![]() |
Serhat SATILIK Belçika Birinci Ligi takımlarından Anderlecht Kulübü, milli futbolcu Serhat Akın'ın satışına yeşil ışık yaktı. Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, Serhat için 2 milyon Avro istediklerini belirterek, tekliflere açık olduklarını söyledi. Serhat'ın menajeriyle uzun bir görüşme yapan Van Holsbeeck, bu fiyatın altında da iyi bir teklif gelirse görüşmeye hazır olduklarını kaydetti. Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat ise sözleşmesinde böyle bir maddenin yer almadığını, Anderlecht Kulübü'ne para ödenmeden de gidebileceğini ileri sürdü. Halen Almanya ikinci lig takımlarından Köln'ü çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Cristoph Daum'un Serhat ile ilgilendiği, ayrıca Türkiye'den de bazı kulüplerin Serhat'ı renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor. Serhat Akın, daha önce yaptığı açıklamalarda Anderlecht'ten ayrılmak istediğini söylemişti. |
transfer edelim mi kerem?:) |
Alıntı:
|
haklisin da yok iste bari yarin turu gecersek önümüzde zorlu maclar olacak,, cok iyi bir forvet alamazsak aslinda serhat gibi yirtici birine ihtiyac var.. |
önce bi turu geçelim sonra düşünürüz |
Bunun neyini istiyorsunuz onu anlamadım , fener bıraktı , anderlecht bıraktı iyi topçu olsa bunlar bırakırmıydı , istikrarsız futbolcu... http://www.resimekle.com/yukle/image/97737.jpeg |
sana katılıyorum alonewolf kardeşim.bu adam ahlaksız bi kere.ali erene aldırdığı kırmızı kartı unutmayalım. |
serhat bence alınmalı, sağ kanat bayağı canlanır diye düşünüyorum.. |
bende alınmasına katılıyorum |
ya sağda adam çok sağda icraat yok solda adam yok sol çok iyi çalışıyor sağdaki adamlara baksanıza ali güneş ali tandoğan burak valla burakta o amaçla alındı ama çok zayıf çıktı bence oda gelsin deneyelim diyebilme lüxümüz yok eğer bu adamları geride bırakacaksa gelsin derim ama o kanatta yoğunlaşma var... |
Alıntı:
geldikleri takmlarda süper oynarlarken sağ kanada kim alınırsa bizde oynayamıyooo |
Alıntı:
|
bu taraftara karşı dediğini bende yaparım ama bizim sağ kanadımız tutmadı gitti işte Neden dir bilmiyorum ama bende serhata karşı çok büyük inanç var toplar gibi gelio bana |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
EWET ZAMAN EN İYİ İLAC :) |
saol aydınlattığın için teşekkkür ederim. Valla umutla bekliyorum Serhat'ı. Her ne kadar herkes sevmese de beşiktaşıma yararlı olacak her topçuya kapımızın açık olması gerekiyor bana kalırsa |
arkadaşlar beşiktaşta cok sağlam oyuncular var.ben suanda beşiktaşta bulunan kotu bir oyuncu goremiyorum.ama bu takım futbolu cok YAVAŞ oynuyor.burak g.antep maçı haricinde hep yuruyerek oynuyor.ali tandoğanı oynatıyorsun sağda oda cok gucsuz kalıyor.. sola bakıyosun topla hızlı tek adamımız var oda i.akın ama onunda devamlılığı yok. orta sahaya bakıyoruz serdar ve kleberson var serdarı inanılmaz cok begenirim ama hızlı dusunen bi oyuncu değil.kleberson ise ne zaman hızlı oynamaya calışsa top kaptırıyor. bu sebepten dolayı serhatı istiyorum ben beşiktaşa.topla cok hızlı bir oyuncu ve hem sağda hem forvette gorev yapabilir. serhatı almalıyız dememin diğer sebebi ise fiyatının dusuk olması ve yaşının genç olması.biz fenerin yaptığı gibi iyi oyuncuları cok superken değil dususteyken almalıyız eger genc ise.fenerbahce appiahı juvede yedekken aldı anelkayı ve kezman ıda oyle ama hangisinden zarar ederler sizce? şimdi bazı arkadaşlar demek istediğimi anlamayarak dususte oyuncumu alınır falan der bana kesin.bi oyuncu yukselişteyken ve cok iyiyken onu alacak durumumuz yok arkadaşlar.100milyon doları aşkın borc var.eger bizim istediğimiz adamları alsaydı bjk(cissé,wiltord,govou,boumsong..etc.) borc dahada katlanacaktı.biz rico yu aldık 1.75 milyon euroya cunku kulubuyle kavgalıydı rico..aynı serhat gibi..biz defans alıcaksak deneyimli ayalayı oneririm cunku valenciayla arası cok kotu,on libero istiyorsa gravesen i oneririm gecen hafta celticte TD ile kavga etti yollanıcakmış,sol back e hakan baltayı oneririm vs.. bunların hepsi iyi oyuncular ama normal değerinin cok altında alabilirsin bu oyuncuları |
serhat hızıyla tekniğiyle bu takıma oturur ama onunda bir kötü yanı var sakatlanması |
ali gunes zaten gidecek , serhat gelse de pek basarili olacagini sanmiyorum onun yerine mehmet topuz alinsin 2 milyon euro + ali tandogan iyi bir teklif olurdu bence mehmet icin |
aslinda sol kanat niye cok dinamik cunku deli bindirmeler yapiyor kanat oyuncusu .... sag bek te toraman var iyi bindirmeler yapamiyor onun yerine orda ali tandogan oynasin toramani gobege ceksin sag kanat ta super calisir ama mehmet topuz alinirsa ali tandogan satilir bence.... |
Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Anderlecht'te oynayan milli futbolcu Serhat Akın, "Fenerbahçe'ye transfer oluyor" haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Serhat, Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiğini bildiğini ifade ederek, "Hatta bu hafta sonu oynayacağımız AA Gent maçında Beşiktaşlı yöneticilerin beni bir kez daha izleyeceği duyumlarını aldım" diye konuştu. Milli futbolcu, Beşiktaş'ın ilgisinden dolayı Fenerbahçe'nin de bu işe girdiğini düşündüğünü belirterek, şunları söyledi: "Fenerbahçe, Beşiktaş benimle ilgilendiği için konuya el attı gibi geliyor, ancak bana gelen resmi bir şey yok ve bir görüşme de olmadı." |
yaaa gına geldi artık gelecekse gelsin gelmeyecekse ezikler emi gider nereye giderse gitsin.. |
benim gözüm yabancı transferinde,kaliteli bir isim gelecek mi merak ediyorum |
Türkiye`de Saat: 11:49 . |