![]() |
Beşiktaş Bora'yı bitirdi..!!! Runje'ye alternatif bir kaleci arayan Beşiktaş yönetiminin, Malatyaspor'un başarılı file bekçisi Bora Körk ile anlaştığı öğrenildi. Göztepe'nin altyapısında yetişen ve geçen sezondan beri yaptığı müthiş kurtarışlarla dikkatleri çeken Bora'nın ara transferde Beşiktaş'a imza atacağı belirtildi. Bora'nın eşyalarını toplamak için apor topar İzmir'e gittiği kaydedildi. *** Bora tamam 26 yaşındaki kaleci için Mehmet Sedef + Ramazan + para verilecek. Bora, Runje'ye alternatif olarak düşünülüyor. Beşiktaş ara transferde kaleye takviye yapıyor. Geldiği günden beri eleştirilmesine rağmen şu anda ligin en az gol yiyen kalecisi olan Runje'ye alternatif olarak Malatyaspor'un kalecisi Bora Körk alınıyor. Siyah-beyazlı yönetimin 26 yaşındaki kaleci için önce Mehmet Sedef + para önerdiği, Malatya'nın zorluk çıkarması üzerine kaleci Ramazan'ın da eklendiği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D öğrenildi. Transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu da belirtiliyor. Kulübeye mahkum Bora Körk, Göztepe altyapısından yetişti. Malatyaspor ile 2009'a kadar sözleşmesi var. 1.87 boyundaki Bora bu sezon Şenol'un yedeği olarak oturdu, hiç oynamadı. Malatya Süper Ligde'yken Fevzi'nin yedeğiydi. O sezon 14 maçta forma giydi, 18 gol yedi. İzmir doğumlu olan Bora da Beşiktaş'a gelmek istiyor, "Beni istemeleri gurur veriyor. Kısmetse olur" diye konuşuyor kaynak pasFOTOMAÇ - Bora tamam |
Mehmet Sedef + Ramazan + para = bora ??? |
mehmet sedef ı kıralık werebılırler ama bonserwısylese yedek bı oyuncu ıcın fazla werıoruz m.sedef alt yapıdan yetısen bı gencımız olarak onu takımda gormek ısterım eger turk bı kalecı alınacaksa oncelık konyalı ozden olmalı |
vaala ben ilk defa duyuyorum.. |
bora mı ?oynamayan bir oyuncuya bu kadar oyuncu akıl işi değil |
ne yapacağınız kardeşim borayı ya allah aşkına alın ankaradan hakan'ı hiç olmasa göz önünde olan ve oynayan bir kaleci. |
elimizde RAMAZAN varken BORA da nerden çıktı anlamadım ... |
Alıntı:
http://www7.mackolik1.com/img/oyuncu/611_01.jpg |
baLon haber gibi..... |
yok artık dha neler |
yoonetim umarım oyle bi sacmalık yapmaz.insallah balondur |
Genclerbirliğinde yedek kalan bakiyi aldık cok memnunuz, şimdide malatyanın yedek kalecisini alıyoruz allah akıl fikir versin.... |
Alıntı:
ya biz burda biyerlerimizi yırtıyoruz adam gibi transfer yapsınlar diye adamların ilgilendikleri futbolculara bak yaw martinezi neden almıyorlar ki kim ulan bu kaleciiiii yaaa:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
bencede balon 26 yaşında yedek bir kaleciye 2 futbolcu artı para vermek pek mantıklı gelmedi bana üstelik boranın ramazandan ne fazlası var anlamadım |
Alıntı:
|
yuuh mehmet sedef + ramazan +para yuuuuhhh kim ki bu bora mehmeti bırakmayız adamın gelceğini karartıonuz beee |
bir bora eksikti zaten doldurun toplama kampı gibi oldu takım kaleye geçince yenilirsek o zaman tigana beyefendi 2. ligden futbolcu oynatıyoz der |
bencede balon haber |
Atiyor fotomac yine, bu cünkü acayip sacma birsey... |
Ramazan = bora+bora+bora+bora+bora+................. umarım yalandır |
kolpa haber |
klasik fotomaç haberi :) |
RUNJE NIYE GITSIN KI GECEN SENE ILK DONEME BAKARAK CORDOBADAN AZ GOL YEMIS HATALI GOLLERI VAR EVET AMA SACMA SAPAN KALECI ALMAYA GEREK YOK RAMAZANDA DEL BOSQUE ZAMANINDA IYI PERFORMANS GOSTERMISDI |
kolpa haberdir inanmam!!!nede olsa fotomac hic birseyi dogru yazdiklarini görmedim! |
besiktas yönetimi böylesine sacma bir trasferi yapacak kadar aciz olamaz, olmamali.. |
inş balon haberdir mehmet sedef verilrse ümraniyeyi basarım vllahi sedef süper adam biras daha tecrübesi gfln artsin bzm geleceimiz kaleci şuan kaleci alcaimiza yan gelip oturan murat mdr nedir o adamı gonderelim... |
hiç tanımıyoruz borayı,iki oyuncu ve para veriyoruz,yaşı 26? bana pek mantıklı gelmedi,yalan haber gibi,hem önce 1. kaleci almalıyız,martinezzzz |
çok haklısın bjkemre06 kardeşim.özdeni bende çok beğenyorum.genç bir kaeciye futbolcu artı para verirsen o da kendini dev aynasında görüyo.değeri neyse ödeyin parasını alın |
Bu kadar oyuncu ve paraya değmez gerçekten |
hakan yada özden alınmalı bence hakan(ankaraspor) olmalı |
pek inandırıcı değil yani bana göre. |
yedek bi adama o kadar para ve iki futbolcu verilirmi yaw.ramazandan daha iyi yedekmi olacak bu adam.ha bide oynadığı sezon 14 maçta 18 gol yemiş bu adam yaaw.balon haberdir inş. |
Alıntı:
|
eğer doğruysa yönetim yine bir yanlış yapıyor.. |
Alıntı:
|
[quote=iLHAN-MANSiZ;199755]3 senedir alıştık artık bu yanlışlara...ha akıllandı ha akıllanacak..bukadar hatalardan ders çıkarmışlardır elbet diyoruz ama gündemdeki ismleri görünce hiçde bu yönetimin geçen 3 seneden ders almadığı ortada...[/quot AYNEN KATILIYORUMMMMM BUNLARIN DERS MERS ALACAĞIDA YOK ARKADAŞIM BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDECEKKKKKKKKK OLAN BİZ TARAFTARLARA OLUYORRRRRR |
Alıntı:
|
gelmesin bir türk kaleci gelcekse genclerbilgiden GÖkhan gelsin o iyi |
Abi kotu durumdaki beşiktaşımızı kurtaracak adamlara bakın ;bayram,bora,ali,sarı çizmeli mehmet ağa |
2 haftadır borayı bitiremedik :D |
Türkiye`de Saat: 20:30 . |