![]() |
Balaban: Beşiktaş'a 5 gol atarım... http://www.milliyet.com.tr/2006/11/2...m/sonspo19.jpg UEFA Kupası (B) grubu maçında Çarşamba günü İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Club Brugge, İstanbul'a galibiyet için geliyor. UEFA kupası (B) grubunda son maçına çıkacak olan mavi siyahlılar şimdiye kadar oynadığı 3 maçta topladığı 2 puan ile 3. sırada yer alıyor. Belçika temsilcisi dün kendi evinde oynadığı Zulte-Waregem karşılaşmasından 4 - 1 galip ayrılırken, mücadelede 4 gol birden atan Bosko Balaban, iddialı açıklamalarda bulundu. Hırvat forvet Zulte-Waregem maçında attığı 4 gol sonrası, kendine çok güvendiğini dile getirirken, "İstanbul'dan mutlaka 3 puan ile dönmeliyiz. Eğer gerekirse bunun için Beşiktaş'a 5 tane gol atmaya hazırım" dedi. Balaban ayrıca grupta artık kaybedecekleri bir şeyin olmadığına da vurgularken sözlerine şöyle devam etti: "İNÖNÜ STADI BANA GÖRE KOLAY BİR DEPLASMAN" " Biz UEFA Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. Artık kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. Beşiktaş - Tottenham maçını izleme şansı buldum. Bence çok kolay bir deplasmana gidiyoruz. Taraftar baskısından çekinmiyoruz. İstanbul'dan alacağımız 3 puan ile guruptan çıkacağımıza inanıyorum." Club Brugge'un bir diğer forvet oyuncusu olan Salou Ibrahim ise dün akşam Zulte-Waregem karşısında çok güzel bir maç oynadıklarını ve attıkları 4 golle güçlerini herkese gösterdiklerini ifade ederek, "Dün akşam taraftarımızın önünde çok güzel bir oyunla farklı bir galibiyet kazandık. Umarım Beşiktaşlı futbolcular bizi seyretmişlerdir. Nasıl bir takım olduğumuzu Türklere gösterdiğimizi sanıyorum. Çarşamba akşamı da sahada galip ayrılan taraf biz olacağız. Balaban ve ben İstanbul'da gollerimizle taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Belçika'ya döndüğümüzde gruptan çıkan ekip olarak taraftarlarımızla bu mutluluğu paylaşacağız" diye konuştu. DHA |
gel inönüye gel |
edit atarsın 5 gol inönüye gelde grsrz balabanmısın nesin isimden kaybedion cıkmıssın salak salak acıklamalar yapıosun arıza yha:mad: |
yaw adam ligde 4 tane gol atti diye havaya girmis orasi belcika burasida inönü. gelsin bakalim |
babayııı atarsın |
bol bol kuru ye 5 ten fazla atarsın:) :) |
Alıntı:
|
üllllen ölümüne susamis it |
tabe tabe bunun babasıda atıyodu gerıden:D |
:D :D :D şaka Gibi. |
ya sen 1 tane atmayı becer de sonra konuş denyo... |
Tzzzzzz Inönü De Senin Hayatin Kayer Kocum ! Bosu Bosuna Konusma ! |
sen o golleri anana atarsın ancak. senin hiç inönü çimi yemedeğin belli |
Gördü berbatov karşısında bakiyi beşişktaşı zulte sandı,senin harcımnmı beşiktaşa laf atmak,valla gram korkmuyorum bruggeden,en kötü halimizle taraftarımızla yeneriz sdc.. |
amma atmış ha. biraz daha atarsa 5 bile az kalacak... |
Alıntı:
|
biraz yavaş atsın ama biz de dikkatli olmalıyız golcü bir oyuncu ve formu da yüksek. |
yaw adam inönüdekia tmosferi görünce zaten felc olacak. adam futolu unutacak o anda. gel ulannnnn. gelecegin varsa göreceginde var |
böle konuşan insanı hiç sevmem...gelde inonuden çıkacak dkları saymaya başla tamam mı...şimdi bu burda gol atarsa varya yerim ben bunu millet stadda siz gerekeni yaparsınız zaten...sen bi kere futbolcu olsan türkiye ligini izlersin ki 5x belçika ligi = türkiye süper ligi bunu öğrende gel...balaban seni bi bala bandırırım görürüsün zuhahaha:D:D |
Alıntı:
|
gelde al cevabını it !!! |
Inonu cehennemi cooook yakacak su balabani , inonude ki atmosferi gorsun gol atar ama sadece kendi kalesine :D |
gelsin ona özel pankart açıcam |
adam sahaya çıkmadan atmaya başlamış.... |
ulan ağzı olan konuşuyor var ya....zamanında korkulan takımlardna tehlikeli takımlardna biriydik adamlar şuan sallamıyo..gel kardeşim buyur bekliyoruz seni..5 gol at bakalım... |
yaa senin kalbin dayanirsa bu atmosphere at kardesim atabilirsen |
o 5 gol atarsa muhtemelen bizim bakide 5 atar maçı 10-5 kazanırız :D |
5 Atacaksın He 5..... Bizde Sana 5 Tane Çarşı Salamı Yediririz Balaban Ayıp Ettin Ya... :) Rüyasında Görmüştür O Dangalak.. Buraya geLince Neye Ugradıgını Sapıtacak... |
simdide gel de yenme...hehe....yok bu brügge bizi pek ii tanimiyor, bize kimse kolay kolay 5 atamaz...öyle olsaydi..ooo kimler geldi gecti atamadi senmi atacaksin geriiii........ |
vay serefsiz kendini shevchenco zannediyo heralde |
Nasıl böle bir acıklama yapıyor bu adam kendi ligleriyle karsılastırıyor herhalde Burası Beşiktaş Burası İnönü akıllı olsun!! |
şaka yapmış galiba inönüde 5 deil 3gol atan görülmemiş daha :D:D |
Inönü Cehenneminde yanacaksin Balaban... ARKADASLAR EN IYI ATANA BENDEN REP DIYE KONU VARDI BALABANA REP VERSIN HERKEZ !!! |
Vallahi mac 6:5 lehimize bitecekse eger, Balaban seve seve 5 tane atsin :D |
sen gel bizde sana gol atariz;) |
gelsin atsın da görelim |
aklını kaçırmış bu adam:D |
edit atarsin serefsiz |
bu adam anca palavra atar atmış bile |
sen gel inönüye kim kime 5 atıyor gör |
Türkiye`de Saat: 23:01 . |