![]() |
Servet Iddaasi... SİVASSPOR’un transferin son günlerinde Fenerbahçe’dn aldığı milli futbolcu Servet Çetin’i Beşiktaş’tan sonra Trabzonspor’un da istediği bildirildi. Genel Menajer Bülent Uygun, “Devre arasında Servet’i verebiliriz'' dedi. http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 Fenerbahçe'den ayrılarak Sivasspor ile anlaşan ve kısa zamanda sergilediği performans ile yeniden milli takıma yükselen ve Sivasspor taraftarının sevgisini kazanan Servet Çetin'i Beşiktaş ve Trabzonspor'un istediği bildirildi. Sivasspor'da takım kaptanlığı görevi de verilen Servet'e teklif geldiğini doğrulayan Genel Menajer Bülent Uygun, "Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda teklif gelen oyuncuları vermeyi düşünüyoruz. Daha önce de bazı oyuncularımıza teklifler gelmişti ama vermek istemedik. Oyuncular değerini bulduğunda vermek gerekiyor. Servet son derece kaliteli ve iyi bir oyuncu. Bize gelen teklifleri değerlendirerek hem kulübümüzün hem de oyuncumuzun menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz. Muhtemelen Servet devre arasında gidebilir'' dedi. WOOTER'IN YETİŞMESİ ZOR Gaziantep deplasmanından eli boş dönen Sivasspor, cumartesi günü konuk edeceği Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan çalışmaya, hasta olan Servet ile sakatlığı bulunan Wooter katılmadı. Gaziantep maçında omuzundan sakatlanan Balili takımla birlikte çalışmalara katılırken, hafif sakatlığı bulunan Anderson ise düz koşu ve kültür fizik çalışması yaptı. Sakat oyunclardan Wooter'ın Denizli maçına yetişmesinin zor olduğu bildirildi. Genel Menajer Bülent Uygun, "İlk yarı maçları sonunda 22 puan almayı hedefliyoruz. Bunun için kendi sahamızda oynayacağımız maçları mutlaka kazanmalıyız'' diye konuştu. kaynak: kartalhaber.net ucankus.com maraton.com.tr |
biz bakiden kurtulmaya çalışıyoz bi de servet mi gelicek kolpa haber açmayın şu gereksiz topikleri |
Yok daha neler... |
"shevchenko vuruyoooor... ve milan 4 yapiyor sayin seyirciler" diyorum ve baska bisey demiyorum :D düsünsenize solbek baki ortada servet vay babam vay kaleye martinez degil dört tane buffon alsak ne fayda... |
iddiadan öteye geçmez |
komedi bu basın ya |
Adam Güldürmekten Baska Bişe Beceremiyor Bu Kolpa Basın :) |
yok artık daha neler...işte böyle transferler bizi mahvediyor..adamı eziklerdne yolladılar biz alacaz işe bak yaa...zaten çok ağır bir isim...böyle saçma transfer politiklaarı bizi mahvediyor..işte buna deyin eziklerden gelme adam istemiyoruz diye :) en azından volkan yetenekli bişeler yapabilir bjk de..bu servet ne vercek bize... |
Yok Artik Daha Neler Yaw |
Flaş... Flaş... Servet Çetin Beşiktaş yolunda Servet'e vize Yiğidolar'ın menajeri Bülent Uygun, Kartal'ın istediği oyuncu için, "Ocakta verebiliriz" dedi. Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna dahil etmeyi düşündüğü Servet Çetin için Sivasspor'dan olumlu yanıt geldi. Yiğidolar'ın menajeri Bülent Uygun, F.Bahçe'den aldıkları ve gösterdiği performansla Milli Takım'a yükselen oyuncularını, kulübün menfaatleri doğrultusunda satabileceklerini söyledi. kaynak : fotomac :D dogru oldugunu sanmıyorum ve ummuyorum |
sakııın.böyle bi hata kesinlikle yapılmamalı.sabıkalı bi topçu ne gerek var şimdi böyle bi habere.şakası bile kötü. |
yararlı olabilir en azından bakiden daha çok işe yarar ama yabancı oyuncudan yanayım(edmilson-helguera) |
servet bence bu takımda iş yapar.yapılacak yabancı transferini de forvrte yaparız.bence bu takımın forvete ihtiyacı var.hemde tek forvet oynayabilecek carew gibi bir futbolcuya |
Aman ya gerçekten transfere aşırı ihtiyacımız yok takım olmaya ihtiyacımız var |
Alıntı:
|
bu adamı kesinlikle bizim takımda görmek istemiyorum fenerin artığı sonuçta bizim takım artıkları toplama kampı değil |
http://besiktasforum.net/forum/trans...ervet-iddaasi/ bu konu daha önce verildi arkadaşlar biraz dikkat edelim açtığımız konulara ve transferle ilgili konuları transfer bölümüne açalım |
biri bu habere saka desin, en gicik kaptigim oyunculardan biri hatta basi bile cekior derim. aman böyle bi hataya kalkismayalim. |
sürekli burnunla oynayan bir kazma daha istemiyoruz |
Ya çıldıracam ne serveti ya istemiyoruzzzz!!!! |
bu kadarda olmaz hızlı adamlar karsısında yerlerde sürünüyıor sergen bile geciyodu bu herifi:):) |
servetin bakiden ne farkı var,baki bile daha iyidir |
kolpa basın kolpa haber |
bu yönetim olduğu sürece bu tür isimler çıkar |
olacak sey degil ya bunlarida mi görecektik |
Alıntı:
|
baki vardı serveti de alın tam olsun. kazma kürek topluluğu..fulya projesinde işinize çok yarayacak bunlar alın alın durmayın.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hehehe güzel.... |
bu transferi tiganamı istiyor çok merak ediyorum,baki ve srvet ikilisi efsane olurlar valla.. |
madem bülent uygun bi topcu vercek sivastaki sol bek haYrettini versin deli iboyla olmuyo artık arkadaslar dikkat ettiyseniz sakaryamacında adamın attıgı her top karsısındaki sakaryalıya nişanladı bjk de sorun sol bek bide forvet o kadar |
Servet için servet istediler! Bu sezon defansı büyük eleştirilere hedef olan Beşiktaş, sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan Servet Çetin'e kancayı attı. Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde Sivassporlu yöneticilerle masaya oturan Siyah-Beyazlı yöneticilerin Servet'i almak için her türlü fedakârlığı yapacakları öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı takımın Sportif Koordinatörü Bülent Uygun, Servet'in kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş eğer Servet'i istiyorsa 2 milyon Euro ile birlikte İbrahim Kaş ve Mehmet Sedef'i de bize vermelidir. Sonuçta Servet bu takımın belkemiği. Bu teklifimizden asla ödün vermeyiz” dedi. Beşiktaş'ın bu transferi devre arasında bitirmek istediği öğrenilirken, Milli oyuncuya Trabzonspor ve Almanya'nın Borussia Dortmund takımının da talip olduğu kaydedildi |
son derece saçma bi transfer olur. kolpa basın yeter artık |
takıma boyle bır adam gelırse ben takımın halını dusunemıyorum ya o adam gelcegıne sokaktan bır adam alıp oynatsak daha ıyı |
bunun yerıne hurda alalım daha ıyı |
beyler servet savasan pozısyona giren futbolcu ruhunu sahaya koyuyoor ii bir yedek olur işte |
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal son günlerde bu iki futbolcunun iyiden iyiye haberleri gs ile anılmaya başladı. bu adamları buradan kampanya yaparak besiktasımıza gelmesini sağlamak lazım. bütün forumlarda aşırı derecede alınması istenirse belki yönetime sesimizi duyurabiliriz. tamam sezon öncesi satılmasına pek sıcak bakılmıyudu ama şu an devre arasında bu futbolcular alınabilir. ikiside bence çok kaliteli ve teknik oyuncular. forvet ve orta sahadaki sorunları çözebilecek oyuncular. evet kampanyayı başlatıyorum beyler bayanlar. katılımlarınızı bekliyorum. http://images.google.com.tr/images?q...hmet_topuz.jpg http://images.google.com.tr/images?q...006/m40704.jpg |
ewt ya kesinlikle beşiktaşa kazandırmamız lazım bu iki futbolcuyuda sezon öncesi çok istedik ertugrul hoca sattırmadı 2 kulvardada başarı hedefliyoruz diye.satarsak öncelik beşiktaşta demişlerdi.yönetimin devreye girmesi gerekiyor rakiplerimize kaptırmamalıyız |
ikisine de galatasaraydan daha çok ihtiyacımız var. istersek alırız. istemeliyiz. yönetimden bu konuda icraat bekliyoruz. |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |