![]() |
Serhat Beşiktaş'ta http://img.takvim.com.tr/2006/11/24/...19AB9F4D3b.jpghttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Serhat Beşiktaş'ta Beşiktaş, devre arasında Anderlecht'ten ayrılmayı kafasına koyan milli yıldızla söz kesti. Serhat'ın 23 Aralık'ta İstanbul'a geleceği öğrenildi.. Belçika'da çok mutsuz Beşiktaş'ta ilginç gelişme... Devre arasındaki ara transfer için kolları sıvayan Siyah- Beyazlı yöneticiler Anderlecht'te forma giyen Serhat Akın ile her konuda anlaştı. Belçika kulübünde mutsuz olan milli futbolcu Gazet Van Antwerpen gazetesine yaptığı açıklamada, "Takımda 7 forvet oyuncusu var ve teknik direktörümüz sıralamada beni üçüncülüğe bile koymuyor. Bu defteri kapatıyorum. Beni ya kiralık olarak başka bir kulübe versinler ya da satsınlar" diye konuştu. Galatasaray da istiyor Serhat Akın için 2. Başkan Murat Aksu ile birlikte İdari Menajer Ali Gültiken'in de devrede olduğu öğrenilirken milli futbolcunun, "Beni Galatasaray da çok istiyor. Ancak ben Beşiktaş'a daha sıcak bakıyorum. Kulübümü ikna ettiğiniz takdirde burada seve seve oynarım" dediği belirlendi. Beşiktaş'ın Serhat'ı öncelikle bonservisiyle almak istediği ancak yüksek bir rakam talep edilmesi durumunda kiralamanın da gündeme gelebileceği gelen bilgiler arasında. |
ben gelmesinden yanayım takıma yarar sağlayacağını düşünüyorum |
bu adamı hiç sevmiyorum iyi olsa orda kalırdı zaten inşallah almayız |
ben alınmasından yanayım sag kanatta çok etkili artı forvettede oynayabiliyor hızlı bitiirici bir oyuncu... |
Gelmesin bence de sağ kanatta BURAK var eski ezik istemiyoruz artık takım ezik dolacak böyle giderse. |
Bence faydalı olur golcü problemimiz var.. |
Alıntı:
|
Bence gelmesin... |
yillardir Istedigim Tek Turk Oyuncu Alinirsa Sevincten Gece Uyuyamam Sag Kanat Mukkemmel Olur |
yine kaç oyuncu alıyoruz devre arası,bi 10 olacak galiba |
Alıntı:
|
serhat sağ açıgı toplar büyük işlere imza atar |
Arkadaslar artık bu eski ezikler gıbı seylere takılmayın ltf. tamam gercekten servet gıbı ezıklerın gondermıs oldugu bı adam olsa eyvallah ama serhat kendını kanıtlamıs ve kendı ıstegıyle avrupaya transfer olmus bı adam. Yerli oyuncu alacaksanız bu kalıtede adam almak lazım dıye dusunuyorum serhat Beşiktaşımıza cok faydalı olabılır. Alman ekolunden yetişmiş olması da artısı vede avrupa tecrubeside var. Kesinlikle alınmalı diye dusunuyorum |
bencede alınmalı...gökhan güleçten iidir... |
bende Gelmesinden Yanayim.takimimiza çok Faydali Olacağina Inaniyorum.gelmek Istiyorsa Mutlaka Alinmali. |
artık ne yaptığını anlayamadığım medyanın aptalca bulduğum transfer dönemi uydurmalarından bir tanesi... anlamadığım konu, "serhat beşiktaş'ta" başlığıyla kaç kez haber yapıldığı, her seferinde de utnmadan haber yapılıyor...:confused: |
alinmasinda fayda war bize her mac kok sokturen bi oyuncuydu yararli olur kesinlikle sag kanatta burak form dusuklugu icinde sag tarfi toparlar serhat tek dezawantaji awrupa maclarinda oynayamacak olmasi |
bence de faydalı olur sağ acık ve forvet oynayabiliyor hem gokhan gulecten cok daha iyidir |
ya fener damgalı adam istemiyorum ama alacaksan kadro yapamayan mehmet y. ve aurelıo yu al |
Gelmesin diyen arkadaşlar serhatın fenerbahçeye gelmeden beşiktaşta idmanlara çıktığını ve devrin yönetimi ve teknik kadrosu tarafından beğenilmeyip geri gönderildiğni biliyormuydunuz. Artık bu ezik damgası muhabbetini geçelim milli takımda oynayan bir adam sırf daha önce eziklerde oynadı die bir kalemde silinebilirmi? m.aurelio gelse klebersonun vasat altı oyunundan daha iyi performans çıkarmazmı? ve son bir söz sezon başında eziklerden kopardığımız mert nobre kadar yüreğini koyan topçu varmı takımda kütfen bir kez daha düşünün |
bende gelmesini isterim..daha öncede istiyordum..bizim kanatlarda ve forvette problemimiz var ve serhat her iki yerde de çok iyi oynar düşüncesindeyim..alınabilir..sonuçta tecrübeli bir isim de... |
bence çok faydalı olabilecek bir oyuncu ayrıca bildiğim kadarıyla koyu Beşiktaşlı deniyordu |
Bence Gelse Iyi Olur Forvette Oynatabiliriz Nobre Ve Serhat Hirsiyla Rakibi Cok Yipratir Ve Delgado Ricardinho Burak Daha Rahat Oynarlarrr |
gelmesinden yanayım |
Alıntı:
|
kesinlikle alınsın....en fazla istediğim turk oyuncu |
Alıntı:
|
kaleye direk gidebilen bi adam burak ın yerinde rahat oynar ii bi form grafiğide yakalarsaa gol sayımızı çok rahat yükseltiriz diye düşünüyorum |
fener patentli adam is-te-mi-yo-rum!!!!!!!!! |
Gelirse takıma faydası olur...Gelmesinden yanayım...İyi bir serhat takıma buyuk katkı yapar... |
inş alırız. bize çok yararlı olur. |
çtakıma takviye şart,yedek klübemiz çok zayıf kaldı |
Arkadaslar, Hollanda ve Belcikan medyasi bugün Serhat'in tedavi icin gittigi Almanyadan gec dönmesinden sonra, simdide antrenmanlara katilmadigini belirtiyor. Serhat'i Almanyadan da kulüp(ler) istiyormus. Bence bize yararli olur alirsak... |
adam cok iyi bence gelsin... |
burak war ama serhat da olsa ii olur ... |
Bence faydalı olur hem sağ kanatta hem forvette değerlendirebiliriz. |
bence çok iyi bir oyuncu değil..Bana göre Burak daha değerli ve oyuncu sağ kanatta o var alınmasına gerek yok.. |
takimda yeterince fenerbahce artigi var...istemiyorum... |
serhattan önce ihtiyacımız olan yerler de var |
Medyanın Uydurması BunlaR..!!!!!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |