![]() |
Faik Gürses Açıkladı : "Serhat Alınmak Üzere" CNN'deki programda Faik Gürses üstü kapalı bir şekilde "Beşiktaş Ocak ayında eski bir Fenerbahçeli falanca futbolcuyu almak üzere" dedi.Faik Gürses dedi ise vardır bir bildiği.Boş laf etmez o.İnşallah doğrudur. |
Aslinda ayni onun tipinde Burak Yilmaz var, ama Serhat daha tecrubeli ve devamliligi olan bir oyuncu, kadro zenginligi acisindan iyi bir transfer olur. Acaba bonservisi ne kadardir? |
SAĞ KANAT CANLANIR UMARIM BU COCUKLA |
istemiorum.......onun yerine sol kanat alınsın |
Serhat,Mavuba,Hakan Balta ve bir yabancı stoper ile bu takım bomba olur ikinci yarı valla.İnşallah alınırlar. |
onurozgen dediğinin noktası noktasına katılıyorum.... |
iyi olur ya ama bizde forvet degil sag acık oynar zaten sag acıkta problem var burak yeterince iyi degil |
Bu Adamı Alacaklarına Defansa Kaliteli Bir Yabancı Transfer Yapılmalı... İbrahim Akın Kazanılmalı... Burak Yılmaz'ıda Kazanıp Sağ Tarafı Götürmeliyiz... Buragı Kesmek İyi OLmaz.. Onu Kazanabiliriz.. Iboylan Ikisini... Bence Bize Cok Kaliteli Golcu ve Cokta Tecrübeli Defans Oyuncusu Lazım.... Zago veya Ronaldo Gibi.. Ayrıca Delgado Gibi Bir Adam Var Onu Halen Yarım Sezon Gecmesine Ragmen İzleyemedik Tam OLarak... Insallah Ikinci Yarı Hersey Daha Güzel oLur... |
Serhat iyi olur da herkes Mavuba'yi nerden cikariyor anlamadim... Tamam gelirse süper olur ama benim bildigim kadariyla öyle bir girisim yok, sizin bildiginiz varmi o konu hakkinda ??? |
yaww ne serhatı...bıktık artık ezik futbolcu almaktan..onu alcamıza ali tandoğan var onun gibi.. |
Türkiye`de Saat: 11:43 . |