![]() |
Kesinlikle kupadan başka çaremiz yok.Kupa bizim olmalı |
valla bu futbolcularla işimiz çok zor inşallah diyelim başka bişey gelmiyor elimizden ama Tigana en az 10 kişi yollayacakmış aldığım duyumlara göre |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. artik kimse bizi tutamaz_ _ _ yer siyah gok beyazEklenti 197 |
bagri su kupayi bizim icin alin ya, finalde su eziklere cikalim ve onlari bizim icin ezin sizden bu sene tek istedigim o |
evet...iki sezondur üzüldügümüz yeter....kupayi hak ettik atik... |
kupa yoksa biz seneyede yokuz. |
Aynen 'KaraBey' gibi düşünüyorum.Ki Avrupa'da olmayan Beşiktaş'a nasıl yıldız oyuncu alınacak bunu bilimiyorum.Tabi MUSA BÜYÜK gibi yıldızlar çok. |
evet arkadaslar bende birazcik cekiniyordum gaziantepten ama bugün eziklere karsi izledigim antep buysa biz deplasmanda bile 3 atariz bunlara , Allahtan tek dilegim zaten finale cikmak ve eziklere karsi ( tabiki horoz kanaryayi parcalamassa ) kupayi almak baskada bisey istemiyorum isterse besiktasim ligi 8. bitirsin su eziklei ezelim yeter .... |
samet ve antep deplasmanı bize herzaman ters gelirrr butun tvlerde de antepi eleştirio millet kötü top oynuo die bize patlamazlar inş. |
Antep fenere yatar ancak,bize karsi kök söktürecekler!Ama benim kanaatim bu turu gececegiz,finaldede Fenerle eslesecegiz! Feneri dünya aleme rezil edecegiz! |
Türkiye`de Saat: 02:10 . |