![]() |
Bu maci alip Finalde ezikleri 5-0 yeneceyiz ins :) |
Perde arkası... Tigana'dan Sergen'e rest Sergen, Tigana’nın sabrını taşırdı... UEFA mücadelesi veren Beşiktaş’ın süper yıldızının bir türlü sağlığına kavuşamaması Fransız çalıştırıcıyı isyan noktasına getirdi. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Gaziantep maçı öncesi diken üstünde olan Tigana'nın, önceki gün Sergen'le baş başa bir konuşma yaptığı ve 'Konya maçından beri sahada yoksun. Sana ihtiyacımız var. Oynayacaksan oyna. Yoksa kararını ver' diyerek sakatlığını sorguladığı öğrenildi. Tigana'nın Sergen'i ayrıca 'Antep'e karşı oynaman lazım. Ama sen 'Ağrılarım var' diyorsun. Bu durumda seninle ilgili önümüzdeki yıla dönük olumlu karar veremem. UEFA savaşında 6 kritik maçımız varken kulübede oturamazsın' diyerek uyardığı belirtildi. Fransız hocanın çıkışı müzmin sakat Sergen'de şok etkisi yaratırken, yıldız oyuncunun 'Merak etmeyin, Gaziantep maçında sahada olacağım' diyerek durumu kurtarmaya çalıştığı öğrenildi. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ın yıldızı genel toplamda 6.5 maça denk gelen bir süreçte sahada yer aldı. Bu sezon sadece Fenerbahçe ve Erciyes maçlarında 90 dakika forma giyen tecrübeli oyuncu 16 karşılaşmada 18'e girdi. 13 maçta aralıklı olarak 581 dakika görev yapan Sergen 12 maçta ise kadroya bile alınmadı. Siyah-Beyazlılar'ın orta sahadaki virtüozü ligde 6 gol kaydetti. (Kaynak www.bjkhaber.net) |
bu mac awupa ıcın coK onemlı ya kesınlıkle almamız gerekır yanı sansımız bol takımımız muhtesem oynasın baska bsy demıorm HAYDI KARTAL HAYDI KARTAL TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDI! |
Kleberson, "Avantajlı skorla döneceğiz" Beşiktaş, yarın Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile yapacağı yarı final ilk maçı için uçakla Gaziantep'e gitti. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Beşiktaşlı futbolculardan Kleborson, Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ''Tek hedefimiz iyi maç çıkarıp, rövanş için avantaj elde etmek'' dedi. Çok önemli bir maç yapacaklarını dile getiren Brezilyalı futbolcu, en az hatayla oynayıp ikinci maç için avantaj sağlamak zorunda olduklarını söyledi. İbrahim Üzülmez ise Ankaragücü karşısında aldıkları galibiyetten sonra moral olarak iyi duruma geldiklerini hatırlatarak, ''Gaziantepspor iyi bir takım. Bizim için zor bir maç olacak, ama orada ikinci maç için iyi bir skor elde edip, kendi sahamızda tur atlamak istiyoruz'' diye konuştu. WWW.BJKHABER.NET |
Beşiktaş Antep'te... Beşiktaş, Gaziantepspor'la yarın oynayacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için uçakla Gaziantep'e gitti. Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah beyazlı futbolculardan İbrahim Üzülmez, Ankaragücü karşısında aldıkları galibiyetten sonra moral olarak iyi duruma geldiklerini belirterek, ''Gaziantepspor iyi bir takım. Bizim için zor bir maç olacak, ama orada ikinci maç için iyi bir skor elde edip, kendi sahamızda tur atlamak istiyoruz'' dedi. Beşiktaş'ın genç golcüsü Gökhan Güleç ise eski takımına karşı ilk kez forma giyecek olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Gaziantep'de çok sevdiğim insanlar var. Onlara karşı forma giyecek olmak benim için çok farklı bir duygu. Bizim Türkiye Kupası için çok önemli. Gaziantep'den avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz" diye konuştu. Siyah beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Kleberson da Gaziantepspor'la çok önemli ve çok zor bir maç oynayacaklarını kaydederek, "En az hatayla oynayıp, bu maçtan çok iyi bir sonuçla ayrılmamız lazım" dedi. Brezilyalı futbolcu şampiyonluk paralosıyla başladıkları sezonda şansızlıklar nedeniyle üçüncülük için mücade ettiklerini, ancak UEFA Kupası'na katılma hakkını elde edeceklerini söyledi. Kleberson son olarak sezon sonunda Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya ise kulübüyle 3 senelik bir kontratı olduğunun altını çizerek, "Kontratım birinci yılındayım. Ailem ve ben Türkiye'de olmaktan çok mutluyuz. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Gelecek sene şampiyonluk şansımız çok yüksek" ifadelerini kullandı. 04.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
Beşiktaş Antep'te... Beşiktaş Antep'te... Beşiktaş, Gaziantepspor'la yarın oynayacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için uçakla Gaziantep'e gitti. Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah beyazlı futbolculardan İbrahim Üzülmez, Ankaragücü karşısında aldıkları galibiyetten sonra moral olarak iyi duruma geldiklerini belirterek, ''Gaziantepspor iyi bir takım. Bizim için zor bir maç olacak, ama orada ikinci maç için iyi bir skor elde edip, kendi sahamızda tur atlamak istiyoruz'' dedi. Beşiktaş'ın genç golcüsü Gökhan Güleç ise eski takımına karşı ilk kez forma giyecek olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Gaziantep'de çok sevdiğim insanlar var. Onlara karşı forma giyecek olmak benim için çok farklı bir duygu. Bizim Türkiye Kupası için çok önemli. Gaziantep'den avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz" diye konuştu. Siyah beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Kleberson da Gaziantepspor'la çok önemli ve çok zor bir maç oynayacaklarını kaydederek, "En az hatayla oynayıp, bu maçtan çok iyi bir sonuçla ayrılmamız lazım" dedi. Brezilyalı futbolcu şampiyonluk paralosıyla başladıkları sezonda şansızlıklar nedeniyle üçüncülük için mücade ettiklerini, ancak UEFA Kupası'na katılma hakkını elde edeceklerini söyledi. Kleberson son olarak sezon sonunda Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya ise kulübüyle 3 senelik bir kontratı olduğunun altını çizerek, "Kontratım birinci yılındayım. Ailem ve ben Türkiye'de olmaktan çok mutluyuz. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Gelecek sene şampiyonluk şansımız çok yüksek" ifadelerini kullandı. 04.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
Surdan valla beraberlikle dönsek hiç hayır demem.Gözü kapalı kabul ederim .Galibiyet büyük ikramiye olur vallahi.. |
yenmemiz lazım. deplasmanda daha iyiler. malum bizde inönüde daha kötüyüz. net sonuç alalım turu inönüye bırakmayalım. sonrada avuçlarımızı ovuşturup finalde karımızı bekleyelim :) 1-3 olur |
bu maçı farklı kazanıp finalde ezikleri heyecanla beklemeyi umuyorum. inşallah olur. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:05 . |