![]() |
bu adam beşiktaş klubünün kapısından içeri girsin bu takımı tutmayı bırakırım.... |
Alıntı:
sen bunun icin birakarim dioosan zaten hic tutmamissindir !!!!!!!!! unutma GEL NE OLUR SA OLSUN GEL |
ya ben serhatın bize faydalı olacağına inanmıyorum ama bu gidişle alınacak heralde..:( |
ya ne bu yaaaa bizim baskanda ezik sevdasi var galiba nobreyi aldi biton para verdiler bi boka yarmiyor nede olsa ezik renkleri giymis simdi serhatida alsin aynisi artik YETERRRRRRRRRR o civciv renkleri giyen futbolcular ISTEMIYORUUUUUUUUUUZ sonra nolcak burak yedege ve türkiye bir yildiz daha parlamadan sönecek...... |
Serhat akın&Mehmet Topuz Sizce sağ kanat için hangisi daha ii olur...çnkü iki oyuncu da transfer gündeminde ve sağ kanat oyuncuları.. |
serhat daha tecrubelı ayrıca forwette de oynatabılırsın |
yaa Serhat Akın forvet olarakda kullanılabilir diye düşünüyorum..Gökhan Güleçten iyidir bence ama işte tereddütlerim var...normalde gelmesini isteyebileceğim bir oyuncu ama işte bazı durumlar söz konusu..... bence Mehmet Topuz transferi kesinlikle gerçekleşmeli... |
ikisi de is yapar bu takimda ama birisini tercih edeceksem mehmet topuz.. |
Beşiktaş 2 oyuncuyuda istiyor öncelikle devre arası anderleth ile bonservis sorunu çözlürse serhat akın Beşiktaşta. Mehmet topuz konusuna gelince işin ucunda m.aksu varsa kesin alır diyorum ancak sezon sonu. |
serhat mi mehmet topuz mi derseniz serhat derim... hangisi besiktasa derseniz hicbiri derim... TRANSFERLER AZ VE ÖZ OLSUN!!! ali bilgin,topuz,serhat,caner, cart, curt.... yedek kalacak veya takimin seviyesini yükseltmeyecek adamlari istemiyorum... |
Türkiye`de Saat: 11:43 . |