![]() |
Martin Palermo Beşiktaş'la anlaştı http://i.karakartal.com/images/haber...-palermo01.jpg "Martin Palermo Beşiktaş'la anlaştı" Arjantin'de yayınlanan La Nacion gazetesi Beşiktaş'ın Boca Juniors'un golcü oyuncusu Martin Palermo ile her konuda anlaştığını duyurdu La Nacion gazetesinde yer alan haberde, Beşiktaş'ın, Boca Juniors ile uzun zamandır sürdürdüğü görüşmelerde anlaşmaya vardığı belirtilerek, Palermo'nun Temmuz ayından itibaren Beşiktaş'ın malı olacağını iddia etti. La Nacion Arjantin Ligi'nin en golcü ve en tecrübeli futbolculardan biri olan Martin Palermo'nun Beşiktaş'tan gelen teklife hayır demediğini de kaydederek bu futbolcu ve kulübü ile ön anlaşmaya varıldığını, Boca'nın Palermo'dan boşalacak yere ise Rodrigo Palacio adlı genc bir oyuncuyu transfer ettiğini yazdı. 7 Kasim 1973 doğumlu olan ve 27 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen 33 yaşındaki Martin Palermo Arjantin'in en golcu futbolcuları arasında yer alıyor. Arjantin liginde Estudiantes ve Boca Juniors takımlarında forma giyen Palermo daha sonra İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu. Arjantinli oyuncu Villarreal'de iki sezon forma giydikten sonra Real Betis'e transfer oldu. Ancak geçirdiği sakatlık sonucu uzun süre forma giyemedi. Sakatlığının uzaması sonucu Arjantine geri dönen Martin Palermo iyileştikten sonra eski takımı Boca Juniors ile tekrar sözleşme imzaladı. Burada eski formuna kavuşan ve Arjantin'de "deli" diye çağırılan Martin Palermo'nun sakatlığının tamamen geçtiği ve tekrar Avrupa'ya açılmak için Beşiktaş'tan gelen teklife evet dediği belirtiliyor. (kaynak:karakartal.com) |
haberin asıl kaynağı DHA fakat sanmıyorum martin palermoyu aldıklarını ama göreceğiz ! |
1. Takima bir deli daha lazim mi?? 2. Biraz Yasli deyilmi bu oyuncu?? 3. Besiktasimiza Hayirlisi neyse o olsun arkadaslar.. |
bu nereden çıktı şimdi eğer doğru ise yönetim sağ gösterdi sol vurdu demektir. |
ya bunlar reklam kokan hareketler ya yalandır bu haber yani inşallah diyorum ! en son böyle dediğimde Jun alınmıştı :( |
Bu Ne Yaa Adam 33 YaŞina GelmİŞ Ne İŞİ Var Bjkde Bİ Ton Bonservİs Öderler Bİde Son Alici Bİz Oluruz Elİmİzde Patlar. |
Bence cok yasli ve bence bu haber havaaaa |
gündem yartıyolar boş yere yaşlı bu adam. biz bu gençleri sahada görmek isteriz |
"Martin Palermo Beşiktaş'la anlaştı" http://i.karakartal.com/images/haber...-palermo01.jpg"Martin Palermo Beşiktaş'la anlaştı" Arjantin'de yayınlanan La Nacion gazetesi Beşiktaş'ın Boca Juniors'un golcü oyuncusu Martin Palermo ile her konuda anlaştığını duyurdu La Nacion gazetesinde yer alan haberde, Beşiktaş'ın, Boca Juniors ile uzun zamandır sürdürdüğü görüşmelerde anlaşmaya vardığı belirtilerek, Palermo'nun Temmuz ayından itibaren Beşiktaş'ın malı olacağını iddia etti. La Nacion Arjantin Ligi'nin en golcü ve en tecrübeli futbolculardan biri olan Martin Palermo'nun Beşiktaş'tan gelen teklife hayır demediğini de kaydederek bu futbolcu ve kulübü ile ön anlaşmaya varıldığını, Boca'nın Palermo'dan boşalacak yere ise Rodrigo Palacio adlı genc bir oyuncuyu transfer ettiğini yazdı. 7 Kasim 1973 doğumlu olan ve 27 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen 33 yaşındaki Martin Palermo Arjantin'in en golcu futbolcuları arasında yer alıyor. Arjantin liginde Estudiantes ve Boca Juniors takımlarında forma giyen Palermo daha sonra İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu. Arjantinli oyuncu Villarreal'de iki sezon forma giydikten sonra Real Betis'e transfer oldu. Ancak geçirdiği sakatlık sonucu uzun süre forma giyemedi. Sakatlığının uzaması sonucu Arjantine geri dönen Martin Palermo iyileştikten sonra eski takımı Boca Juniors ile tekrar sözleşme imzaladı. Burada eski formuna kavuşan ve Arjantin'de "deli" diye çağırılan Martin Palermo'nun sakatlığının tamamen geçtiği ve tekrar Avrupa'ya açılmak için Beşiktaş'tan gelen teklife evet dediği belirtiliyor. Kaynak: DHA |
33 yasında mı opss ne bu ya? |
gereksiz bi transfer olur |
ya bana haber balon gibi geldi |
Biz AİLTON dan kurtulmaya çalışıyoruz bitane daha geliyor. |
bu kim yaaaaaaaaaaa bize daha saglam golcü lazim |
ben tanimiyorum vallahi bunu... |
palermo cok yaşlı,cisse'nin gelmesi hayal besiktaşın forvet ikilisi mido-wiltord olmalı hem ikisininde sözleşmesi bitiyor |
Walla bu kim 34 ya$li adam ??? gitsin emekli olsun ya ne i$i bizde bu adamin turkiye'yi katar falanmi sandi yoksa bizim yonetim harbiedn aptal yaa. |
Utanmasalar H.ŞÜkÜr Ü Alacaklar Hem YaŞli Hem Kazmaa.. |
eger yine husran istemiyorlarsa akıllaırını baslarına alsınlar ben bu futbolcuyu tanımıyorum ama yinede istemiyorum adam 33 yasında hani gecnclesme tamam tecrubeliler olucak ama biz forvette wiltord ve cisse gibi adamlar gormek istiyoruz |
Walla bu kim 34 ya$li adam ??? gitsin emekli olsun ya ne i$i bizde bu adamin turkiye'yi katar falanmi sandi yoksa bizim yonetim harbiedn aptal yaa. |
Martin Palermo Beşiktaşta http://i.karakartal.com/images/haber...-palermo01.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın "Martin Palermo Beşiktaş'la anlaştı" Arjantin'de yayınlanan La Nacion gazetesi Beşiktaş'ın Boca Juniors'un golcü oyuncusu Martin Palermo ile her konuda anlaştığını duyurdu La Nacion gazetesinde yer alan haberde, Beşiktaş'ın, Boca Juniors ile uzun zamandır sürdürdüğü görüşmelerde anlaşmaya vardığı belirtilerek, Palermo'nun Temmuz ayından itibaren Beşiktaş'ın malı olacağını iddia etti. La Nacion Arjantin Ligi'nin en golcü ve en tecrübeli futbolculardan biri olan Martin Palermo'nun Beşiktaş'tan gelen teklife hayır demediğini de kaydederek bu futbolcu ve kulübü ile ön anlaşmaya varıldığını, Boca'nın Palermo'dan boşalacak yere ise Rodrigo Palacio adlı genc bir oyuncuyu transfer ettiğini yazdı. 7 Kasim 1973 doğumlu olan ve 27 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen 33 yaşındaki Martin Palermo Arjantin'in en golcu futbolcuları arasında yer alıyor. Arjantin liginde Estudiantes ve Boca Juniors takımlarında forma giyen Palermo daha sonra İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu. Arjantinli oyuncu Villarreal'de iki sezon forma giydikten sonra Real Betis'e transfer oldu. Ancak geçirdiği sakatlık sonucu uzun süre forma giyemedi. Sakatlığının uzaması sonucu Arjantine geri dönen Martin Palermo iyileştikten sonra eski takımı Boca Juniors ile tekrar sözleşme imzaladı. Burada eski formuna kavuşan ve Arjantin'de "deli" diye çağırılan Martin Palermo'nun sakatlığının tamamen geçtiği ve tekrar Avrupa'ya açılmak için Beşiktaş'tan gelen teklife evet dediği belirtiliyor. |
daha yaslısı yokmuymus |
Allah sonumusu hayirli eylesin |
Bu Ne Yaaaaaa |
kalitesine diyecek bi şey yok kesinlikle ama yaşlı tabi. en fazla iki sene daha oynar.oda bize gelmez. çünkü boşa yatırım yapacak paramız yok. |
Bu Futbolcuyu Mukavele imzalarken görmedim sürece inanmiyorum. |
abi bu cok genccccccccccccccccccc yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Kesin uydurma haber! |
bunu alıcanıza PASCAL ı alın daha iyi !!! |
bizim yönetim yaşlı ve sorunlu ki bol kırmızı görür adamları iyi buluyor tebrik etmek lazım ama tigana bu oyuna gelmez derim ben |
Haber uydurma deil gerçek 33 yaşında bi golcümüz oldu bi bu eksikti. Bu kadar futbolcu boşta biz gidip en yaşlısını bulup gelioz (2.ailton ) Başka hiç bir şey denemez bence |
bu ne abi böle ya 33 yaşındaki ve sakatlıktan yeni çıkmış bi adamın bize ne faydası olur gençlere yönelelim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk........................ |
transfer konusunda tiganaya güvenmek lazım. kim alınırsa alınsın destek vermeliyiz. bu oyuncuyu da tigananın alacağını sanmıyorum. tiganadan gelecekte efsane olacak bir kadro bekliyorum ve oldukça ümitliyim. |
öncelikle şu anket çok saçma bir anket ! galiba bazı arkadaşlar ya anlamıyor yada anlamak istemiyorlar 1-Biz gençlerbirliği değiliz oyuncuların yaş ortalaması 21 olalım en yaşlı oyuncumuz 25 olsun. 2-Tigananın yapmak istediği tecrübeli ve yerli gençlerle karışık bir takım yaratmak 3-Tİgana bu transferi istemiş veya istememişte olabilir ancak benim bildiğim Tİgana gider kendi izler geçmişine bakmaz ve adamla konuşur anlaşır öyle gelir ! Şimdi lütfen hala gençleştirme operasyonuydu fln bırakın bunları gençleştirme operasyonu fakat bu yerli oyuncular arasında olacak bir genleştirme operasyonu yabancı olarak biz tecrübeli 27 ile 31 yaş arasında oyuncu arıyoruz Wiltord Geremi Riquelme gibi.... anlamayan arkadaşlara duyurulur ayrıca çok saçma bir anket gençleştirme yerlilere olacak bunu anlayalım artık ! |
tigana öncelikle fransız kökenli bi adam alır böleee yaslı adamdaa almazz ben inanmıorum buna |
allah bizi palermo dan korusun |
http://www.sporunsesi.com/img/h/Palermo1.jpg Beşiktaşla ön sözleşme imzalamadığını açıklayan Palermo "Tigana'yı tanımayan var mı?" transfer sezonu başlamadan gazeteler senaryolar üretmeye başladı bile.. diye konuştu. kynk:sporunsesi.com |
çok şükür haberi yalanladılar....... kurtulduk |
bu ne yaaa..bu adamı alıpta turşusunu mu kuracaz...hem yalandır bu haber..her gazetede yazan doğru olsa dünyanın yarısı bizde toplanmıştı... |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logologo Kulübümüz’den Açıklama 06.04.2006 09:17 Dün bazı gazetelerde yayımlanan haberlerde yer alan, Kulübümüz’ün Arjantin’in Boca Juniors takımında forma giyen Martin Palermo ile ilgilendiği iddiaları asılsızdır. Kulübümüz’ün ne adı geçen futbolcu ne de kulübü ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır. BEŞİKTAŞ JK |
Türkiye`de Saat: 03:11 . |