![]() |
Fortis Türkiye Kupasi Gazianteple Eşleştik Ilk Maç Ilk Maç Antepte |
kupada rakibimiz Fortis Türkiye Kupasında yarı finaller eşleşmeleri belli. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre, yarı final karşılaşmaları 5 ve 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. işte yarı final eşleşmeleri. gaziantepspor -BEŞİKTAŞIMIZ denizlispor - fenerbahçe |
bekle bizi kupa geliyoruz..... |
Takımımız bu turuda gececektir inş.Finalde de kupayı alır en kısa yoldan uefa ya gideriz |
ilk maç deplasman olması daha iyi orda yenersek inönüde rahat oluruz. |
iyi cok guzel, hadi bakalim, |
Alıntı:
|
evet, ondan cok guzel:D |
insallah bu turu da gecer kupaya bir adim daha yaklasiriz... |
Hayırlısı olsun Tuncay Bey (Şansız) ile hesabımız var.Kim inecek kim binecek göreceğiz bakalım.Kısmet olsada bir finalde çıksalar karşımıza şunlar.... |
onlar korkularindan denizliye elenirler:) |
ins bunlarida asariz ve finalde ezikleri doya doya ezeriz muhahahaha |
insallahhh....:) |
Her turlu kupa bisim arkadaslar hic bi f5 li heveslenmesin hatta final macını isterlerse kadıkoyde oynatsınlar hatta kalecisiz hatta hatta 3 kisi eksik oynayalım daha buyuk bi efsane yasalım allahım bise bu gunleri goster yarabbim :D |
fenerbahçe istediğimiz bir kura çektik demiş,niye bizi istemez miydiniz?????????? |
inşallah Finale rahatça yükseliriz ve Kupayı alırız ! |
yoksa bizden korkuyor musunuz karşının çocukları |
hayırlısı olsun keşke fener çıksaydı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allahın izniyle kupa bizim bu sene |
insallah arkadas insallah |
finali eziklerle oynarız ve tuncay dan da intikamımızı almış oluruz kupayı da müzemize götürürüz hiç şüpheniz olmasın |
Kupayi almaktan başka çaremiz YOK. ancak inşallah FB cikar finala neden derseniz finali kaybetsek bile FB avrupaya gideceginden bize UEFA yolu acilir yani o macta dua edelim FB tur atlasin işimizi Garantiye alalım. daha Sonra Allah Kerim elbet onlari çimlere gömecegiz :) Kupa Bizim olacak |
Ligte 4.lüğü garantilersek sorun yok çünkü Kupada FB ile karşılacağımız için yenilirsek ligte 4. gidiyor yenersek Yİne biz gidiyoruz ! |
evet o dogru |
Kupada yarı final maçlarının programı http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/5422kupa.jpg27 Mart 2006 16:00 Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarının tarihi ve başlama saatleri şöyle:http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçların programı belli oldu. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarının tarihi ve başlama saatleri şöyle: 5 Nisan Çarşamba: 20.00 Gaziantepspor-Beşiktaş (Kamil Ocak) 6 Nisan Perşembe: 20.00 Denizlispor-Fenerbahçe (Denizli Atatürk) |
hadi hayırlısı, kupa bizim inşallah. |
Tabii ki bizim bu işin inşallahı maşallahı yok bunu da alamazlarsa artık ne olur bilmem. |
Alıntı:
|
Kesinlikle kupadan başka çaremiz yok.Kupa bizim olmalı |
valla bu futbolcularla işimiz çok zor inşallah diyelim başka bişey gelmiyor elimizden ama Tigana en az 10 kişi yollayacakmış aldığım duyumlara göre |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. artik kimse bizi tutamaz_ _ _ yer siyah gok beyazEklenti 197 |
bagri su kupayi bizim icin alin ya, finalde su eziklere cikalim ve onlari bizim icin ezin sizden bu sene tek istedigim o |
evet...iki sezondur üzüldügümüz yeter....kupayi hak ettik atik... |
kupa yoksa biz seneyede yokuz. |
Aynen 'KaraBey' gibi düşünüyorum.Ki Avrupa'da olmayan Beşiktaş'a nasıl yıldız oyuncu alınacak bunu bilimiyorum.Tabi MUSA BÜYÜK gibi yıldızlar çok. |
evet arkadaslar bende birazcik cekiniyordum gaziantepten ama bugün eziklere karsi izledigim antep buysa biz deplasmanda bile 3 atariz bunlara , Allahtan tek dilegim zaten finale cikmak ve eziklere karsi ( tabiki horoz kanaryayi parcalamassa ) kupayi almak baskada bisey istemiyorum isterse besiktasim ligi 8. bitirsin su eziklei ezelim yeter .... |
samet ve antep deplasmanı bize herzaman ters gelirrr butun tvlerde de antepi eleştirio millet kötü top oynuo die bize patlamazlar inş. |
Antep fenere yatar ancak,bize karsi kök söktürecekler!Ama benim kanaatim bu turu gececegiz,finaldede Fenerle eslesecegiz! Feneri dünya aleme rezil edecegiz! |
Türkiye`de Saat: 03:03 . |