![]() |
hayırlı ugurlu olsun :) |
hadi hayirlisi, insAllah Besiktasimiza laik bir futbolcu olur.... |
bu ikisini alsak yeter yerli olarak.. |
Alıntı:
Trasfer Paketleri bölünemez adi üzerinde Transfer Paketi 3 ünden birini tercih etmek zorunda kalsaniz tercihiniz hangisi olurdu?? tercihleri görelim..:) |
Ben şu anda takımın başında olsam 4 tane isim söylerim Demirören'e : 1)Andrea Barzagli(Ne pahasına olursa olsun aldırırım) 2)Rio Mavuba(Ne pahasına olursa olsun aldırırım) 3)Serhat Akın 4)Hakan Balta |
Topuz Beşiktaş yolunda mı? Topuz Beşiktaş yolunda mı? 09 Aralık 2006 Cumartesi 22:43 Beşiktaş-Kayserispor maçından önce açıklama yapan yönetici Sinan Vardar, Mehmet Topuz'u siyah-beyazlı renklere bağlamak için Kayserispor yönetiminden söz aldıklarını açıkladı. Maçtan sonra bu durum Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a soruldu. Sağlam, "Mehmet'i Beşiktaş'a verecek misiniz?" şeklindeki soruya, "Özellikle Mehmet Topuz ve Gökhan ile ilgili birçok transfer haberleri yapılıyor. Ben başkan ve yönetimle görüştüm. Devre arasında kesinlikle hiçbir futbolcumuzu bırakmayacağız" yanıtını verdi. |
devre arasında bırakmayacaklar ancak sezon sonu mutlaka alacaktır m.aksu bu kulüpte olduğu sürece adam kime yapıştıysa maşallah aldı helal :) |
bence de sezon sonu bizde olur,zaten transfer işi olursa sadece bizim takıma vereceklerine dair söz vermişler,inş sözlerinde dururlar,bizim o adama ihtiyacımız var.. |
ins. gelir |
sezon sonu için söz alınmış galiba |
| Türkiye`de Saat: 13:01 . |