![]() |
Serhatı istediğimi her fırsatta belirttim serkanda iyi bir oyuncu ama ali güneş ve ali tandoğan gibi oyuncular var onlardan biriyle yollar ayrılacaksa gelmeli ben eziklerden oyuncu alınmaz demiyorum yararlı olacaksa alınır. |
serhat olsun isterim.yararlı olacaksa balcıyı da takım da görmek isterim. |
ben isetmiyorum abi fenerden gelen adamlar iş yapmıyo |
ne bu ya eziklerin alt takımı mıyız biz serhat mış serkanmış eziklerin beğenmeyip oynatmadıkları adamları topluyoruz yeter be başka adamı yok ya isimlerini bile duymak istemiyorum herkes bizimle dalga geçmeye başladı bizden gidenleri trabzon topluyor bizde eziklerin artıklarınımı alacağız tamam sen ezeli rakibinde adam alırsın ama herkesin beğendiği üzerine titrediği adamını alırsın kovduklarını değil bunların içinde bir tek Mehmet topuz var alınacak |
2side iyi ama öncelik bu ikisinden mehmet topuz olmalı. |
ya arkdaşlar nerde yaşıyorsunuz artık. kimi çıkmış diyor fbden gs den adam istemem ya biraz avrupayı örnek alın arsenal chelseaye oyunuc veriyor r.madrid barçaya veriyor. önemli olan giydiğin formanın hakkını vermek bakın nobre gol atamıyor ama adam en azından mücadele ediyor çabalıyor çırpınıyor önemli olan giydiğin formanın hakkını vermek... |
arkadaşlar benim fikrim serhatın sağ kanatı canlandıracağı kanaatinde Ama serkan Balcı gelirse sonu tahminimce Okan buruk gibi olur |
bende serhat akını isteyenlerdenim |
serhat ı herkes seneelrce izledi adam oldukça süratli çevik teknigide yerinde sag kanatı uçurur bide onla kalsa iyi forvettede iş yapar serkanı istemiyorum sag kanat dolu:):) lucianoyada hava toplarında çok etkili zan giderse bence alınmalıı ... |
serhat gelsin takıma yararı olur |
İlle de Topuz Beşiktaş'ın hocası Tigana'nın yöneticilere "Bana ara transferde Kayserisporlu Mehmet Topuz'u mutlaka alın" dediği öğrenildi. Kartal, Antalyasporlu Ali Bilgin için de harekete geçiyor. Devre arasında transfer harekâtına başlayacak olan yönetimin elindeki listenin ilk iki sırasında Mehmet Topuz ve Antalyasporlu Ali Bilgin var. Sezona Ricardinho ve Delgado gibi iki önemli transferle başlamasına rağmen ilk yarıda umduğunu bulamayan Beşiktaş'ı devre arasında yoğun bir tempo bekliyor. Yarınki Kayseri maçı sonrası teknik direktör Tigana'nın verdiği liste doğrultusunda harekete geçecek olan yönetim, ilk olarak sezon başında alamadığı Mehmet Topuz'un işini bitirmeye çalışacak. Listenin 2. sırasında ise Antalya'nın orta saha oyuncusu Ali Bilgin bulunuyor... Ali, gole dönük orta saha Gol sıkıntısında en önemli etkenin kanatlardaki zaaf olduğunu düşünen ve sağ kanadı Mehmet Topuz ile güçlendirmeyi düşünen Tigana, Topuz'un mutlaka alınmasını istiyor. Fransız'ın istediği Ali Bilgin için de Antalya-G.Birliği maçı sonrası harekete geçilecek. Bu sezon 13 maçta forma giyip, 3 gol atan 25 yaşındaki Ali Bilgin, orta sahada oynamasına rağmen gole yakın bir oyuncu. (Fatih DOĞAN-Fotomaç) |
topuz- gökhan kayseri (kaliteleri tartışılmaz) emre- ankaragücü(trabzon her an kapabilir) bence harika bir defans yabancı stoper( yabancı ön libero( movuba tercihim) yeter |
mavuba ve mehmet topuz yeter bize... gelecek sezonda g.ünalı alırız... |
inşallah daha da güçleniriz |
ya arkadaşlar serkan balcı kim yapmayın.... serhatıda serkanıda istemiyorum....... bu takıma kaliteli yabancılar lazım!!!!! |
Şuraya bak anasına satayım ya istediğimiz adamlar ya eski yada halen oynamakta olan ezik..İstemiyorum kardeşim artık eziklerden adam.. |
yerliler bu takıma çok şey katacak kalitede değil,önemli olan yabacılar kim olacak |
mehmet topuz alınmalı mutlaka |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takım için ter dökecek,takıma faydalı olacak her oyuncuya kapımız açık |
serkan balci konusunda kararsizim serhat gelse iyi olur derim, sag da alternatifimiz cok bizim sol sakat.. luciano aradigim stoper degil ama hic yoktan iyidir.. gökhan satilacaksa ligimizi bildigi icin nobre ve kleb inde varligini düsünerek en fazla tarafsiz oy kullanirim.. aammma topuz ve ünal alinmasini istedigim iki oyuncu.. |
ezik oyuncu bize lazım değil |
Yine yeni yeniden http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifSerhat Akın, Luciano ve Serkan Balcı gibi yıldızlarla temasa geçen Beşiktaş, sezon başında talip olduğu, ancak alamadığı 4 genç futbolcu için bir kez daha Kayserispor’un kapısını çaldı Jean Tigana istedi Beşiktaş’ta transfer rüzgârı sert esiyor. Sezon başında 8 futbolcuyu renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, devre arasında da kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Teknik direktör Jean Tigana’nın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yöneticilerin Serkan Balcı, Serhat Akın, Fabio Luciano, Servet Çetin, Bekir İrtegün gibi isimlerle ilgilendiği biliniyor. Transferde ince eleyip, sık dokuma kararı alan yönetimin son hedefi belli oldu: Kayserispor... Başkan’ın hayali Daha önce birçok kez “Bu sezon isteyip de alamadığımız tek futbolcu Mehmet Topuz” diyen Başkan Yıldırım Demirören’in, milli futbolcu için hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Jean Tigana’nın da beğenisini kazanan milli futbolcu için resmi girişimlere başlandı. Siyah-Beyazlı yönetim ayrıca Kayserispor’un yıldızları Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaş ve Fatih Ceylan için de nabız yoklamaya başladı. Sağlam onay verince... Sezon başında 4 futbolcu için Kayserispor’un kapısını çalan Beşiktaş, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Eğer oyuncularım giderse görevi bırakırım” sözleri sonrası sonuç elde edememişti. Ancak önceki gün başarılı çalıştırıcı “Satılmayacak oyuncumuz yok. Yeter ki transfer hem oyuncularımızın, hem de kulübümüzün çıkarları doğrultusunda gerçekleşsin. Her futbolcunun bir değeri vardır. Bedeli ödeyen transfer yapar” açıklamasıyla umutlandı. Murat Aksu görüşecek Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Sağlam’ın fikir değiştirmesi üzerine harekete geçti ve Kayserisporlu yöneticilerle temas kurdu. Aksu’nun bugün Sarı-Kırmızılı yetkililerle görüşüp transfer konusunda ciddi bir adım atacağı bildirildi. Bilindiği gibi Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’a daha önce Galatasaray da talip olmuş, ancak Kayserispor Başkanı Recep Mamur bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylemişti. kaynak:fanatik |
devre arası 2 takviye yeter Beşiktaşıma ancak geecek sezon bu tüm oyuncuları alırsak çok güçlü bir kadro oluşur ve gelen gideni aratmaz kim 11 çıkarsa çıksın. 100.yıldaki kadroda yedekler bile 11de oynayanlarla aynı güçte olduğu için geniş bir kadro olduğu için pek zorlanmadık ve şampiyon olduk. |
1 nolu trasfer paketi: Serkan Balcı, Serhat Akın, Fabio Luciano, Servet Çetin 2 nolu trasfer paketi: Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaş ve Fatih Ceylan bu iki paketten hangisini tercih ederdiniz? |
Nasıl İş Anlamıyorum Transferlerin Cogu Eziklerin Futbolcuları Yada Daha Önce Ezik Forması Giymis İsimler... Ya Baska Futbolcumu Yok.. :( |
Alıntı:
|
Mehmet Topuz Kartal oluyor! Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar Kayserispor maçından önce Lig TV'de Kayserispor'lu futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kayserispor'un Asbaşkan Murat Aksu'ya sözlerinin olduğunu ve yetenekli futbolcunun transfer söz konusu olursa ilk kulübün kendileri olacağını belirten Vardar büyük ihtimalle herhangi bir aksilik olmazsa gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceğini söyledi ve taraftarlara Mehmet Topuz müjdesini verdi. kaynak karakartal - Mehmet Topuz Kartal oluyor! - 09 Aralık 2006 |
hayırlı uğurlu olsun |
hayırlı ugurlu olsun :) |
hadi hayirlisi, insAllah Besiktasimiza laik bir futbolcu olur.... |
bu ikisini alsak yeter yerli olarak.. |
Alıntı:
Trasfer Paketleri bölünemez adi üzerinde Transfer Paketi 3 ünden birini tercih etmek zorunda kalsaniz tercihiniz hangisi olurdu?? tercihleri görelim..:) |
Ben şu anda takımın başında olsam 4 tane isim söylerim Demirören'e : 1)Andrea Barzagli(Ne pahasına olursa olsun aldırırım) 2)Rio Mavuba(Ne pahasına olursa olsun aldırırım) 3)Serhat Akın 4)Hakan Balta |
Topuz Beşiktaş yolunda mı? Topuz Beşiktaş yolunda mı? 09 Aralık 2006 Cumartesi 22:43 Beşiktaş-Kayserispor maçından önce açıklama yapan yönetici Sinan Vardar, Mehmet Topuz'u siyah-beyazlı renklere bağlamak için Kayserispor yönetiminden söz aldıklarını açıkladı. Maçtan sonra bu durum Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a soruldu. Sağlam, "Mehmet'i Beşiktaş'a verecek misiniz?" şeklindeki soruya, "Özellikle Mehmet Topuz ve Gökhan ile ilgili birçok transfer haberleri yapılıyor. Ben başkan ve yönetimle görüştüm. Devre arasında kesinlikle hiçbir futbolcumuzu bırakmayacağız" yanıtını verdi. |
devre arasında bırakmayacaklar ancak sezon sonu mutlaka alacaktır m.aksu bu kulüpte olduğu sürece adam kime yapıştıysa maşallah aldı helal :) |
bence de sezon sonu bizde olur,zaten transfer işi olursa sadece bizim takıma vereceklerine dair söz vermişler,inş sözlerinde dururlar,bizim o adama ihtiyacımız var.. |
ins. gelir |
sezon sonu için söz alınmış galiba |
Türkiye`de Saat: 21:28 . |