![]() |
Serhatı istediğimi her fırsatta belirttim serkanda iyi bir oyuncu ama ali güneş ve ali tandoğan gibi oyuncular var onlardan biriyle yollar ayrılacaksa gelmeli ben eziklerden oyuncu alınmaz demiyorum yararlı olacaksa alınır. |
serhat olsun isterim.yararlı olacaksa balcıyı da takım da görmek isterim. |
ben isetmiyorum abi fenerden gelen adamlar iş yapmıyo |
ne bu ya eziklerin alt takımı mıyız biz serhat mış serkanmış eziklerin beğenmeyip oynatmadıkları adamları topluyoruz yeter be başka adamı yok ya isimlerini bile duymak istemiyorum herkes bizimle dalga geçmeye başladı bizden gidenleri trabzon topluyor bizde eziklerin artıklarınımı alacağız tamam sen ezeli rakibinde adam alırsın ama herkesin beğendiği üzerine titrediği adamını alırsın kovduklarını değil bunların içinde bir tek Mehmet topuz var alınacak |
2side iyi ama öncelik bu ikisinden mehmet topuz olmalı. |
ya arkdaşlar nerde yaşıyorsunuz artık. kimi çıkmış diyor fbden gs den adam istemem ya biraz avrupayı örnek alın arsenal chelseaye oyunuc veriyor r.madrid barçaya veriyor. önemli olan giydiğin formanın hakkını vermek bakın nobre gol atamıyor ama adam en azından mücadele ediyor çabalıyor çırpınıyor önemli olan giydiğin formanın hakkını vermek... |
arkadaşlar benim fikrim serhatın sağ kanatı canlandıracağı kanaatinde Ama serkan Balcı gelirse sonu tahminimce Okan buruk gibi olur |
bende serhat akını isteyenlerdenim |
serhat ı herkes seneelrce izledi adam oldukça süratli çevik teknigide yerinde sag kanatı uçurur bide onla kalsa iyi forvettede iş yapar serkanı istemiyorum sag kanat dolu:):) lucianoyada hava toplarında çok etkili zan giderse bence alınmalıı ... |
serhat gelsin takıma yararı olur |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |