![]() |
Olr balaban olr sende ünlü olursun :):) |
bırak 5 golü,sana bi 5 kardeş lazım :) |
sen inonude 5 kere pas at o zmn konus zaten isminden kaybediosun 5 gol atacak kadar yetenekli olsan chelseade olurdun |
yavaş at... |
mustafa dogan yada toraman yeter de artar bu forvet bozuntusuna .. o 4 gol atiginiz takima bizim baki 4 tane atar.. |
amaaann yavaş at belini kırarsın sucuklu yumurta seni...zaten lisede mustafa balaban diye bi bebe vardı onuda sevmezdim yaaa.bu nasıl hırvat yaaa...:) birader bu mac bursadan da farklı olcak içime doğuyo ALLAHın izniyle |
Gel "bala bandiracaz" seni :) |
havlayan köpek ısırmaz |
gelin bakalım kim kime 5 atıyor |
YAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ;) Biri şunu BEŞİKTAŞa karşı oynadığı konusunda uyarsın |
yürrüü kerreste müdürü. |
acaba kendi inanıyor mu dediğine |
o daha beşiktaşı tanımıyor,o daha inönü cehennemini bilmiyor,dudağı uçuklayacak:D |
Fazla havaya girmiş merak etmesin inönüde havasını indiririz |
Bu adam ya sayı saymayı bilmiyor , yada hiç dayak yememiş... |
5 teneyi rüyanda atamaazsın, sen o stada çıkınca bacaklarının titremesinden topa bile yaklaşamazsın.. |
len kim bu lavuk.hayatında hiç 5 gol atmış mı bir maçta da böle artistik yapıyooo.gel sen gel de kaç atacan görelim |
sen ancak bööleee atarsın işteee...arızaaaamıdır nedirrrrr...?:confused: |
Yahu ne komık mılletiz be. bu dangalakın yorumunu muhattap alıyoruz. Neyse ben de modaya uyayım ve kendısıne bir maniyle cevap vereyim istedim. Ey dangalak balaban Guzelmi soyle senin anan Duydunmu İnonuden sag cıkan Çıkınca sahaya cok pişman olucan Maç sonu diyeceksin ben oldum oğlan Akıllı ol ulannnnnnnnn |
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D muhaahaaaa........................., harikasın kardeşim yaaaaaaaa... |
Inonu de 5 gol atacak adam daha annasinin karninda cikmadi balaman melemen gibi bir sey bu |
inönüde hiç maç oynamadığı belli salak salak konuşuo balaban diil brugge atsın 5 tane bende dişimi kırim.. ;) |
Alıntı:
|
hadi lan salak herif |
5 az ya 10 tane atarsın bence.Allahım yarabbim ya.Top Balaban'ın ayağına geldiğinde gürültü çıkaralım bence.Beşiktaş seyircisiyle tanışırsınız yarın.O zaman görürüm ben sizi...:cool: |
yavaşşş, nereye atıyon? yavaş at... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
muahahahaha güldürdünüz beni ya :D |
kimsin lan sen bize bes tane atiyorsun zultemidir ne zikkima dört gol attim diye havalara girme fosalirsin... |
Alıntı:
|
balaban bi müzik aleti degilmi yaww...zurna gibi biseyler herhalde.. |
ulan ...oglu gel o zman az salla biraz gavur oglu gavur... |
Alıntı:
|
Aslına bakarsanız. Benim Dedem Bu adamın sülalesini toplama kampında sabun yaptı. Nası Kuruldu da böle sallıyo anlamdım. |
görücez birazdan kim kime 5 atıyor |
Balaban dikkat etsin, 5 atariz derken bizden 10 yemesinler :D |
ne saniyo lan bu lavuk kendini |
atar kesin eminim ben kesin atacak :P:P |
hayatta atamaz (defans hata yapmazsa) runje milli takımdan tanıyomuş zaten adamı çözmüştür herhalde artık |
Türkiye`de Saat: 12:51 . |