![]() |
Nihat yuvaya Nihat'ın yerine Luque! İspanya'nın Villarreal kulübü, dizinden sakatlanan ve sezonu kapatan Türk futbolcusu Nihat Kahveci'nin yerine Newcastle United'ta forma giyen Albert Luque'yi transfer etmeye çalışıyor. İspanyol basınında yeralan haberlerde, Real Betis, FC Barcelona, Mallorca ve Real Sociedad'ın istediği Luque için Villarreal'in girişimde bulunarak İspanyol futbolcuya 4 sezonluğuna 6 milyon Avro önerdiği iddia edildi. Villarreal kulübünün yöneticilerinden Jose Manuel Llaneza'nın Luque ile görüştüğü ve ilk aşamada olumlu yanıt aldığı bildirilirken, İngiltere'nin Newcastle kulübüyle de müzakerelere başlandığı belirtildi. Villarreal'de bu sezon transfer edilen 2 yıldız futbolcu Pires ve Nihat'ın sakatlanmaları, gelecek sezon için Avrupa kupalarında mücadele etme hedefini zora soktu. 25.11.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA http://i.eurosport.com/imgbk/footbl/...md-i193267.jpg Ocak ayında Villareal'in gözden çıkardığı Nihat'ı kesinlikle yuvaya geri döndürmeliyiz. Kiralık veya bonservisiyle... Nihat gerek Beşiktaşlılığı gerekse futboluyla bu sene Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda büyük güç katar...Hem de eminim ki forma satışında patlama olur... |
gelmez bence nihat turkiyeye gelse gelse 32 sinden sonra gelir... |
başkan bi ara en büyük hayalim nihatı geri getirmek demişti,istese alır ama nihat geri dönmeye sıcak bakar mı bilmem |
Alıntı:
aynen gelir mi o da var ! |
Gelirse bu transfere Ricardinho, Delgado, Nobre transferinden daha cok sevinirim. Insallah olur ama hakikaten cok zor. |
nihat sezonu kapatmadımı bize ne yararı olacak bu sene |
Sen Olsan Gelirmiydin Kardesim ?? Avrupa'da Kendini Ispatlamış ve Besiktasımızı Türkiyeyi En İyi Sekilde Temsil Eden Futbolcumuz Nihat.. Sakatlandı Tamam Ama Insallah İyileserek Eski Forumuna Kavusup Avrupada Kaldıgı Yerden Devam Edecektir... |
Nihatın futbol hayatı bitmesinde şu sakatlıktan dolayı,bir kendini toparlasında sonra bize gelmesi kusur kalsın.. |
Alıntı:
|
bence gelmez, ama futbolu Besiktas'ta birakicagini dusunuyorum |
nihat su anda elimizin altinda, biraz genc ve acemi ve saclari uzun olani.. Ibrahim Akin |
Alıntı:
|
bende geleceğini hiç sanmıyorum..sonuçta yeniden silbaştan yapmaz diye düşünüyorum...daha ilerleyen yaşlarda belki..yada tugay gibi olabilir...bilemiyorum.. |
Bence gelmez bu arada r.sociedad tan transfer olunca %? para alıcaktık villareale gidince aldık mı? |
Alıntı:
|
SAdece keşke diyorum !!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bana kalırsa da nihatın beşiktaşa gelmesi süper olur fakat nihat gercek bi beşiktaşlı bir röportajında türkiyede başiktaştan başka takımda oynamam demişti ama gelip gelmeyecegini bilemiyorum:cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nihatın dönmesini çok isterim,varsın gelip gelecek sezon oynasın |
Beşiktaş alt yapısından yetiştirdiği bir futbolcuyu laliga gibi dünyanın en kaliteli ligine göndermiş , biz geri gelsin diyoruz ,bizim hedefimiz Nihat'ı geri getirmek değil bir Nihat daha nasıl göndeririz ona bakmalıyız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya arkadaşlar bize nihat gelsin gelmesin demiyoruz ama bize sol kanat oyuncusu lazım sol kanat zaten sağ kanatta Ali Tandoğan var daha ne |
Alıntı:
Ruud van Nistelrooy onun icin Hollanda takimlarinin basarisi icin oynuyor.. daha saymama gerek yok bírakin da nihatimizin yolu acik olsun, nihatin yolundan gitmesi gereken gencler var onlari kazanalim.. burak ibrahim akin aydin karabulut mehmet sedef serdar kurtulus bu gecler yavas yavas takima monte edilecek ve birer nihat olacaklar.. kimi kahveci kimi bakkal kimi manav ya da kasap hepsi ayri bir nihat olabilir.. şımarmamak lazım-ekmek teknesinden- .. yani bu genc kardeslerimizin arda gibi yapmamaları lazım.. |
kadromuzun biraz daha kaliteye ihtiyacı var ama bu nihatla mı olur bilemem |
eer olursa varya ricoyla manyak anlaşır bunlar rico asist nihat gol... |
Gelse ii olurda nihat anca 30 yaşından sonra gelir bize... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hangi ülkede cumhuriyetin icinde cumhuriyetcik oldugunu iddia eden futbol takimi var.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz Milli Takımın başarısını istiyorsak kulüp takımlarımızın başarılarının Milli takımın başarısını etkileyen en önemli etken olduğunun farkına varmalıyız. |
Yanlış anlama olmaz inşallah ama benim için beşiktaş milli takımımdan bile önemlidir ama buna rağmen nihatı şu anda beşiktaşta istemem,yani villarealde kendini göstersin hakan şükür gibi başarısızca dönmesin buraya.Böyle değerleri bırakmamalıyız kolay kolay ama bıraktığımız zamanda hep geri dönmesi için uğraşmamalıyız,bırakalımda adamlar oralarda kariyerlerini yapsın.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
sag kanat icin burak ve tandogan yeter.. serhat alinirsa forvet oynar iyi olur.. sol kanat belirsizligini koruyor yani ibrahim akinin basit kartlar görmesi ve zaman zaman bencil oyun anlayisi soru isareti.. ama kesinlikle kötü demiyorum iyi futbol oynama yetenegi var ama profesyonel olamadi bir türlü.. tiganadan en büyük beklentim onu düzeltmesidir.. |
nihatın transferi çok zor,ancak bu sakatlıkları onu çok yıpratırsa döner türkiyeye |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |