![]() |
mehmet çakır iyi olur |
sezon sonun görürüs bu adamlarin ikiside inş beşiktaşimiza gelir yaa.:D |
Amma atmis adam.... 10 dakikada o parayi toplayabilse Kayseri coktan sampiyonlugu garantilemisti... |
akıllılık ediyorlar..bizim yapmamız gerekeni adamlar yapıyor..paraya aldanıp elindeki en iyi oyuncularını yollamıyor...ama biz almak için sonuna kadar gidecez gibi duruyor bakalım hayırlısı... |
oyuncu gitmek istedikten sonra klüp başkanı tutamaz |
onlarıda satarsa zatı kume duserler.. kumede kalmaları ıcın satmamaları lazım... |
Allah aşkına satın bee gökhansız topuzsuzz naparıss |
Alıntı:
|
bir kyserili olarak bende satmalarını istemiyorum.onlar kayserinin herşeyi.bu iki futbolcu olmazsa kayseride ligden düşmemeye oynar.zaten erciyes bu sene düşecek gibi.bide kayseri düşerse çok kötü olur.satma yönetim |
Kampanyayla olmaz!Ama topuz ve gökhan ünal isimlerinin gs ile anılması önemli deil gs hangi futbolcuyu alabildi şimdiye kadar anca istiyorlar merak etmeyin.... |
Zor adam satmayacağız çok emin söylüyor bakalım zaman gösterecek ikiside yararlı olur olursa eğer |
Beşiktaş Ali’nin peşinde... Siyah-Beyazlılar, gurbetçi oyuncu için Antalyaspor’un kapısını çaldı.İbrahim Akın veya Ali Güneş’i takasta kullanılacak. Ali de istiyor Beşiktaş, ara transferde kadrosunu güçlendirmek için kollarını sıvadı. Teknik direktör Jean Tigana’nın raporu doğrultusunda çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar’ın son olarak Antalyaspor formasını giyen sağ kanat oyuncusu Ali Bilgin’e talip olduğu öğrenildi. Sezon başında Almanya’nın Essen takımından alınan gurbetçi oyuncunun da Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı, durumunun netleşmesini sabırsızlıkla beklediği öğrenildi. Cazip teklif Alt Yapı Sorumlusu Sinan Vardar’ın geçtiğimiz günlerde Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel’i arayıp, genç oyuncuya karşılık İbrahim Akın veya Ali Güneş’i vermeye hazır olduklarını söylediği bildirildi. Türel’in ise transferde Siyah-Beyazlı kulübe yardımcı olacağı sözünü verdiği kaydedildi. Bu transferin gelecek ay içinde netlik kazanması bekleniyor... |
kaynak ??? |
Pas Fotomaç |
İ.akın verilirmiya Allah aşkına |
dogru deyildir bu haber, i.akin takas olurmu yaw |
zaman gösterecek.ben iyi tanımıyorum ali bilgin'i ama Akın verilmez inşallah. |
Bu gazeteler başladı yine aptal aptal haberlere Burak ı alırken de İ.Akın + 1 futbolcu + 1,5 milyon$ demişlerdi İ.Akın 10 tane Ali Bilgin eder .. |
İbrahim Akın'ı yediler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ali Bilgin'i beğenmiştim Antalya maçında ama İ.Akın kimseyle takas edilemez |
parası neyse verelim alalım bu ne ya adı duyulmamış topçulara böle yetenekler verilir mi kardeşim.bakasana serdara karşılık sinanı verdik sinan döktürüyo.olmaz öle şey |
ali bilgin hızlı bir oyuncu,sadece beşiktaş maçında izleme fırsatım oldu ama bi maçla oyuncu değerlendirmek doğru değil |
ben az sonra antalyanin galatasay ile yapacagi maci izleyecegim...besiktas macinda sinirimden pek dikkat etme sansim olmadi.... internet adresi: www.alibilgin.de |
Ali Bilgin gerçekten iyi ve genç bir oyuncu.Sağ çizgide oynuyor.Şu an Antalya'nın en iyisi.Alınabilir.Ama İ.Akın veya A.Güneş'i takas vermeyi düşünüyorlarsa kulübe yürüyüş yaparım valla.Sanki çok iyi oyuncularımız var da İ.Akın ve A.Güneş sırıtıyor bu takımda.Verilcek adam mı yok takasta. |
kaynak=fotomaç=kolpa haber |
Alıntı:
|
Bu Ali Bilgin 81 doğumlu bir futbolcu bunuda bilgilere ekleyeyim |
bu ali bilgini 4-5 maç takip etme şansım oldu. antalyada oynadığı futbol mükemmele yakın ama büyük bir kulüpte oynayabilirmi orası bilinmez. ama kumaşının iyi olduğu bir gerçek. çok sakin ve kendinden emin futbol oynuyor. faydalı olur |
bana biraz gazoz agacı gbi gelio bu haber |
bu cocukta iş var beşiktaşta iş yapar...:cool: |
Kartaldan iki bomba!!! Kartal'dan iki bomba Bu sezon Turkcell Süper Lig’in en çok transfer yapan takımları arasında yer alan Beşiktaş, hızını kaybetmiyor. Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemine daha uzun bir süre olmasına rağmen Antalyasporlu Ali Bilgin ve Vestel Manisasporlu Hakan Balta ile söz kesti. Beşiktaş Yönetimi, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Ali ve Hakan'ın yanı sıra kulüpleriyle de anlaşmaya vardı. Tarafların önümüzdeki günlerde mukavele imzalayacağı belirtildi. TERCİH SEBEBİ TİGANA Teknİk Direktör Tigana sezon başında Hakan Balta'nın kadroya katılmasını istemiş, Vestel Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal yıldız oyuncuyu bırakmamıştı. Ancak Hakan'ın Yanal'la sorun yaşadığı bu nedenle de Vestel Manisaspor Yönetimi'nin bu transfere onay verdiği ifade edildi. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Antalyasporlu Ali Bilgin ise Jean Tigana genç oyunculara daha fazla şans tanıdığı için Siyah-Beyazlı kulübü seçtiğini söyledi. (Nurettin ERCAN-Akşam) |
nasıl bomba bunlar yaw hiç bomba görmesek heyyy yönetim doldurma bunları birde bunları göndermesi var |
beşiktaş ali bilgin ve hakan balta ile anlaştı Beşiktaş, 2 genç yıldızın işini bitirdihttp://www.internetspor.com/v3/resim...2503kartal.jpg24 Kasım 2006 09:25 Bu sezon Süper Lig’in en çok transfer yapan takımları arasında yer alan Beşiktaş, hızını kaybetmiyor... Siyah-Beyazlılar, G.Saray ve Fener'inde ilgilendiği 2 ismi bitirdi.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Bu sezon Turkcell Süper Lig’in en çok transfer yapan takımları arasında yer alan Beşiktaş, hızını kaybetmiyor. Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemine daha uzun bir süre olmasına rağmen Antalyasporlu Ali Bilgin ve Vestel Manisasporlu Hakan Balta ile söz kesti. Beşiktaş Yönetimi, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiği Ali ve Hakan’ın yanı sıra kulüpleriyle de anlaşmaya vardı. Tarafların önümüzdeki günlerde mukavele imzalayacağı belirtildi. http://www.internetspor.com/v3/resim...3692tigana.jpg Tercih sebebi Tigana Teknİk Direktör Tigana sezon başında Hakan Balta’nın kadroya katılmasını istemiş, Vestel Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal yıldız oyuncuyu bırakmamıştı. Ancak Hakan’ın Yanal’la sorun yaşadığı bu nedenle de Vestel Manisaspor Yönetimi’nin bu transfere onay verdiği ifade edildi. http://www.internetspor.com/v3/resim...89741balta.jpg Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Antalyasporlu Ali Bilgin ise Jean Tigana genç oyunculara daha fazla şans tanıdığı için Siyah-Beyazlı kulübü seçtiğini söyledi. Kaynak: Akşam Haber: Nurettin Ercan |
cidden beşiktaşa karşı her güzel oynayan futbolcuyu almak zorundamıyız biz yahu |
bunlarıda artık birini kalede oynatır diğerinide forvette nasıl olsa adamların mevkileriyle oynamayı seviyo |
ben bilmiyorum fakat bildikleri bişeyler var ki ilgileniyolar. karonun zenginleşmesi gerekiyor zaten... |
bence alınan yerli yerli furbolculardan bomba olmaz.inşallah bizi yine uyutmazlar. |
Bu Ali yi ztn üç büyüklerin hepsine sattılar o yüzden inandırıcı gelmiyor bu haberler. |
Türkiye`de Saat: 02:40 . |