![]() |
eer olursa varya ricoyla manyak anlaşır bunlar rico asist nihat gol... |
Gelse ii olurda nihat anca 30 yaşından sonra gelir bize... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hangi ülkede cumhuriyetin icinde cumhuriyetcik oldugunu iddia eden futbol takimi var.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz Milli Takımın başarısını istiyorsak kulüp takımlarımızın başarılarının Milli takımın başarısını etkileyen en önemli etken olduğunun farkına varmalıyız. |
Yanlış anlama olmaz inşallah ama benim için beşiktaş milli takımımdan bile önemlidir ama buna rağmen nihatı şu anda beşiktaşta istemem,yani villarealde kendini göstersin hakan şükür gibi başarısızca dönmesin buraya.Böyle değerleri bırakmamalıyız kolay kolay ama bıraktığımız zamanda hep geri dönmesi için uğraşmamalıyız,bırakalımda adamlar oralarda kariyerlerini yapsın.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
sag kanat icin burak ve tandogan yeter.. serhat alinirsa forvet oynar iyi olur.. sol kanat belirsizligini koruyor yani ibrahim akinin basit kartlar görmesi ve zaman zaman bencil oyun anlayisi soru isareti.. ama kesinlikle kötü demiyorum iyi futbol oynama yetenegi var ama profesyonel olamadi bir türlü.. tiganadan en büyük beklentim onu düzeltmesidir.. |
nihatın transferi çok zor,ancak bu sakatlıkları onu çok yıpratırsa döner türkiyeye |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |