![]() |
Alıntı:
|
oyuna tümer girdikten sonra hersey degisti. üc goldede tümerin payi vardi...evet, onu son zamanlarda cok elestirdik yada "nefret" ettik ama bunda basinin da büyük payi vardi cünki olaylari oldugundan farkli yansitiyorlar bize.... |
Alıntı:
|
Merhaba Arkadaşlar, ikili ve çoklu polimige girmemek icin bazi konularda yorum yapmiyorum, Tümeri en çok eleştiren benim belkide. Ancak Neden? Tümer Benim Hasmimmi? Yada Bu forumda onu eleştirenlerin düşmanimi? dedimki 1 Yorumumda Bize 3 5 Maç Kurtacak adam lazim degil 20 25 hafta oynacak takimi sirtlayacak Abilik yapacak Basacak Koşacak parçalayacak Futbolcu lazim.Şimdi Allah Aşkına 1 2 Maç Kazandiran Futbolcularlami BJK Kayseri Gençlerbirligi Gibi takimlarin Rakibi olacak Bu kadarmi Beşiktaşliyiz? 2 Büyük Kalsin istiyorsaniz Buyurun Gecen Sene Fenerbahçeyi Yenen Kadro Burda 1 2 Maç yendi diye Göklere cikarttigimiz.. Ben Beşiktaşlı Doğdum ve Allahın izni ile öyle ölecegim Firsatim Oldukca Lisansli ürün alirim Maça Biletimle Girerim Gerekirse Amigolugun Kralini Yaparim Yönetimden Ya Para Ya Bilet demem.. Bilmem Anliyormusunuz? Tümer Sergen vs Benim Gibi Ve Sizler Gibi Karsiliksiz Beşiktaşlı Olamaz. Para ile tutulan işcidir bunlar. Bize Düşen tabikide İyi olunca övmek Kötü Olunca Eleştirmek Tümer 10/2 olmustur Bana GÖRE 10/6 olmadan da iyi diyemem Ben günlük yaşamayi sevmiyorum ben ASIRLIK bir Klubün 33 senelik taraftariyim 3 gün gülecegim diye 33 sene daha aglayamam. Hayatta Beşiktaş!! Hayatimizin Kiymetini Bilelim. |
Sevgili odin ve AloneWolf arkadaşlar bende en az sizin kadar beşiktaşlıyım sonuçta aynı takımın daha iyi olması için burada fikir alışverişinde bulunuyoruz bizler burada tümerin süper bir performans gösterdiğini falan savunmuyoruz takıma katkısından bahsediyoruz tümer bizim babamızın oğlu yada akrabamız da değil ama tümer bir çok futbolcudan buyıl daha fazla katkı yaptı neden üzerine bu kadar gidiliyor eleştirimiz bu kaybetmek kolay kovarsın gider kazanmak zor. AloneWolf dostum tabiki yerimizden memnun değiliz gidişattan memnun değiliz ama suçlu birtek tümer yada sergenmi eğer onlarsa kovalım gitsin ama sende biliyonki değil ha onlarda diğerleri kadar suçlu hepsini kovarsakta bu takım zor toparlanır bu yıl da geçen yıl gibi çok hatalar yapıldı yönetimde hoca konusunda yıldızlar kolay yetişmiyor tek istediğim hemen kesip atmayalım diyor ve herkesin fikrinede saygı gösteriyorum amacımız polemik yaratmak değil fikirlerimizi söylüyor doğruyu bulmak istiyoruz hepinize saygılar sunuyorum .. |
Tümer de Sergen de bir war bir yok. TÜMER ;Bi bakıyosun mükemmel oynuyo maçı çeviriyo . bi bakıyosun dökülüyo. SERGEN ; birmaç mükemmel oynuyo 6 maç sakat .... Bu şekilde olacaksa ikisininde yolu açık olsun . Bİze şampiyonluk lazım şampiyonluğu getirecek adamlar lazım aynen SErgen 'in 100. yılda yaptığı gibi.!!!! |
adam kararını vermiş zaten gidecem diye.Uğurlar olsun.Bence Tümer iyi bir beşiktaşlıdır.Buradakiler kadar.Fakat yapabileceklerinin en iyisini yapmamıştır. Ben bu konuda kendisine kızgınım. Adamın Beşiktaşlılığını tartışmak son derece saçma olur. |
tümerin son dönemde iyi futbol oynamasının tek sebebi var kendini gösterim avrupaya gitmesi ama şu gerçeğide unutmamak lazım tümer harbiden gerçek beşiktaşlı ne olursa olsun tümere sahip çıkmalıyız arkadaşlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
işte bu imzaaaaaaaaa |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |