![]() |
bu transferi tiganamı istiyor çok merak ediyorum,baki ve srvet ikilisi efsane olurlar valla.. |
madem bülent uygun bi topcu vercek sivastaki sol bek haYrettini versin deli iboyla olmuyo artık arkadaslar dikkat ettiyseniz sakaryamacında adamın attıgı her top karsısındaki sakaryalıya nişanladı bjk de sorun sol bek bide forvet o kadar |
Servet için servet istediler! Bu sezon defansı büyük eleştirilere hedef olan Beşiktaş, sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan Servet Çetin'e kancayı attı. Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde Sivassporlu yöneticilerle masaya oturan Siyah-Beyazlı yöneticilerin Servet'i almak için her türlü fedakârlığı yapacakları öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı takımın Sportif Koordinatörü Bülent Uygun, Servet'in kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş eğer Servet'i istiyorsa 2 milyon Euro ile birlikte İbrahim Kaş ve Mehmet Sedef'i de bize vermelidir. Sonuçta Servet bu takımın belkemiği. Bu teklifimizden asla ödün vermeyiz” dedi. Beşiktaş'ın bu transferi devre arasında bitirmek istediği öğrenilirken, Milli oyuncuya Trabzonspor ve Almanya'nın Borussia Dortmund takımının da talip olduğu kaydedildi |
son derece saçma bi transfer olur. kolpa basın yeter artık |
takıma boyle bır adam gelırse ben takımın halını dusunemıyorum ya o adam gelcegıne sokaktan bır adam alıp oynatsak daha ıyı |
bunun yerıne hurda alalım daha ıyı |
beyler servet savasan pozısyona giren futbolcu ruhunu sahaya koyuyoor ii bir yedek olur işte |
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal son günlerde bu iki futbolcunun iyiden iyiye haberleri gs ile anılmaya başladı. bu adamları buradan kampanya yaparak besiktasımıza gelmesini sağlamak lazım. bütün forumlarda aşırı derecede alınması istenirse belki yönetime sesimizi duyurabiliriz. tamam sezon öncesi satılmasına pek sıcak bakılmıyudu ama şu an devre arasında bu futbolcular alınabilir. ikiside bence çok kaliteli ve teknik oyuncular. forvet ve orta sahadaki sorunları çözebilecek oyuncular. evet kampanyayı başlatıyorum beyler bayanlar. katılımlarınızı bekliyorum. http://images.google.com.tr/images?q...hmet_topuz.jpg http://images.google.com.tr/images?q...006/m40704.jpg |
ewt ya kesinlikle beşiktaşa kazandırmamız lazım bu iki futbolcuyuda sezon öncesi çok istedik ertugrul hoca sattırmadı 2 kulvardada başarı hedefliyoruz diye.satarsak öncelik beşiktaşta demişlerdi.yönetimin devreye girmesi gerekiyor rakiplerimize kaptırmamalıyız |
ikisine de galatasaraydan daha çok ihtiyacımız var. istersek alırız. istemeliyiz. yönetimden bu konuda icraat bekliyoruz. |
Türkiye`de Saat: 21:54 . |