsa o zaman düşünmeden kalsın derim. Bence tek şartla gönderilebilir,o da tüm avrupanın kabul ettiği bir santrafor alınırsa. Eğer yine gidip abuk sabuk adı duyulmamış adam alacaklarsa benim oyum kesinlikle BOBO'ya. Bir alternatifte şu olabilir, bonservisini alıp 1 yıllığına kiraya vermek. Çünkü bu çocuk ileride iyi topçu olacak... |
Bobo yabancı sınırlamasına göre ya kalmalı ya gitmeli ama her mac performansı artıyo bende sasırıyorum karar veremiyorum en iyisi olur inş |
Tigana: "Bobo gelecek vaad ediyor." Fransız teknik adam Jean Tigana, maçtan sonra Tümer'den Bobo'ya bir çok konuda basın mensuplarını bilgilendirdi. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Tigana, Gaziantepspor'u yorduktan sonra ikinci yarı daha rahat bir oyun sergilediklerini ve bu yarıda sonuca giden golleri bulduklarını ifade etti. Maçta 2 gol kaydeden Bobo hakkında konuşan Tigana, gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu ileride daha da başarılı olacağını ifade etti. "Sergen ve Tümer gibi oyuncuların takımda olmaması durumunda Beşiktaş'ın lider oyuncu eksikliği yaşıyor." ifadeleri konusunda konuşmak istemeyen Tigana, "Polemiklerin içinde yer almayacağım. Tümer, bu maçta gibi oynadığı zaman onsuz olmuyor ama kötü oynadığı zaman da yerine başkasını alıyorum." dedi. Henüz finalde olmadıklarının altını çizen Fransız çalıştırıcı, "Bu konuda büyük adım attık. Cumartesi günü önemli bir maçımız var ona odaklanacağız." dedi. |
bencede kesinlikle öyle...her gecen gün performansi yükseliyor...insallah cok daha iyi olacak |
Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Gaziantepspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek, finalin kapısını araladı. Gollerimizi, 57. dakikada Tümer Metin, 64 ve 75. dakikalarda ise Bobo kaydetti. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda hakem Bülent Yıldırım’ın yönettiği maça Takımımız iyi başladı. İlk dakikalarda Gökhan Güleç’le pozisyona giren Ekibimiz, 16. dakikada Veysel Cihan’ın golüne engel olamayınca ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Gaziantepspor soyunma odasına 1-0 üstün gitti. Maçın ikinci yarısında Okan Buruk’un yerine Tümer Metin oyuna girdi. İlk dakikalarda Kleberson ve Ahmed Hassan’ın uzaktan şutları ile rakip kalede tehlike yaratan Ekibimiz, rakibi baskı altına aldı. Bu baskıların sonucunda da 57. dakikada Tümer Metin’in golüyle skorda 1-1’lik eşitliği yakaladı. İkinci yarıda daha tempolu oynayan Ekibimiz, sahada hakimiyeti eline aldı. 64. dakikada Bobo’nun güzel golüyle de maçta 2-1 öne geçti. Brezilyalı genç golcümüz Bobo, 75. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak attığı kafa golüyle farkı ikiye çıkarttı (1-3). Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Gaziantep’ten 3-1’lik galibiyetle ayrılan Takımımız, Kupa’da finalin kapısını araladı.. işte bu kadar sadece takım oyunu yetıyomuş demek ki |
bu adamın yanına rica ediyoruz yaaaaa cisse arkalarınada wiltrod ve geremiyi alın rica ediyoruz |
Valla tam BEŞİKTAŞ a yakışan ve kendini gittikce ispatlayan bir oyun sergiliyor. Temennim hep böyle bir istikrar çizmesi.hep böyle devam ederse kimse tutamaz o zaman BOBO yu. Birde SERGEN gelir se o zaman asıl şov başlar.. |
Dahada iyi duruma gelecek Bobo hem antremanda hemde maçlarda performansı artmaya başladı..... |
başta hiç kimse beğenmiyordu ama yawaş yawaş takıma ısınmaya başladı böyle giderse hatta kendini daha da geliştirirse inşallah kalır.... |
bobo dün akşam hem ilk yarıda hemde ikinci yarıda en çalışkan topçuydu. en başından dediğim gibi kısa vadede çok şey beklememek lazım bobo dan ama uzun vadede iyi bir topçu olacak. seneye kalırmı kalmazmı derseniz bence kalmayacak. |
BOBO yu gördüm. antep ede 2 tane çaktı. |
antep maçındaki ilk golü süperdiiiii............. |
Eğer ki sezon sonu federasyon yabancı sınırlamasını kaldırırsa kalacaktır kaldırmazsa malesef gidecektir ! ilk golü gerçekten süperdi |
Bobo her mac üzerine biraz daha koyuyo böyle devam ederse kalmasından yanayım... |
http://www.imagestr.com/imagestr/462...9116069482.bmpBOBO MU ? BABO MU ? BABA MI ? DİYE DALGA GEÇENLER GÖRDÜLER BABA YI...! |
BOBO 'nun maç sonu açıklaması : “Çok iyi bir maç oldu. Şimdi kendi evimizde oynayıp turu atlamak istiyoruz. Tam olarak %100 hazır değilim. Şu an %80 hazırım ve daha sıkı idmanlar yapıp daha iyi olacağıma inanıyorum. İlk attığım golden daha çok hoşlandım. Rakibimi geçip atmam güzeldi. İkinci golde Tümer’in pası vardı. Geçen maçta ben ona pas vermiştim, şimdi de o bana verdi. Lig sonuna kadar burada kiralık oynuyorum. Burada kalmak istiyorum ama ne olacağını sezon sonunda göreceğiz.” maraton.com.tr |
Geçen sene Hollanda`da düzenlenen 21 yaş altı Dünya Kupası`nda gösterdiği performansla Avrupa`nın ünlü kulüplerinin yakın takibe aldığı Beşiktaş`ın Brezilya`lı golcüsü Bobo, turnuvada takımını şampiyon yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Dünya şampiyonu olan 21 yaş altı Brezilya milli takımının golcüsü Bobo, performansının şans eseri olmadığını Beşiktaş`ta ispatladı. Siyah beyazlı forma altında ortaya koyduğu başarılı futbolu gollerle süsleyen Brezilya`lı futbolcu için Almanya`nın B.Munıh, Hertha Berlin ve B.Dortmund, İtalya`nın Inter ve Hollanda`nın PSV Eindhoven takımlarının takipte olduğu belirtildi. Brezilya`lı futbolcunun FIFA menajerliğini yapan Fernardo Da Silva Bernardo, eski bir B.Munıch futbolcusu olduğu için Bobo`nun gelecek sezon Bundesliga`da oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş`ta kiralık olarak 500 bin dolar karşılığında forma giyen golcü futbolcunun son günlerdeki performansı teknik direktör Tigana`nın da iştahını kabarttı. Brezilya`nın Corınthians kulübünden kiralık olarak alınan Bobo`nun siyah beyazlı kulüpten gelecek sezon için 1 milyon dolar isteyeceği öğrenildi. Kaynak: DHA bu adamı bari elinde tut heyyy yönetimm |
valla zago helal sana adam gibi bir forvet yolladın bea bize ! |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |