![]() |
serhat merhat hikaye bi dönem servet diyorlardı şimdi de sayfada boş yer kalınca serhat yazıyorlar. |
Aziz yıldırımıda transfer edelim maşallah bütün fenerlileri yazmışlar:D |
faydalı olur.... |
bu iş bitti gibi,serhat gelir imzayı atar devre arası |
fenerlileri alacağımıza kayserilileri alalım:) |
ben şahsen mehmet topuz ve luciano yu görmek isterim. |
mehmet topuz ve serhat |
Alıntı:
|
ya allahım nedir bu yaa,yine bütün ezikler listemizde!!aralarında bi tek mehmet topuz işimize yarar,gerisini salla gitsin.. |
eziklerin kovduğu servete talip oluyo bu yönetim yaa.sen nasıl geçipte şampiyon olacaksın.adamlar onu gönderip daha iyisini alıyo.sen de onların defolularını |
bu adam beşiktaş klubünün kapısından içeri girsin bu takımı tutmayı bırakırım.... |
Alıntı:
sen bunun icin birakarim dioosan zaten hic tutmamissindir !!!!!!!!! unutma GEL NE OLUR SA OLSUN GEL |
ya ben serhatın bize faydalı olacağına inanmıyorum ama bu gidişle alınacak heralde..:( |
ya ne bu yaaaa bizim baskanda ezik sevdasi var galiba nobreyi aldi biton para verdiler bi boka yarmiyor nede olsa ezik renkleri giymis simdi serhatida alsin aynisi artik YETERRRRRRRRRR o civciv renkleri giyen futbolcular ISTEMIYORUUUUUUUUUUZ sonra nolcak burak yedege ve türkiye bir yildiz daha parlamadan sönecek...... |
Serhat akın&Mehmet Topuz Sizce sağ kanat için hangisi daha ii olur...çnkü iki oyuncu da transfer gündeminde ve sağ kanat oyuncuları.. |
serhat daha tecrubelı ayrıca forwette de oynatabılırsın |
yaa Serhat Akın forvet olarakda kullanılabilir diye düşünüyorum..Gökhan Güleçten iyidir bence ama işte tereddütlerim var...normalde gelmesini isteyebileceğim bir oyuncu ama işte bazı durumlar söz konusu..... bence Mehmet Topuz transferi kesinlikle gerçekleşmeli... |
ikisi de is yapar bu takimda ama birisini tercih edeceksem mehmet topuz.. |
Beşiktaş 2 oyuncuyuda istiyor öncelikle devre arası anderleth ile bonservis sorunu çözlürse serhat akın Beşiktaşta. Mehmet topuz konusuna gelince işin ucunda m.aksu varsa kesin alır diyorum ancak sezon sonu. |
serhat mi mehmet topuz mi derseniz serhat derim... hangisi besiktasa derseniz hicbiri derim... TRANSFERLER AZ VE ÖZ OLSUN!!! ali bilgin,topuz,serhat,caner, cart, curt.... yedek kalacak veya takimin seviyesini yükseltmeyecek adamlari istemiyorum... |
Karakter olarak serhatı hiç sevmem ama oyun olarak topuzdan daha iyi |
Karaktersiz serhatı bu takımda görmek istemiyorum...Topuz iyi adam ama büyük takımda oynayabilirmi tartışılır.. |
Alıntı:
|
serhat akın |
bence ikisinin birden alınması lüks gelir boşa para harcama. sağda zaten şu an burak ve tandoğanda var. ediyor bu adamlarla 4 sağ kanat. Ha şu olabilir serhat forvet topuz ön libero oynar aslında ama onuda tiganadan ümitsizim. İkiside alınacaksa ozaman madem boboyu elden çıkarmak lazım. nobre olabilirdi ama türk vatandaşı olduğu için sakınca yaratmaz. |
bence mehmet topuz ama maliyeti daha azsa serhat akın |
Serhat Akın ve benzeri Feybey forması giymiş oyuncuları takımda görmek istemiyoruz. Bize Beşiktaş formasıyla özleşebilecek, bu ruhu yaşayıp, yaşatabilecek adamlar gerek. Çamurdan olsun ama Beşiktaşlı olsun. Ruhuyla oynasın, o formanın değerini bilsin ve hakkını versin. Dürüst olsun, fesatlıkla, hasetlikle işi olmasın.. BAŞIMIZIN TACIDIR. |
Serhat Akını istemiyoruz. Sadece Mehmet Topuz alınmalı. |
Eger Ikisinden Biri kesin Alınacaksa Ben Serhat Akın Derim.. |
Alıntı:
serhat gibi çirkef futbolcuları Beşiktaş forması altında görmek istemiyoruz Mehmet topuz olabilir mali olarak büyük yük getirmicekse |
Serhat akını çabuk unutmuşa benziyorsunuz , sık sakatlanan ,uyum sorunu olan , gittiği hiçbir takımda dikiş tutturamayan eziğin biri (kadıköy boğası) bunu içinize nasıl sindiriyorsunuz doğrusu hayret... |
mehmet topuz için söz alınmıştır umarım ya devre arası ya sezon sonu takımımıza katılır |
yok hayır siz mehmet topuzun sözlerini duydunuzmu hiç,adam konuşmayı bilmiyor, topuna bişey demem ama bize metin ali feyyaz lazım okumuş ve kültürlü gerisi hikaye |
oyun için serhat devamlılık için mehmet |
bu isimlerin hapsi sallama merak etmeyin. hipseni birden nasıl alacağız zaten. Muhtemelen yönetim bir defans (yabancı), klebersonu elden çıkarabilirse bir ön libero, yanındada topuzu kadroya katmaya çalışacaktır. bence gerisi yalan olur. diğer ismi geçen futbolcuların hiçbiri şuan bizim kadromuzda bulunan futbolculardan iyi değil. çünkü devre arasında yapılan transferden pek hayır gelmez............ |
kayserinin 4 asını almak da kayseriye haksızlık olur biraz |
Belçika Birinci Ligi takımlarından Anderlecht Kulübü, milli futbolcu Serhat Akın'ın satışına yeşil ışık yaktı!.. Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, Serhat için 2 milyon Euro istediklerini belirterek, tekliflere açık olduklarını söyledi!.. Serhat'ın menajeriyle uzun bir görüşme yapan Van Holsbeeck, bu fiyatın altında da iyi bir teklif gelirse görüşmeye hazır olduklarını kaydetti. Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat ise sözleşmesinde böyle bir maddenin yer almadığını, Anderlecht Kulübü'ne para ödenmeden de gidebileceğini ileri sürdü. Halen Almanya ikinci lig takımlarından Köln'ü çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Cristoph Daum'un Serhat ile ilgilendiği, ayrıca Türkiye'den de bazı kulüplerin Serhat'ı renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor. Serhat Akın, daha önce yaptığı açıklamalarda Anderlecht'ten ayrılmak istediğini |
öncelikle ara transfer döneminde serhat akın Beşiktaş'ta bu %99. ancak bazı arkdaşlar istemiyor olabilir fakat serhat hem sağ kanatta hemde forvette oynayabilir onun için mutlaka faydalı olacaktır. avrupadaki adamlar birbirine oyuncu alıyor veriyorlar onlar böyl bişey demiyor biz neden çıkartıyoruz |
"öncelikle ara transfer döneminde serhat akın Beşiktaş'ta bu %99. " Bunun kaynağı nedir? ben serhat gerçekten çok isteyen bir beşiktaşlı olarak gerçekten merak ettim...Çok yönlü ve tecrübeli bir oyuncu takıma katkısı çok büyük olacaktır bence... |
Serhat Akının manejeri ile her konuda anlaşıldı ayrıca bunu söyleyen menajer bir arkadaş hangi takıma hangi oyuncu gelecek hepsini bilir nicki nette art_of_football |
Türkiye`de Saat: 11:49 . |